reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Zasnelam po 2 a o 5.30 juz nie spalam. Masakra:-( Sprobuje dospac ale.. Mateusz ma slowotok, bo wczoraj sie z tata nie widzial.
Z pozytywnych wiadomosci-przez okna zaglada mi sloneczko:-D

reklama
Kawusi jeszcze nie piję- dziś męża nie ma, więc musiałam sama sobiezrobic śniadanko. Zjem, a potem kawusia, a potem bedę sprzatać i gotować: dla pszczołek rosołek, a dla mamuś placek po węgiersku:-)

Te trzęsawki to co innego niz czkawka:tak:

Dzieńdoberek!
Moje dziecię obudziło mnie dziś namiętnie kaszląc mi wprost do ucha,i smarkając mi sie w nocną koszulę z lamentem,że ją głooowaaa boooliii i oooczyyyy:confused:. I ze w ogóle to natychmiast chce herbaty,bo zaraz mi zwymiotuje w łóżko...To była 4 rano po jednej z niewielu przespanych w całości nocy.
Za oknem piękne słońce,popijam sobie herbatkę i myślę ,żeby znowu sobie pomemłać i poprzekladać rzeczy maleństwa-to dla mnie najlepszy środek antydepresyjny :-D
Tak,Korbuś, ja też sobie poleżałam. Skłuli mi dupsko,aż miło.Miałam 3 różne usg pod rząd-ciążowe,brzucha,nerek,pęcherza a potem próbowali jeszcze dopplera- jest podejrzenie zakrzepicy naczyń w miednicy.Aż się za głowę wzięłam-boli jak diabli,a przyczyny nadal nie ustalono ponad wszelką wątpliwość. Ech.
No,ale to już 27 tydzień,w zasadzie można przyjąć,że za 10 tygodni można już spokojnie urodzić.

Bidulko nie zazdroszczę, ja też mam ręce jak ćpunka , źle powbijali igły bo sina jestem :tak: ale damy radę.

Jak dobrze , że Wy kochane tu jesteście , jak człowiek ma jakieś wątpliwości , to wszystkiego może się dowiedzieć. Ja już straszne miałam filmy z tymi trzęsiawkami , ale jeśli Wy też tak macie to widocznie tak jest. I to na pewno nie są czkawki kochane, to takie szybkie telepanie.

Ja wstawiłam pralkę, dzisiaj od rana mam nienajlepszy humor bo stwierdziłam , że już do końca będę się czuła do dupy, plecy bolą, brzuszek boli, po fenku nadal się trzęsę ---musimy dać radę kobietki, ta niewiele już zostało. Ja mam tylko jednego jeszcze teraz stresika , że mam mieć cc, a jak zacznie się coś wcześniej w nocy i mój lekarz nie odbierze telefonu :szok: Mówił , że mam dzwonić, ale żadnego skierowania mi nie dał. Czy Wy kochane mające mieć cc macie jakieś skierowanie w razie czego???

Robaczek, Czyli weekend imprezowy się szykuje :-) Poniedziałek smutny , bardzo współczuję :-(

Natis, Tak od razu przypuszczałam , że "nasz Madzia" to świetna dziewczyna:tak: Fajnie , że się spotkałyście i pogadałyście ;-) Kochana jak "dupalek" lepiej???

Dmuchawiec , Ty znowu jakieś pyszności kochana gotujesz, ja będę musiała coś wykombinować tylko co :happy2:

Ja generalnie nie wyspana , budzik dzwonił na tabletki, Julka też się ciągle budziła...ale teraz czekam na śniadanko, mój S robi pyszną jajeczniczkę z cebulką i boczkiem..mniam :tak:

Miłego dnia moje kobietki:tak:

Jajeczniczka....mlask- dawno nie jadłam:tak:

Ciasto mi się kurka nie udało:wściekła/y: Galaretka, która miała byc na wierzchu wsiąkła cała w biszkopt na spodzie:no: A niech to!

Idę po kawę na pocieszenie:tak:Kto chce?

Dmuchawcu, ja poproszę kawusię, bo nie mogę się zmobilizować i wstać
nuda1.gif
A mam sporo do zrobienia
divers2325.gif

I ja się witam w ten piękny słoneczny poranek:D
75584_609323155760923_1250326144_n.jpg
Noc miałam ciężką bo znowu strasznie bolą mnie plecy, ale nie mogę mieć złego humorq w taką pogodę przecież:D

Oglądacie czasem demotywatory? Jak z nudów często:) wczoraj natrafiłam na coś takiego::szok:

1363329170_by_Ihan_600.jpg

Miłego dnia Kochane:****

Załączniki

• 75584_609323155760923_1250326144_n.jpg
    75584_609323155760923_1250326144_n.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 22
  • 1363329170_by_Ihan_600.jpg
    1363329170_by_Ihan_600.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 44
Witam porannie :)

Wczoraj pojechalam na te zakupy, ale to byl juz zdecydowanie ostatni raz, kiedy robilam je sama z Michalem. Juz nie dam rady, mimo najszczerszych checi :-( Jak ktoras z Was nie ma zadnych dolegliwosci tudziez maly brzuszek, ktory przy kazdym schyleniu nie stoi na drodze - cieszcie sie, naprawde! I korzystajcie.:tak:

Korba - jakze sie ciesze, ze juz jestes w domku, w dwupaku :-) Dobrze, ze wszystko ok i teraz juz odpoczywaj ile wlezie i dopiero w maju prosze sie w szpitalu meldowac :tak:

MatkaEwa - tez sie trzeslam jak galareta, jak mieli mi zzo zakladac, to pamietam, ze polozna cwiczyla ze mna oddechy, zebym sie uspokoila, bo bym tego znieczulenia nie dostala :-D

Jullix - zdrowka dla taty

Wenusjanka - Ty tez bylas w szpitalu? Chyba mi gdzies umknelo :zawstydzona/y: Witaj w domku! Duzo sil i mam nadzieje, ze dasz rade wypoczac w domu - zdrowka dla malego chorowitka!

Dmuchawiec - ja ostatnio z kawki zrezygnowalam, ale przylaczam sie z herbatka :-) A ciastem sie nie przejmuj, zje sie :tak: Podziwiam za Twoj zapal do pieczenia! Ja planuje sernik na jutro piec, ale nie wiem czy mi sie uda za to zabrac.

Sniadanie zjedzone, czas sie ogarnac i chate odgruzowac... tylko jak sie za to zabrac, od wczoraj mnie tak luplo w kregoslupie, ze ledwo chodze :no: Byle do przodu i do czerwca :-D

Milego dnia!

Ja Dmuchawcu kawusie poprosze:-) a ciasto znajac Ciebie i Twoje zdolnosci i tak bedzie pyszne!
Wenesjuszanka zdrowka dla dzieciatka! Mojemu tez pojawil sie katar na koniec zimy. Mam nadzieje ze wkoncu ustala przyczyne bolu i zaradza. Juz blisko konca wiec musimy wzzystkie juz dotrwac do finishu!

Natis Madzia fajnie ze spedzilyscie taki mily dzien. Odmienia zycia to nasze B B :-)

Korba kochana, uszy do gory ! Najwazniejsze ze teraz jest lepiej o porodzie nie mysl bo scenariuszy jest tysiace a nie mozesz sie zamartwiac. Przyjade do Ciebie po niedzieli z jakas pysznoscia na poprawe humorku - moze lody z bita smietana???

Smile- super zdjęcie:tak:

Minnie- mnie tez jest coraz ciężiej na zakupach z pszczołami. Wczoraj po powrocie jak usiadłam, to nie byłam w stanie ruszac ani ręką ani nogą. Zaznacze, że byłamw mieście, potem w Biedronce- bagażnik wózka pełen po brzegi, a potem zostawiłam zakupy w domu i poszłam jeszcze do innego spożywczego i znów bagażnik pełen.
Wiem, ze wiesze zakupy powinien robic mój mąż teraz i on jeste jak najbardziej chętny, ale jakoś nei umiem z tego zrezygnować. Lubie robic zakupy:sorry2:

Robaczku- juz dla Ciebie robię k:tak:awusię. Tylko pospiesz się bo wystygnie.

reklama
Dzień dobry kochane

Ja już zjadłam płatki z mlekiem i będę się zbierać do mamy. Mąż będzie do 23 w pracy więc nie będę siedzieć sama cały dzień...
Będziemy robić z siostrą babeczki ;-) i mama zrobi obiad więc ominie mnie gotowanie :-p

Moje dziecko od 3 dni jest tak aktywne że zastanawiam się czy to normalne :-p ciągle kopie, rozpycha się, wieczorem to aż mnie brzuch już od tego boli. W nocy tez kopie, ja nie wiem kiedy na śpi :-p

Zazdroszczę Wam dziewczyny tych spotkań... mi też by się przydało pogadać z kimś, wyjść na spacer, a nie mam z kim :dry:

Życzę Wam miłej soboty i proszę się nie przepracowywać :-)

Do góry