reklama
keks
Zaciekawiona BB
Witam
ja niestety tak jak przewidywałam poległam z żoładkiem, antybiotyk podrażnił, nawet nie mam siły was czytać, mam nadzieję, że jutro będzie lepiej
pozdrawiam Was
ja niestety tak jak przewidywałam poległam z żoładkiem, antybiotyk podrażnił, nawet nie mam siły was czytać, mam nadzieję, że jutro będzie lepiej
pozdrawiam Was
Korba32
Fanka BB :)
Witam
pozdrawiam Was
Trzymaj się kochana, odpoczywaj ....
Natis, Gdzie jesteś, wszystko w porządku ???
mama wikusi2010
Korba, Natis wczoraj pisała że odezwie się pewnie wieczorem bo najpierw rozprawa a później mąż ja do knajpki zabiera na jedzonko
Keks zdrówka życzę
A u mnie klops, siostra już dostała ''wezwanie'' do Pani z Mopsu odnośnie mamy i alimentów, w domu jej nie było więc ta przeszła się po sąsiadach i jednemu zostawiła karteczkę z namiarami... ja pitole ale wstyd :/ ciekawe kiedydo mnie ''wpadnie'' w odwiedziny :/
Keks zdrówka życzę
A u mnie klops, siostra już dostała ''wezwanie'' do Pani z Mopsu odnośnie mamy i alimentów, w domu jej nie było więc ta przeszła się po sąsiadach i jednemu zostawiła karteczkę z namiarami... ja pitole ale wstyd :/ ciekawe kiedydo mnie ''wpadnie'' w odwiedziny :/
A ja panie zapraszam na https://www.facebook.com/pages/sweterkowopl/548207961875176 możecie znaleźć ciekawe rzeczy
Korba32
Korba, Natis wczoraj pisała że odezwie się pewnie wieczorem bo najpierw rozprawa a później mąż ja do knajpki zabiera na jedzonko
Keks zdrówka życzę
Dziękuje, faktycznie rozprawa
Czyli jednak z tymi alimentami szybko idzie sprawa, kurcze współczuję ....
teri114
mikoto Bona to może na na wiosnę jak już będzie cieplutko zrobimy spotkanie na ruinach zamku w Chęcinach ? a potem już z maluszkami taki spacerek
mama wikusi2010
Korba szybko szybko... bo skoro oni nie chcą płacić to szybko szukają kogoś kto mógłby płacić za nich :/
Odechciewa mi się wszystkiego, mam tak podły nastrój że najchętniej przepłakała bym cały dzień ba nawet cały tydzień :/
Odechciewa mi się wszystkiego, mam tak podły nastrój że najchętniej przepłakała bym cały dzień ba nawet cały tydzień :/
reklama
Korba32
Korba szybko szybko... bo skoro oni nie chcą płacić to szybko szukają kogoś kto mógłby płacić za nich :/
Aj kochana wierzę , że Ci bardzo przykro, nie płacz kochana. Kurcze to jest taka sytuacja , że nawet nie wiem co mam napisać. Trzymaj się kochana i nie płacz proszę