reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Kingusia mój malutki też tak miał, że cały dzien nawet raz nie kopnął i odchodziłam od zmysłów ale póżnym wieczorkiem (czyt 23 ) nadrabiał. A może jeśli się bardzo martwisz to lepiej jechać na ip i to sprawdzić.

U mnie teraz to Maciej kopie caly dzień, noc z małymi przerwami. Już nie ważne czy siedzę czy leżę. Każda pozycja jest dobra aby pokopać:)

reklama
Kingusia moje dziewczyny jak się ruszam to one nie i na odwrót. Jak leżę na kanapie to co chwila brzuch mi skacze. A na pobudzenie ruchów to polecam czekolady. Jak nie pomoże to na izbę przyjęć.

dziekuję mikoto tak ja tez z kieleckiego z jakiej jesteś dokładnie miejscowości ?

kurcze mi też dzisiaj sie te litery mieszaja i ciągle przestawiam kolejnośc i pisanie kilku słów zajmuje kupe czasu :szok::zawstydzona/y:

zrobiłam expresowy obiad spagetti najzwyklejsze po bolońsku brzuszki mamy najedzone nawet Dawid zjadł a teraz muszę już drzemnąć bo nie daje rady :baffled:

teri Dawid zdrowieje skoro już zjadł ;-)

Ruszyła się trochę moja księżniczka :-) ale jakaś leniwa dzisiaj jest, może ma taki dzień...

Normalnie... tematy jedzenia powinny być poruszane w wątku kulinarnym!!!! i gdzie ja teraz znajdę gołąbki???? :-D:-D:-D:-D:-D
dobrze, że Kingusia wspomniała o frytkach bo to przynajmniej mam w zamrażarce:p:p:p idę robić:)

reklama
Do góry