mama wikusi2010
Fanka BB :)
korba ja paliłam i rzuciłam po pozytywnym tescie. A czemu nie mozna od razu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
korba ja paliłam i rzuciłam po pozytywnym tescie. A czemu nie mozna od razu?
AgataKab Witam i Gratuluję :-)
Dzięki dziewczynki za kciuki, wieczorkiem po wizycie jak mała pójdzie spać, to opisze jak było.
Wróciłam właśnie od lekarza, gardło czerwone, ogólne mocne przeziębienie ale na szczęście nic nie słychać na oskrzelach, chciała mi dać zwolnienie do końca tygodnia , ale niestety ie mogę bo nie ma za mnie kto przyjść do pracy Powiedziała , że najlepiej by było poleżeć i się wygrzać, pić mój eliksir z miodu cytryny i czosnku, powiedziała też , że jak będę czuła się połamana lub będę miała gorączkę to łyknąć apap.
Paulinka
jakie ciasto pieczesz, kurcze chyba też w piątek coś upiekę , bo mam ochotę na taki samorobny jabłecznik
No ja też jestem ciekawa ile przytyje w tej ciąży , z moją córeczką przytyłam 7kg, teraz mam przeczucie, że na 7 się nie skończy
Kawkę piję zazwyczaj jedną dziennie dwie max, w pierwszej ciąży też piłąm.
Czy któraś z Was paliła papieroski zanim zaszła w ciąże, i czy od razu jak się dowiedziałyście o ciąży to rzuciłyście?? Ja paliłam jak zaszłam w pierwszą ciążę i pamiętam jak lekarz mi powiedział, że nie należy rzucać od razu papierosów, tylko się ograniczyć, co o tym sądzicie?
Natis myślę cały czas o Twojej wizycie , trzymam kciuki i czekam na dobre wieści...
Tak przyjmuje na NFZ a przynajmniej przyjmował jak chodziłam z MiląJa chcę chodzić prywatnie i na NFZ, prywatnie juz chyba wybrałam dr Fuchsa, natomiast na NFZ szukam...dr Walasek na Łowieckiej przyjmuje na NFZ? a może znasz jeszcze jakiegoś dobrego ginekologa-położnika z Wrocławia. Nie ukrywam, że wszystkich sprawdzam na stronie "znany lekarz":-).
między15-21 tyg ,potem jeszcze usg serca płodu.sandy40, fajnie że podjęłaś ten temat. Ja też zaczynam o nich myśleć, powiedz, czy ona są bezpieczne dla płodu? Kiedy robiłaś je (w którym tc), żeby wykluczyć wadę serca?