reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Witam, ja tylko z doskoku z pracy. Trzymam kciuki za wizyty :) Co do papierosów to też wiem, że lepiej nie rzucać od razu, bo to szok dla organizmu i dużo toksyn się wydziela. Więc życzę duuużo wytrwałości dla rzucających :)

reklama
Ja miałam robione wszystkie badania przesiewowe na NFZ, chociaz chodziłam do gina z prywatnego ubezpieczenia. No ale w dniu porodu miałąm skończone 35 lat.
Souillak witaj,no 3d-4d nie naleza do badan przesiewowych są to "podglądania dzidziusia" dla rodziców. Badania genetyczne można wykonac na zwykłym usg, nie jest do tego potrzebny trójwymiar.
ona to ma mam nadzieję, ze szybko uda ci się rzucić palenie. Wiem, ze jest ciezko bo niejednokrotnie próbowałam a paliłam 2 i ponad 2 paczki dziennie. Ale to siedzi w twojej głowie. Chiec to móc. Mam nadzieje, ze ci się uda. Trzymam &&&&&&&&&. W końcu nie zapaliłabyś pewnie przy swoim noworodku więc i teraz jak sobie drastycznie to wyobrazisz to moze się zmotywujesz.
kijanka wszystkie nieinwazyjne sa bezpieczne dla płodu, to tylko testy z krwi i usg

Witaj Souillac ;)

Ona-to-ma , ja też popalam , ale staram się na maxa ograniczać, mój S strasznie krzyczy
:angry: Z moją małą całą ciąże popalałam ale tak 1-2 dziennie, mam nadzieję , że teraz uda mi się rzucić:zawstydzona/y:
Zrobię teraz obiadek ( rybka ze szpinakiem) strasznie mnie naszło na rybkę...i po 17 będziemy jechać na wizytę:-) chcę być przed 18 to może mnie pierwszą przyjmie

Natis...???

Witam wszystkie kobietki:)
chciałabym sie dolaczyc do Was, 06.10 powinnam dostac @ ale na szczescie jej nie było, zrobiłam dzisiaj test i wyszły dwie kreseczki, fakt, że jedna troche blada ale była:D

Hej dziewczyny, jestem nowa na forum i również jestem "czerwcówką". Termin 3 czerwca. Mam już za sobą ponad tygodniowy pobyt w szpitalu
:-(, mam nadzieję ze kolejny raz wyląduję tam dopiero za kilka miesięcy:-)

reklama
ja ogólnie czuje sie dobrze, tylko w ciagu dnia boli mnie dół brzucha i czasami pobolewaja jajniki. W pierwszej ciązy tez sie dobrze czułam, ale szybko poronilam. mam nadzieje ze teraz wytrzymam do 9m-ca.

Do góry