reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Natis kochana to wspaniałe wieści. Cieszę się razem z Tobą :tak:

My już po spacerku. Taka piękna pogoda, że aż buzia się śmieje :-) I chyba czeka mnie zakup jakiejś cieńszej kurteczki. Niby mam kilka ale co z tego skoro w xs już się nie mieszczę. Trzeba będzie z mężusiem po sklepach pochodzić i coś wybrać :)

reklama
Nayaa Twój mąż też w delegacji pracuje? Piekne kwiaty, ja uwielbiam hiacynty:tak: Masz prywatny powiew wiosny w domu:-)

MatkaEwa mam nadzieję, że nie odbije się echem to uderzenie:tak:i że synek dobrze się czuje.

Paulunia ja już zakupiłam wiosenną parkę, mówiłyśmy o niej kilkukrotnie na wątku zakupowym. Dziewczyny zachwalały, kupowały i ja też się skusiłam:-)

Mikoto a muszę poczytać bo jakoś rzadko tam zaglądam :) Coraz cieplej się robi a w zimówce już mi za gorąco. No nic popatrzymy :)

Ostatnia edycja:
Paulunia nadrabiaj zaległości w takim razie, bo na zakupowym wątku dziewczyny fajnie rzeczy wrzucają - ni etylko dla dzieciaczków. Dla mam: poncza, kutreczki, sukienki, piżamy, bieliznę. :-)

Mikoto nadrobie, nadrobie tylko najpierw poczekam na przypływ gotówki:-D

Znów zgłodniałam. Wczoraj mężuś ugotował gar bigosu więc idę. A póżniej muffinki;-) Mały znów dupkę wypiął a ja mam skałkę na brzuchu ałaaaa

faktycznie chyba jest tak piękna pogoda że szkoda byłoby siedzieć przed laptopem w domu ;-) byłam na długim spacerku zahaczyłam oczywiście o ciucholand no bo po drodze a było akurat -50% więc troszkę pogrzebałam i pare rzeczy wygrzebałam ;-) jutro lecę na zakupy z młodym po szkole bo biedak jeszcze w butach zimowych chodzi a jest mu gorąco a adidaski z jesieni mu nie wchodzą :szok: i ja też potrzebuje butów na wiosnę bo też w kozakach śmigam i trzeba kupić płaskie półbuty bo w domu same na obcasach mam jej jak ja kupię płaskie buty :baffled: dopiero będę czuć się jak kurdupel do tego okrągły :baffled: i chyba zerknę na te płaszczyki w lidlu taka cena to nie szkoda kupić worka na jeden sezon :baffled:

Naya nie przejmuj się moje okna też masakra jak słońce przyświeci dobrze że mam rolety to zasłonie i chociaż tego brudu nie widzę muszę męża na weekend pogonić niech myje :-p muszę jutro też kupić atrybuty wiosny czy.kwiaty ;-)
u mnie tez ruchy się zmieniły też takie bardziej rozciąganie niż kopniaki i zdecydowanie rzadziej niż 2 tyg temu :sorry2:

natis ALE SIĘ CIESZĘ ŻE JESTEŚ JUŻ ZABEZPIECZONA :-p JUTRO DO DOMKU SUPER AKURAT WYJDZIESZ NA TAKĄ PIĘKNA POGODĘ :tak::-)

Madzia mnie czeka w tym tygodniu wyprawa do US :baffled:i tak się zastanawiam może na brzuch wezmę ludzi na litość i wejdę bez kolejki hmmm chyba nie realne ale pomarzyć można :-p

tak mnie zmogło po obiadku że normalnie śpie na siedząco chyba spacerek tak podziałał chyba się drzemnę :-p:sorry2:

teri fajną okazaja -50%:tak: U mnie też patent z roletami wykorzystany:-) Mąż pomyje okna przed świętami. Ja ostatnio zakupiłam storczyka - nie jest to typowy wiosenny kwiat, ale jak na niego patrzę, to przyjemniej mi się robi. Zobaczymy tylko, ile przeżyje:baffled: Ja ostatnio byłam w US, odstać swoje niestety musiałam, także powodzenia, może trafisz na kogoś z sercem:sorry2:

ech ja do us pita wysłałam internetem, ale heh nie wiem czy doszedł, bo potwierdzenie wyskakuje mi jakieś dziwne
nic to najwyżej się przejdę w tygodniu i dowiem czy doszedł
a zwrot by się przed świętami przydał

Mikoto po avatarze widać,że lubisz te kwiaty :D w ogóle zaczęło podobać mi się imię Hiacyntka :blink:
My po ślubie nie jesteśmy :) a mój facet po prostu pracuje za granicą :blink:

Teri ja chyba jutro okna ogarnę tak dla spokoju ducha :-p W Pepco też są jakieś płaszczyki,ale to już chyba 79 kosztują.

Moja mama chciała wysłać pita internetem ale coś tam nie tak szło i z rana pojechała,mojego wzięła przy okazji ALE ja miałam dodatkowo zmianę nr konta i musiałam osobiście iść i złożyć pit z nowym nr,plus dowód osobisty plus umowa z banku o nr konta :sorry2: ale do tego okienka na szczęście kolejki nie było.. Oj przydałby się zwrocik przyyyyydał.Dodatkowo się okazało,że z pzu za przeciek przyznali odszkodowanie,super..Ale co roku po zimie jest to samo a spółdzielnia nie kwapi się do naprawy ech :baffled:

reklama
Do góry