reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Cześć dziewczyny.Mam pytanie,może się orientujecie-gdzie oprócz H&M można kupić jakieś fajne ciuchy ciążowe,spodnie szczególnie?Tak jakoś mam opory przed kupowaniem tego na allegro,wolałabym przymierzyć.
Widzę,że już prawie wszystkie są po połówkowych,gratuluje udanych wizyt:)
Pozdrawiam

reklama
Cześć dziewczyny.Mam pytanie,może się orientujecie-gdzie oprócz H&M można kupić jakieś fajne ciuchy ciążowe,spodnie szczególnie?Tak jakoś mam opory przed kupowaniem tego na allegro,wolałabym przymierzyć.
Pozdrawiam

na allegro ja leginsy kupowałam jestem zadowolona wiesz co jak jest dobry sprzedawca to poda dokładnie wszystkie wymiary i nawet doradzi ja pytałam o takie bzdety a sprzedawczyni coierpliwie odpowiadała

Pozdrawiam
Generalnie w każdym centrum handlowym są sklepy z ciuszkami ciążowymi ( W galeriach itp. ) Ja kupiłam wszystko na necie i jestem baardzo zadowolona. Teraz przymierzam się do zakupu nowej bielizny ale już takiej pod karmienie i też z netu ...

Dmuchawiec - kopię mocno i mobilizuję. Ja też mam dużą ważną rzecz do zrobienia i siedzę i piszę i się produkuję. To moje wyzwanie na czas ciąży. Jak uda mi się osiągnąć sukces to się pochwalę, na razie milczę by nic nie zapeszyć.

O, rany! Jestem nieprzytomna:confused2: Nie mogę sie obudzić. A pszczoły na nogach od 7ej.

MamaTrójki- super pomysł z założeniem szkoły rodzenia:tak:

Robaczku- ale teraz jestem ciekawa co Ty tam skrobiesz:tak:

Emka- ja ciuchy ciążowe także kupowałam na allegro za wyjątkiem jeansów-te wolałam przymierzyć. Ale teraz w moim miasteczku nie ma żadnego sklepu z odzieżą ciążową:-(

Dzis obiadek mam, więc dzień luźniejszy. Może zrobimy z pszczółkami zaproszenia na urodzinki Marysi?:-) Jestem za, ale najpierw śniadanko bo juz mnie mdli:baffled:

O, i zaczynam 23 tydzień:-) Ale fajnie!

Miłego dnia!

Witam się porannie.

Dzisiaj to mnie dół trzyma. W nocy miałam dziwne sny.Obudziłam się koło 2 i znowu zaczęłam myśleć "co by było gdyby..." :no:
Nie zmieniłabym decyzji, które podjęłam, ale ile przez to straciłam, a ile zyskałam..? Ech...

Dobrego dnia. I gratulacje dzisiejszym 100-dniówkom... :happy2:

Witam porannie, mi się też jakieś głupoty śniły dzisiaj... Co do spodni ciążowych to ja kupiłam w C&A. Lece śniadanie robić synkowi, bo mi już krzyczy: "mama taki jestem straaaasznie głodny" :)
Porównałam sobie jego wymiary z usg z wymiarami małej. Ta nasza córka to się już w ogóle drobniutka szykuje :)

Witam :-)

Współczuję złych snów, mi wczoraj się śniło , że teściowa umarła:baffled: Ciekawe co to ma oznaczać:dry:

Ja dzisiaj muszę przygotować gulasz , już mięsko pokrojone, cebulka też--miałam robić dalej--ale forum krzyczało , że muszę chociaż na chwilkę zajrzeć do WAS :tak:

Witam :-)

Współczuję złych snów, mi wczoraj się śniło , że teściowa umarła:baffled: Ciekawe co to ma oznaczać:dry:

Ja dzisiaj muszę przygotować gulasz , już mięsko pokrojone, cebulka też--miałam robić dalej--ale forum krzyczało , że muszę chociaż na chwilkę zajrzeć do WAS :tak:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D Mnie tez krzyczy zawsze od samego rana:tak:
Gulaszyk-mniam!

reklama
Witajcie!
Dzisiaj znów obudziłam się o 7 i jestem nieprzytomna:dry: Zjadłam śniadanie, popijam herbatę z miodem i cytryną i oglądam Czterdziestolatka. Nie mam sił na nic:-(

Dmuchawcu
z czego tak namiętnie wkuwasz?

Palindromea rozchmurz się, mimo że pogoda nie nastraja:crazy: Co Cię tak naszło na takie przemyślenia?

Do góry