Witam
Wczoraj m. zrobil mi niespodzianke i wrocil wczesniej z pracy i sam zaproponowal wyjazd na zakupy
A on jest totalnie antyzakupowy i jeszcze musial Michala pilnowac
Tym sposobem brakuje mi juz tylko kilku bodziakow i (niestety) dzidziowe zakupy beda zakonczone
Udalo mi sie kupic tez pare rzeczy dla Michala, m.in. buciki na wiosne i torebke dla siebie (stara byla w tak oplakanym stanie, ze w domu od razu wyladowala w koszu
)
paulus - gratulacje
juz mozesz byc przynajmniej spokojniejsza, ale mam nadzieje, ze nie bedzie zadnego powodu, zeby trzeba bylo ratowac dzidzie - do szpitala dopiero do porodu
teri - a glukoze robilas? Mi w pierwszej ciazy niemal za kazdym razem wychodzil cukier w moczu, taka moja uroda. Po prostu nerki maja nizszy prog i wiecej przepuszczaja. Zarowno badaie u lekarza glukometrem, jak i pozniej test obciazenia glukoza nie wykazaly cukrzycy. Tego rowniez zycze Tobie!
Teraz jestem tez ciekawa jak to bedzie, trochee cukru tez mi wychodzi, zalezy jakie zjem sniadanie. Glukoze bede robic 5.03.
Nocnych przezyc nie zazdroszcze i mam nadzieje, ze dzisiaj bedzie juz lepiej!
natis, ciesze sie, ze juz czysciutko. Odpoczywaj i na razie nie przejmuj sie tym, ze nie mozesz sama posprzatac
Ciesze sie, ze mozesz liczyc na pomoc innych.
A co do sprzatania jeszcze, ja musze miec "faze" na sprzatanie. Jak juz sie zbiore, to jade wszystko od A do Z
Wczoraj pisalam, ze nic nie bede robic, ale zapodalam sobie kawke na rozruch i wysprzatalam cale mieszkanko
Na dzisiaj zostawilam sobie tylko kosmetyke: kurze, drzwi, ramy, szafki, lustra itp., czyli wszystko co opalcowywuje z namietnoscia moj syn
kari - zycze, zeby sloneczko Wam wreszcie zaswiecilo!
morena - u nas robia glukoze (co prawda 50g, ale to chyba bez roznicy) PO sniadaniu. Wiadomo, nie je sie wtedy pol sloika nutelli, zagryza bananem i paczka ciastek
Je sie normalne sniadanie. Popytaj, czy mozesz. Poprzednia glukoze robilam w Polsce, ale za Boga nie moge sobie przypomniec, czy robilam ja na czczo...
dmuchawiec - GRATULUJE!!!
))) Ale sa swietne te Twoje pszczoly - przecudowne
fioletowa - zdrowka dla synka
ariena - wspoczuje, nic innego nie mozesz zrobic, jak olac... szkoda, ze nikt nie potrafi uszanowac tego, ze jestes w ciazy i nalezy Ci sie odrobina spokoju...
Palindromea - jak nie czekasz na kuriera, poczte czy jakiegos goscia, to po prostu nie odbieraj domofonu - szybko sie oducza
Ja tak oduczylam roznosicieli gazet i ulotek, jak juz sie wpienilam, bo mi spiace dziecko domofonem budzili
MatkaEwa, natis - wszystkiego co najlepsze dla coreczek i
Nika - z okazji Twoich urodzin rowniez sto lat!
Milego dnia!