ariena87
Fanka BB :)
A ja też nigdy nie piekłam i przede wszystkim nigdy nie jadłam ciast .... to taka odmiana ciążowa
S też nie wszystkie ciasta je, szarlotkę to ja z młodym wcinamy, rogaliki zjemy wszyscy.
Też myślę, żebyś zadzwoniła do lekarza, niech powie fachowo.
Ariena, biedna jesteś kochana. Je nie potrafiłabym być z facetem i alkoholem... Mój S nie tknie nawet kropelki jakiegokolwiek trunku i bardzo to doceniam. Nawet jak jedzie na imprezę czy wychodzi z kolegami na "pifko" to zawsze wraca trzeźwy...
Maluszek od dwóch dni tak bardzo mi buszuje w brzuchu jakbym miała 10 takich kruszynek. Non stop fika koziołki. Dotąd nie kręcił się tak mocno. Wspaniałe to uczucie Cały brzucho mi chodzi
A ja miałam takiego co nie pił, a jak wychodził z kolegami wracał trzeźwiutki to go do ciemnego lasu posłałam precz, a teraz mam... jak mam:--(
Z tego wszystkiego nie "pochwaliłam" się, że moje maleństwo od zeszłego tygodnia "smyra" mnie troszkę W środę wieczorem ciągle z prawej strony czułam takie... łaskotanie, trochę kłucie - ale przyjemne, i jak przykładałam rękę to przestawał A w czwartek na usg elegancko usadowiony po prawej stronie machał rączkami jak w marszu ;-)
Ja też jestem zodiakalną wagą...