reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Ariena, Współczuję , co za facet :angry: a Ty kochana nie możesz dźwigać tyle kg 20:szok: Uważaj na siebie.

Dmuchawiec- No kochana REWELACJA:-):-):-) wielkie GRATULACJE- Jesteś wielka:tak:

Robaczek , Dziękuję, że odebrałaś PITA, skontaktuję się z Tobą :tak::tak:

Dziewczynki mam pytanko : Odebrałam wyniki posiewu :

liczba drobnoustrojów : 7x 10^3 CFU/ ml
Liczbę drobnoustrojów nieznamienną
wychodowano: Enterococcus species

Lekarz powiedział , że jak będą bakterie żeby dzwonić--ale chyba nic takiego złego się nie dzieje ???:baffled:

reklama
Miałam zadzwonić jak będą niedobre wyniki :happy: a ja nie wiem czy są niedobre , wydaje mi się że nie są złe :crazy:

Ale bym wciągnęła szarlotkę!!! :tak:

Mialam upieczone w zeszlym tygodniu al zniknela szybciej niz sie pojawila. Jutro zrobie rogaliki a na weeekend znow szarlotke wiec mam nadzieje ze jej zapch Cie przywiedzie:-):-)

A tak naprawde mam nadzieje ze po wynikach glukozy bede miala zakaz na slodkie... :-):-) hihi ale jestem...

Ariena, Współczuję , co za facet :angry: a Ty kochana nie możesz dźwigać tyle kg 20:szok: Uważaj na siebie.

Dziewczynki mam pytanko : Odebrałam wyniki posiewu :

liczba drobnoustrojów : 7x 10^3 CFU/ ml
Liczbę drobnoustrojów nieznamienną
wychodowano: Enterococcus species

Lekarz powiedział , że jak będą bakterie żeby dzwonić--ale chyba nic takiego złego się nie dzieje ???:baffled:

Wiem, że nie mogę dźwigać, no i już właściwie nie będę...

Ja bym się pokusiła i zapytała wujka google, ale może być tyle odp. ile portali o tym... :baffled: Ale z drugiej strony - masz tel. do dr to korzystaj - niby skąd masz wiedzieć, czy te wyniki są dobre czy nie?

Nerwica mnie weźmie - kolejne piwsko idzie, nie chce nawet wiedzieć ile ich tam jeszcze ma (schował pod łóżko...). A potem będzie gadał, że on nie ma pieniędzy - gdy zacznę temat wyprawki... :wściekła/y::angry::angry::angry: Bo temat ten ucichł, nie została podjęta żadna dyskusja... :crazy:

Mialam upieczone w zeszlym tygodniu al zniknela szybciej niz sie pojawila. Jutro zrobie rogaliki a na weeekend znow szarlotke wiec mam nadzieje ze jej zapch Cie przywiedzie:-):-)

A tak naprawde mam nadzieje ze po wynikach glukozy bede miala zakaz na slodkie... :-):-) hihi ale jestem...

Haha kurde ja jakoś nie mam weny żeby piec ciasta, chociaż zawsze piekłam "raz na kiedyś", tylko ja nie mam dla kogo mój S nie je ciast, Julka czasami mały kawałek i potem wywalałam ciasto :crazy:

Ariena, Wiem , że wkurza Cię to piwkowanie , ale postaraj się nie denerwować, tylko na spokojnie rozmawiać , ale jak nie pije

Jutro zadzwonie do gina

Ostatnia edycja:
Korba - z wynikami posiewu to mi gin mówiła tak "jeśli nic nie wyhodują - to dobrze. Jak cokolwiek wyhodują - dzwonić, przychodzić, będziemy analizować". Więc lepiej zadzwoń.

Dmuchawiec, wielkie gratulacje :)
Ariena naprawdę nie możesz tyle dźwigać i mam nadzieję, że ten Twój facet się opamięta
Korba kurcze ja bym do lekarza zadzwoniła jednak, bo coś tam wyhodowano (nie wiem czy to czasem nie paciorkowiec).

A ja też nigdy nie piekłam i przede wszystkim nigdy nie jadłam ciast .... to taka odmiana ciążowa :)
S też nie wszystkie ciasta je, szarlotkę to ja z młodym wcinamy, rogaliki zjemy wszyscy.

Też myślę, żebyś zadzwoniła do lekarza, niech powie fachowo.

Ariena, biedna jesteś kochana. Je nie potrafiłabym być z facetem i alkoholem... Mój S nie tknie nawet kropelki jakiegokolwiek trunku i bardzo to doceniam. Nawet jak jedzie na imprezę czy wychodzi z kolegami na "pifko" to zawsze wraca trzeźwy...

Maluszek od dwóch dni tak bardzo mi buszuje w brzuchu jakbym miała 10 takich kruszynek. Non stop fika koziołki. Dotąd nie kręcił się tak mocno. Wspaniałe to uczucie :):) Cały brzucho mi chodzi :)

reklama
A ja też nigdy nie piekłam i przede wszystkim nigdy nie jadłam ciast .... to taka odmiana ciążowa :)
S też nie wszystkie ciasta je, szarlotkę to ja z młodym wcinamy, rogaliki zjemy wszyscy.

Też myślę, żebyś zadzwoniła do lekarza, niech powie fachowo.

Ariena, biedna jesteś kochana. Je nie potrafiłabym być z facetem i alkoholem... Mój S nie tknie nawet kropelki jakiegokolwiek trunku i bardzo to doceniam. Nawet jak jedzie na imprezę czy wychodzi z kolegami na "pifko" to zawsze wraca trzeźwy...

Maluszek od dwóch dni tak bardzo mi buszuje w brzuchu jakbym miała 10 takich kruszynek. Non stop fika koziołki. Dotąd nie kręcił się tak mocno. Wspaniałe to uczucie :):) Cały brzucho mi chodzi :)

A mój S właśnie pije pifko :happy: ale zasłużył bo położył do końca panele w salonie i wycekolował ściany :tak:

Moje maleństwo też fika ostro , a jutro mam 100- dniówkę ;-)

Do góry