reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Ariena, Współczuję , co za facet :angry: a Ty kochana nie możesz dźwigać tyle kg 20:szok: Uważaj na siebie.

Dmuchawiec- No kochana REWELACJA:-):-):-) wielkie GRATULACJE- Jesteś wielka:tak:

Robaczek , Dziękuję, że odebrałaś PITA, skontaktuję się z Tobą :tak::tak:

Dziewczynki mam pytanko : Odebrałam wyniki posiewu :

liczba drobnoustrojów : 7x 10^3 CFU/ ml
Liczbę drobnoustrojów nieznamienną
wychodowano: Enterococcus species

Lekarz powiedział , że jak będą bakterie żeby dzwonić--ale chyba nic takiego złego się nie dzieje ???:baffled:

reklama
Miałam zadzwonić jak będą niedobre wyniki :happy: a ja nie wiem czy są niedobre , wydaje mi się że nie są złe :crazy:

Ale bym wciągnęła szarlotkę!!! :tak:

Mialam upieczone w zeszlym tygodniu al zniknela szybciej niz sie pojawila. Jutro zrobie rogaliki a na weeekend znow szarlotke wiec mam nadzieje ze jej zapch Cie przywiedzie:-):-)

A tak naprawde mam nadzieje ze po wynikach glukozy bede miala zakaz na slodkie... :-):-) hihi ale jestem...

Ariena, Współczuję , co za facet :angry: a Ty kochana nie możesz dźwigać tyle kg 20:szok: Uważaj na siebie.

Dziewczynki mam pytanko : Odebrałam wyniki posiewu :

liczba drobnoustrojów : 7x 10^3 CFU/ ml
Liczbę drobnoustrojów nieznamienną
wychodowano: Enterococcus species

Lekarz powiedział , że jak będą bakterie żeby dzwonić--ale chyba nic takiego złego się nie dzieje ???:baffled:

Wiem, że nie mogę dźwigać, no i już właściwie nie będę...

Ja bym się pokusiła i zapytała wujka google, ale może być tyle odp. ile portali o tym... :baffled: Ale z drugiej strony - masz tel. do dr to korzystaj - niby skąd masz wiedzieć, czy te wyniki są dobre czy nie?

Nerwica mnie weźmie - kolejne piwsko idzie, nie chce nawet wiedzieć ile ich tam jeszcze ma (schował pod łóżko...). A potem będzie gadał, że on nie ma pieniędzy - gdy zacznę temat wyprawki... :wściekła/y::angry::angry::angry: Bo temat ten ucichł, nie została podjęta żadna dyskusja... :crazy:

Mialam upieczone w zeszlym tygodniu al zniknela szybciej niz sie pojawila. Jutro zrobie rogaliki a na weeekend znow szarlotke wiec mam nadzieje ze jej zapch Cie przywiedzie:-):-)

A tak naprawde mam nadzieje ze po wynikach glukozy bede miala zakaz na slodkie... :-):-) hihi ale jestem...

Haha kurde ja jakoś nie mam weny żeby piec ciasta, chociaż zawsze piekłam "raz na kiedyś", tylko ja nie mam dla kogo mój S nie je ciast, Julka czasami mały kawałek i potem wywalałam ciasto :crazy:

Ariena, Wiem , że wkurza Cię to piwkowanie , ale postaraj się nie denerwować, tylko na spokojnie rozmawiać , ale jak nie pije

Jutro zadzwonie do gina

Ostatnia edycja:
Korba - z wynikami posiewu to mi gin mówiła tak "jeśli nic nie wyhodują - to dobrze. Jak cokolwiek wyhodują - dzwonić, przychodzić, będziemy analizować". Więc lepiej zadzwoń.

Dmuchawiec, wielkie gratulacje :)
Ariena naprawdę nie możesz tyle dźwigać i mam nadzieję, że ten Twój facet się opamięta
Korba kurcze ja bym do lekarza zadzwoniła jednak, bo coś tam wyhodowano (nie wiem czy to czasem nie paciorkowiec).

A ja też nigdy nie piekłam i przede wszystkim nigdy nie jadłam ciast .... to taka odmiana ciążowa :)
S też nie wszystkie ciasta je, szarlotkę to ja z młodym wcinamy, rogaliki zjemy wszyscy.

Też myślę, żebyś zadzwoniła do lekarza, niech powie fachowo.

Ariena, biedna jesteś kochana. Je nie potrafiłabym być z facetem i alkoholem... Mój S nie tknie nawet kropelki jakiegokolwiek trunku i bardzo to doceniam. Nawet jak jedzie na imprezę czy wychodzi z kolegami na "pifko" to zawsze wraca trzeźwy...

Maluszek od dwóch dni tak bardzo mi buszuje w brzuchu jakbym miała 10 takich kruszynek. Non stop fika koziołki. Dotąd nie kręcił się tak mocno. Wspaniałe to uczucie :):) Cały brzucho mi chodzi :)

reklama
A ja też nigdy nie piekłam i przede wszystkim nigdy nie jadłam ciast .... to taka odmiana ciążowa :)
S też nie wszystkie ciasta je, szarlotkę to ja z młodym wcinamy, rogaliki zjemy wszyscy.

Też myślę, żebyś zadzwoniła do lekarza, niech powie fachowo.

Ariena, biedna jesteś kochana. Je nie potrafiłabym być z facetem i alkoholem... Mój S nie tknie nawet kropelki jakiegokolwiek trunku i bardzo to doceniam. Nawet jak jedzie na imprezę czy wychodzi z kolegami na "pifko" to zawsze wraca trzeźwy...

Maluszek od dwóch dni tak bardzo mi buszuje w brzuchu jakbym miała 10 takich kruszynek. Non stop fika koziołki. Dotąd nie kręcił się tak mocno. Wspaniałe to uczucie :):) Cały brzucho mi chodzi :)

A mój S właśnie pije pifko :happy: ale zasłużył bo położył do końca panele w salonie i wycekolował ściany :tak:

Moje maleństwo też fika ostro , a jutro mam 100- dniówkę ;-)

Do góry