reklama
tialana
Fanka BB :)
Tialana moja kolezanka z grupy rok temu rodzila w sesji. i tak sobie wszystko poprzesuwala, poprosila prowadzacych ze zaliczyla wszystko przed sesja, potem w sesji macierzynski sobie zrobila pozniej byly ferie, opuscila jeden zjazd i byla normalnie. tylko czy to sie uda z koncowym egzaminem? a jak nie to zawsze masz termin chyba do konca wrzesnia ktory mozesz przedluzyc do konca grudnia
tialana- a uczelnia nie pojdzie Ci troche na reke? Ja pamietam mialam , dziewczyne na roku, ktora byla w ciazy i o ile oczywiscie nie miala jakis ulg w postaci zdanych egzaminow itp, ale mogla np przesuwac zaliczenia czy cwiczenia miedzy grupami, nawet sami ja informowali co i jak- nawet z innymi uczelniami, gdzie profesorzy wykladali, czy bezposrednio u nich
Dzięki dziewczyny za troskę, wszystkim po kolei które przejęły się moim egzaminem
Bardzo bym chciała mieć możliwość poprzesuwania egzaminów, wiem że normalnie jest to możliwe ale tu właśnie jest ten problem że to pierwszy taki egzamin, póki co nie do końca wiedzą jak to ma wszystko wyglądać, podobnie było z nowi maturami i podobnie jest z 6-latkami w pierwszej klasie. Mam nadzieję że uda się to jakoś załatwić a jak nie to przystąpię do egzaminu później i też jakoś będzie.
no i u mnie jeszcze problem stanowi bardzo nie przychylny dziekan, ale Wąsa też jakoś urobię ;-)
Sicilpol nie wiem czemu ale mnie to rozbawiłonie macie takiego wrażenia, ze my się po prostu psujemy?
zgaga, wymioty, bakterie, turlanie sie zamiast wstawanie, zawroty glowy, pryszcze gdzie nie gdzie, przeciekanie...
Dorota to ja, to ja o tej kroplówce pisałam ;-)
Tak sie zastanawiam czy my nerwowe jakies bardziej jestesmy czy poprostu pisząc//czytając brakuje nam dźwieku gestykulacji i innych akcentów ktore pomagałyby nam rozpoznawac emocje...
Mnie ostatnio 2osoby pytały czemu sie denerwuje a ja tylko taaaaka zdziwiona byłam ;-)
No coś w tym jest. Ja też często czuję, że moje intencje nie są rozumiane ;-)a co do tych nerwow to moze my jakos niezrozumiale piszemy. ja zanim cos napisze to teraz sto razy sie zastanowie czy czasem kogos nie uraze bo w zyciu tu nikomu na zlosc nie chcialam robic ani nie mam zlych checi itp.
Podpisuję się pod tym apelem ręcami i nogami!!!Wyluzujmy troche!!!
Ja mam raz taki a raz taki. Może to jest zależne od tego co jemy?mam pytanie, no wlasnie odnosnie moczu, bo moj ostatnio taki metny byl, co to moze ozanczac? jutro mam wyniki, ale to mi nie daje spokoju i boje sie, ze tez cos mi sie tam zagniezdzilo
Oj tak!nie macie takiego wrażenia, ze my się po prostu psujemy?
zgaga, wymioty, bakterie, turlanie sie zamiast wstawanie, zawroty glowy, pryszcze gdzie nie gdzie, przeciekanie...
A to nie jest to co zawsze w czasie ciąży jest podyższone?Mnie za to morfologia martwi, bo WBC- czyli leukocyty lub białe krwinki mam 12, 8, przy normie do 10
Dorota, będzie dobrze wiesz Ty masz infekcję pechrza więc nie jest dziwne,że masz takie WBC- ale masz w normie wiec nic mega złego sie nie dzieje.....a ja boje się, ze mam jakas ukryta infekcję,albo jeszcze coś gorszego
ale odpędzam mysli złe
ale odpędzam mysli złe
mamina karierowiczka
Fanka BB :)
Dzis zamierzam isc na yoge dla ciezarnych po raz pierwszy tadam mmmmmm
blond_20
Czarownica
Wiecie co z ta joga to nawet fajny pomysl. no moze u mnie nie z chodzeniem na nia ale jakby sie tak zmobilizowac i zaczac cwiczyc w domu...zaraz poszukam jakiejs jogi dla ciezarnych ...bo czuje sie jakos kołkowato:/
reklama
buziak twoja historia mi przypomniala... kiedys do mnie jakas lacha dzwoni wyzywa od suk i mowi ze nie mam sumienia on ma dwojke dzieci i mam sie odpier... - nie wiedzialam o co chodzi to sie rozlaczylam. a ona drugi raz i trzeci dzwoni . w koncu odbieram i mowie ze nie wiem o co chodzi, ze to pomylka i zeby przestala dzwonic. a ona ze ma moj numer z komorki meza i ze wie ze sie spotkalismy bo czytala smsy. no i skojarzylam ze dawalam akurat korki z angielskiego jednemu gosciowi, i to musi byc jego zona i mowie jej to, a ona ze jaki anglielski ze ona mnie znajdzie i mi wpier... MASAKRA!!
sicil zgadzam sie z toba. ja sie tez czuje zepsuta i nie w formie :/ z tym wstawaniem z lozka czy fotela to juz w ogole jak stara baba...
a tak w ogole dzisiaj dowiedzialam sie ze moja ukochana przyjaciolka jest w ciazy i jestem baaardzo szczesliwa bo w koncu bede miala kompana w niedoli ))
sicil zgadzam sie z toba. ja sie tez czuje zepsuta i nie w formie :/ z tym wstawaniem z lozka czy fotela to juz w ogole jak stara baba...
a tak w ogole dzisiaj dowiedzialam sie ze moja ukochana przyjaciolka jest w ciazy i jestem baaardzo szczesliwa bo w koncu bede miala kompana w niedoli ))