reklama
MsMickey
Fanka BB :)
Tez slyszalam, ze to bardzo zdrowo poprawia wyniki i mamy i dziecka:-) Podobno uwazac w ciazy trzeba na rozne ziola i ziolowe przyprawy, warzywa i owoce sa wrecz zalecane:-)
Ja wlasnie rozpieszczam sie musem zrobionym z jablek;-) i wladca pierscieni ;-)
Ja wlasnie rozpieszczam sie musem zrobionym z jablek;-) i wladca pierscieni ;-)
xdorotaa
CZYZBYS WIDZIALA ANIU PITOLUSIA ?:d CZY SYRENCJE DZIECIA MEGO??
PITOLEK JUZ W RAMCE W HONOROWYM MIEJSCU CODZIENNIE DO NIEGO GADAM
Generalnie mam chyba szczesie do fajnych zdjec mojego malego szkrabka
A JA oddam krolestwo za lody cytrynowe a tu wszystko zamkniete;//// cholera no!!!!
PITOLEK JUZ W RAMCE W HONOROWYM MIEJSCU CODZIENNIE DO NIEGO GADAM
Generalnie mam chyba szczesie do fajnych zdjec mojego malego szkrabka
A JA oddam krolestwo za lody cytrynowe a tu wszystko zamkniete;//// cholera no!!!!
Ja po sobie moge powiedzieć, że po piciu marchewki nic mi nie jest, a nawet po soku z marchewki, grejpfuta i pomarańczy miałam takie wyniki, że dostałam kategoryczny szlaban na jakiekolwiek sztuczne witaminy, tzn. w tabletkach.
Tak Dorota o to mi chodziło, jak pózniej zobaczylam na filmie na usg takie samo ujecie stopek mojego szkraba, to mi sie błogo zrobilo... co do lodów to zapraszam na smietankowe lub sorbet malinowy Mam zapas w zamrażarce
Tak Dorota o to mi chodziło, jak pózniej zobaczylam na filmie na usg takie samo ujecie stopek mojego szkraba, to mi sie błogo zrobilo... co do lodów to zapraszam na smietankowe lub sorbet malinowy Mam zapas w zamrażarce
Dorotko też pisałam o marchewce kilka razy tutaj, pewnie jeszcze kilka razy temat sie pojawi. Latwo zapamietać, że szkodliwy jest retinol czyli wit A, a w marchewce jest prowitamina witaminy A czyli beta-karoten, który powinnyśmy spożywać. Jedzmy marchewkę
Jezu przestańcie już z tymi marchewkami!!!
Ja chcę marchewke!!!!!
PaulinaMaria
kocham moje dwa serduszka
Król Lew w tvp1 a Ja płacze jak pare lat temu..........:-(........Dobrego wieczorka zmykam pod kolderke bo głowa mokra i kichac zaraz bede:-)
buziak
dzieki Dorota za ochote na lody!!!
a jak pomysle o takich troszkę kwasnych cytrynkowych jak w lato w wafelkuuuuuuuuuuuuuuuuuu ;(((((((((((((((((((( ja chce takiego loda!!!
jakie cytrynowe sa dobre w zime??? Dorota!!!
Boże my jak dzieci jesteśmy!!:-)
a jak pomysle o takich troszkę kwasnych cytrynkowych jak w lato w wafelkuuuuuuuuuuuuuuuuuu ;(((((((((((((((((((( ja chce takiego loda!!!
jakie cytrynowe sa dobre w zime??? Dorota!!!
Boże my jak dzieci jesteśmy!!:-)
reklama
blond_20
Czarownica
no i po co ja tu wchodizlam??!! lodaaaa chce....jeszcze zostaja stacje benzynowe jakby sie kto uparl...