reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Aronia - a dlaczego trzeba powiedziec stop?? Ja w skórzanych baletkach wszystkie wesela oblatuje. I generalnie imprezy tanczone. Na wejście obcasy a po 2 godzinach dawaj w tany w baletuniach :) I moje dziecie w teo typu bucikach tez bedzie latać. Miekkie, wygodne, niekrępujace. Moze nienormalna jestem ale dla mnie buty maja być wygodne co u mnie = miekkie. Albo jak cejrowski :) pójde boso :) no dobra.... w japonkach

I tylko załuje ze nikt nie wymyslił wersji ocieplanych baletek... bo japonki z futerkiem widziałam.

Iwon - teraz doczytałam - fajnie wam z miesiecznym urlopem.
U mnie fascynacja telefonem mineła, tak jak pilotem.

A co do nocników.... dostalismy jako jeden z wielu przydatnych prezentów na weselu... od zespołu naszego który nam specjalna piosenke zaspiewał :) jest zwykły ale sie sprawdza
. Mam jeszcze jeden z ikeowa ale jest na razie za wysoki

Ostatnia edycja:
reklama
Szczepionka odroczona o kolejny tydzien ;-)

Polaa- czuje TO :-D

Niespodzianka- Aura na roczek dostala to Buy Playskool Poppin' Park Busy Ball Popper at Argos.co.uk - Your Online Shop for Baby activity toys, Limited stock Nursery, Baby toys, Pre-school. i UWIELBIA :tak: ostanio ksiazki zajmuja pierwsze miejsce, drugie to takie kubeczki co sie uklada wieze albo wklada jeden w drugi (wiesz o co chodzi?):dry: Na rowni jest pianinko Chunky Keys Keyboard : Chunky Keys Keyboard : Early Learning Centre UK Toy Shop , laptop FP dwujezyczny, Spiewajacy Kubus Puchatek i Arka Noego (lozka ze zwierzadkami) czy wszytsko co wydaje dzieki :-):dry: i najlepiej jak wszystko gra na raz :dry::dry::-p:-D

Iwon- teraz sie narobisz a za chwilke bedziesz wypoczywac :-p:tak: Tutaj kaza! myc zeby zwykla szczoteczka (dorosla) my mamy TT i zwykla pasta (dorosla) my mamy Aquafresh milk teeth a od dentystki dostala Oral B. Pasty nakladam tyci tyci i myjemy pozniej makra reka myje jej zeby i jezyk, zeby wymyc paste :rolleyes::-p:confused2:

Aronia- moja biega na bosaka wiec nie pomoge, a co do oliwek to moja jadla 2 dni temu az sie trzesla tak jej zmakowaly :-D i wszystko w porzadeczki a jadla zielone ;-)

Niespodzianka- ja juz nie pamietam takiego lata bo my w pazdzierniku 2007 przyjechalismy :-p

Aylin- cos sie znajdzie :tak:

Lece popracowac ;-) a tu mozecie zobaczyc moje postepy ;-) https://www.facebook.com/pages/My-Little-Sunshine/126742814145734

Ostatnia edycja:
Aronia ja juz daje wedzona rybe ale malutko bo strasznie slone... A lubi. a kogel mogel hmmm pamietam z dziecinstwa ale jakos nawet sama sie boje jesc w obawie przed ssalmonella....?

Aylin ja tez baletkowa, ostatnio juz nawet na poczatek wesela nie zakladam obcasow tylko od razu baletki:-)

Niespodzianka u nas kula-hula przezywa druga mlodosc. Do tego kubeczki, domek ksztaltow, ale naj naj naj sa samochody. Wszystkie a szczegolnie te ktorymi mozna zabawki pprzewozic i takie co maja naped, znaczy jedziesz nim do tylu kawalek i puszczasz. Jasiek jedzie do tylu po czym podnosi i obserwuje jak sie kreca kolka:-)
I dzis dostal narzedzia plastikowe bo sie wczoraj zafascynowal jak tata przykrecal cos w rowerze. I najlepsze sa kombinerki chociaz troche sie wkurza bo nie umie nic zlapac

Aronia siostra M ma dwójkę dziecię: 4 i 6 lat i oboje biegają w paputkach. To najwygodniejsze całe skórzane (podajże skóra jagnięca) kapciuszki jakie wymyślono dla dzieci i Polka też będzie w nich tak długo latała jak się da:) A sąsiadka zakupiła takie swojej 6-letniej córce do latania w zerówce zamiast trampek (no bo inna koleżanka miała z pieskiem, to ta chciała takie z kotkiem):D

Iwon mięsko w sosie koperkowo-jogurtowym z groszkiem i marchewką...mniam!

Josie dobrze wiedzieć, bo się ostatnio zastanawiałam czy mogę dać 'dzióbnąć' młodej wędzonej makrelki:)

Aga ja do dziś nie mogę znaleźć swoich ulubionych gaci, a stanik był w kartonie z zabawkami:D

Niespodzianka
żeby nie było, że moja ciągle sama siedzi w wymienionych zabawkach:D Najwięcej czasu poświęca żywemu psu i ten czasem ratuje mnie z opresji:p

alez nasz po domu zasuwa albo na bosaka albo w skarpetkach, mi chodzi o papucie na dwor :-) Jak dlugo nalezy ze wzgeldow ortopedycznych nakladac miekkie a od kiedy jest wolna amerykanka :happy: Wiem, wiem, na zime i tak potrzebne sa normalne buty :-p

Aylin - ja niecierpie obcasow :-pNawet na wlasnym slubie szybko sie pozbylam dziadostwa :-D

Ja tez baletkowa :tak: Chociaz na chrzciny Wojtka założyłam obcasy i dość wygodnie mi było mimo, ze nie lubię w nich chodzić. Zdecydowanie baletki.

Kasiek z ta ryba to nie wiem czy mozna jakby co, napisalam ze ja daje:-)

Jeszcze mialam pisac:

Pola wojtek wyglada BOSKO po fryzjerze!!!!

Iwon niezle akcje z kontrola :-) wracaj do nas szybko!

Acha a fasolka szparagowa niestety nie podeszla:-\ wiec byl jak zwykle makaron z sosem pomidorowym...

reklama
hej

uwaga chwlaę się!:-pdwie dolne dwójki się już leciutko przebiły! (nockami dlatego się nie chwalę:dry:), ale co ważniejsze S biega już na całego!!! oba kolana obdarte:-DS chodzi na bosaka, nie ma kapci... powinien mieć? hmm na zimę mogą się przydać:sorry2:
a bawi się kluczami, garnkami, ciuchami, kosmetykami i wszystkim co nie jest zabawką, a jest w zasięgu jego lepkich rączek ;-)z zabawek to ma ukochanego renifera, którego mocno przytula jak jest śpiący, domek z kształtami, klockami i melodyjkami z roczku już poszedł w odstawkę, pchacz chicco, który dostał tydzień temu też, za to uwielbia glaskać pieski i macać im pazury;-)

lubi też pchanie rowerków, taboretów itp.

Aga
zdrówka dla Antosia!!!

Niespodzianka n
ie martw się Sergiusz jak twój Tomuś nie ma czasu się nic uczyć, bo ciągle w biegu, ładnie idzie mu za to łobuzowanie:-D

Polaa gratulacje dla Wojtusia!!!! a fryzurka cudna! on jest taki śliczniutki, że do schrupania mniam!

Iwon dasz radę!!! u mnie też masakra przed wakacyjnym zamknięciem, a to dopiero za 3 tygodnie... ale potem hajlajf:-D a czereśnie S już jadł, ale podobnie jak ty boję się rewolucji:-D

Do góry