reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

też miałam bobvitę ale zrezygnowałam bo jest tam jakiś dziwny składnik np. w jabłkach z marchewką, kurde na ich stronie nie piszą ale na słoiczku jest napisane a już słoiczek wyrzuciłam coś takiego to było kwas l-askorbinowy

vitamina c. Czasem dają jeszcze mąke ryzowa jako zagęstnik.

Iwon - ja nie odbijam. W dzień tak. Inaczej mi ulewa. A jak odbije to juz nie mam z tym problemu.
A i odpowiedizalam Ci na cyckowym

Nanu - tęskni mi się za tym stanem. Miło wspominam ciążę i pomimo róznych nieciekawych przypadłości z nia związanych to chetnie powtórzyłabym te 9 miesięcy :)

Hehe dzwonił małzonek - na delegacji jest i powiedział "nie obraź się ale nigdy za tobą nie tęskniłem tak jak za naszym żeberkiem" Fajnie to usłyszeć.... :)

hmmm cos jeszcze miałam napisać ale mi uciekło...

reklama
Witam :biggrin2:

kolejny męczący dzień :-( ale jest nadzieje,że będzie lepiej bo katarek troszkę mniejszy :biggrin2:
za to małż mi się rozkłada :no: ciekawe kiedy mnie dołapie :biggrin2:

kurcze wy już tak urozmaicacie jedzenie maluszków , a ja dalej się waham i czekam na te 4 miechy :zawstydzona/y: choć kupiłam już kleik kukurydziany i jeśli młody znów się obudzi w nocy , to chyba się przełamie :tak: jeszcze kilka zarwanych nocy i będę po ścianach chodzić :szok::-(

młodak - mi lekarz powiedział,że do 37,5 jest ok
nanu - piękna fasoleczka :biggrin2: trzymam &&&& za kolejne cudne wieści :biggrin2:
iwon - widzę ,że czwartkowy zestaw tv się nieco zmienił :biggrin2: a co z odrobiną kuchennych rewolucji :-D

nie zmieniam pozycji spania Wika , sam to ewentualnie robi i też jeśli je to nie odbijam bo bym musiała z godzinę czekać :-)

ja się przyznaje że na fb zaglądam ale nie ogarniam :zawstydzona/y:
młody śpi więc spróbuje poczytać wątek o rozszerzaniu diety :tak: ale obawiam się,że mój organizm odmówi posłuszeństwa :biggrin2:

Witam po przerwie :tak:

Nanulinka- gratulacje widac malenstwo rosnie :-)
Iwon- ja odbijam za kazdym razem nawet w nocy i nie przekrecam jej bo ona sama sie wierci i uklada tak jak jej wygodnie :tak:
Polaa- tez tak mialam wszedzie dobrze ale w domku najlepiej :tak::-)
Claudette- ja od niedawna zaczelam odbijac ja w pozycji siedzacej ona na moich kolana bo rece mi tez juz padaly.

i tak jeszcze cos mialam napisac ale padam na twarz echhhhhh...........:-(

My dzis po drugim szczepieniu i obeszlo sie bez PLACZU :szok: moje dziecko mnie zaskakuje :-D

Widze ze Wasze dzieciaczki lapia sie juz za nozki moja jeszcze nie ale ta za to juz siedzi :szok::szok::szok: w prawdzie jeszcze z nasza pomoca ale sama sie rwie do pozycji siedzacej jak jest pollezaco :-D

alijenka ja odbijam małą na kolanach :-) w książce zawitkowskiego znalazłam. Poszukam fotki jakiejś zaraz jak ją odbijam..I nie mam problemu z bolącymi rękami i kręgosłupem :-)

Ja też odbijam na kolanach. Nie wiem jak Zawitkowski to robi, ale ja po prostu ją sadzam i po chwili mam pięknego beka:-D

Dziewczyny, mam fajny skan odnośnie ekspozycji na gluten, wrzucić Wam?

edek: no to ja nie robię jak Zawitkowski, ale i tak działa ;)

reklama
Nanu gratuluje i trzymam kciuki żeby dalej wszystko było ładnie.

Iwon Schematy żywienia | Wiadomości | BoboVita - Zawsze z Tobą, Mamo!
tu masz dwa "nowe" schematy żywienia. Nowe w cudzysłowiu bo nie wiem co to właściwie znaczy, ale chyba są najaktualniejsze. Generalnie jeden posiłek powinien być zastąpiony warzywami i owocami.

My dziś po szczepieniu. Bałam się że nie będzie, bo mały jeszcze ma trochę kataru, ale Pani doktor powiedziała, że to co opisałam sugeruje raczej oczyszczanie noska a nie zwykły katar. Na razie nic się nie dzieje, po przednim też było spoko, więc liczę, że teraz będzie tak samo.Pani doktor kazała diete rozszerzać tak jak to robię, więc spoko:)

Do góry