PaulinaMaria
kocham moje dwa serduszka
no wlasnie zmienmy temat
nikt nie odpisal biednej Paulinie - mi polozna mowila ze jak sie jedna dziwna kupka np ze sluzem albo krwia to moze byc alergia na cos co jadlas, ale jak wiecej takich kupek pod rzad to do lekarza.
ja wlasnie pakuje nas na urlop. maly ma wiecej rzeczy niz ja![]()
trzymajcie kciuki bo jade do tesciowej na dwa tygodnie. ale jak nie wytrzymam to zawsze mamy opcje na drugi tydzien gdzies uciec do znajomych lub nad jezioro. juz mnie nerwica bierze jak pomysle ze bedzie mi go znow wyrywac i sie z nim piescic......
Waris a gdzie te gacie kupilas? one wciagaja brzuch? tez takie potrzebuje na wesele
PaulinaMaria niby krew w kupkach świadczyć może o biegunkach, ale jak miałam ponadrywane brodawki to często młody mial taką kupkę jakby fusy od herbaty, bo połykał moją krew
u nas też much pełno i strasznie zmierzłe są cholery
Polaa sto lat i spełnienia marzeń!!!!!!!!
Doktor odwiedził nas w domu bo kupki sa raz z krwia raz bez i sa 3 mozliwe powodyUdalo kupilismy samochod :-)
W czwartek maz zawiezie mnie do szpitala na operacje w piatek rano pojedzie po swoja mame na lotnisko a po poludniu odbierze mnie ze szpitala.
Ciewawa jestem jak maz sobie poradzi sam z mala od popoludnia i cala noc i jeszcze razno pojechac z mala na lotnisko.
Mleko odciagniete juz sie mrozi.
Kurde naprawde zaczynam sie bac tej operacji......
Josie ja tez mam te sexi gaciolki kupilam u nas w PRIMARK.
Paulina jak bedzie wiecej tej krwi to ja bym poszla do lekarza
A Polaa juz pewnie imprezujeja na jutro zaprosilam znajomych na imieninowo-urodzinowa kawe i ciacho
![]()
Mloda nauczyla sie przekrecac na prawy bok i teraz na macie lezy i tak w kolko na boczek i na plecki i na boczek i na plecki![]()
1. nietolerancja laktozy jeśłi do srody nie minie próba mleka mm,
2.mały ma strasznie wysypana buzie alergia pokarmowa,
3, zmiany sa zaognione nawet we włosach z uszu schodzi skóra nawet pęka
Tak mi go szkoda płacze niespokojny tylko jak je to cichutko