reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Lena - Ty nam tu szybciutko pisz co się u Ciebie zmieniło, mam nadzieję, że wyłącznie na lepsze.

katarina no golnie jak kiedys pisalam na zamknietym co sie u mnie stalo to teraz juz lepiej P ma prace powoli staramy sie wyjsc z dolka na prosta teraz musimy pokupowac dla smyka reszte wyprawki to tak na szybko i w wielkim skrocie To by bylo z tych rzeczy co sie zmienily na lepsze :)
a z tego co jeszcze nie wiadomo to to gdzie zamieszkamy czy z moimi rodzicami czy z jego rodzicami czy sami ale to to juz bardziej skomplikowane i moze w tygodniu skrobne na zam. o co kaman postaram się w tygodniu bo chciałabym nadrobić to co jest napisane na zamknietym ;)

Zgadzam się z tym co do jakości proszków z zagranicy i z naszych sklepów, ja kupuje przywożone z Niemiec i jest niesamowita różnica w jakości a mój wujek to się śmieje że u nas to kupujemy to co się zamiata w hali po produkcji ;-)

LENA mi gin powiedział na ostatniej wizycie że jest dobrze bo przed ciążą miałam nadwage i będzie zadowolony że do końca przytyje jeszcze z jakieś dwa kilo góra i nie martw się ja nie z tych oblażalskich:-D

heehhe oki miki a no chyba ze tak kiedys w necie czytalam wlasnie ze jezeli BMI przed zajsciem w ciaze wskazywalo niedowage-przytyje sie wiecej waga prawidlowa-8-12kg a nadwaga to chyba wlasnie do gora 8 czy jakos tak teraz nie wiem czy dobrze pamietam a nie chce mi sie szukac ;P
Jestem ciekawa ile przytyje jeszcze do konca ciazy jak juz mam 12kg na plusie ;( czuje sie jak hipcio to malo powiedziane ;o

Witam poświątecznie.

DZiewczyny co Wy z tymi szpitalami?? Trzymam kciuki i mam nadzieję,że szybko wrócicie w dwupakach.

Lena fajnie,że wróciłaś, kilka dni temu nawet wspominałyśmy ciebie:tak:

Katrina
zgadzam się z Tobą jeżeli chodzi o prasowanie,ciuszki są bardziej miękkie,też nie lubię prasować ale sama mam kilka ciuchów,które wolę wyprasować bo są później milsze:)

snoopy
ja piorę i płuczę w białym jeleniu dla synka i jestem zadowolona i powiem Ci że myślę żeby się całkowicie przerzucić na jelonka dla nas wszystkich.

xdorota
mój ginekolog mówi,że kobiecie w ciąży żelazo zaczyna się podawać gdy hemoglobina spada poniżej 11, normay dla ciężarnej są trochę inne niż te wypisane przez laboratorium

reklama
Do góry