reklama
Lena - Ty nam tu szybciutko pisz co się u Ciebie zmieniło, mam nadzieję, że wyłącznie na lepsze.
katarina no golnie jak kiedys pisalam na zamknietym co sie u mnie stalo to teraz juz lepiej P ma prace powoli staramy sie wyjsc z dolka na prosta teraz musimy pokupowac dla smyka reszte wyprawki to tak na szybko i w wielkim skrocie To by bylo z tych rzeczy co sie zmienily na lepsze
a z tego co jeszcze nie wiadomo to to gdzie zamieszkamy czy z moimi rodzicami czy z jego rodzicami czy sami ale to to juz bardziej skomplikowane i moze w tygodniu skrobne na zam. o co kaman postaram się w tygodniu bo chciałabym nadrobić to co jest napisane na zamknietym
tialana
Fanka BB :)
Zgadzam się z tym co do jakości proszków z zagranicy i z naszych sklepów, ja kupuje przywożone z Niemiec i jest niesamowita różnica w jakości a mój wujek to się śmieje że u nas to kupujemy to co się zamiata w hali po produkcji ;-)
heehhe oki miki a no chyba ze tak kiedys w necie czytalam wlasnie ze jezeli BMI przed zajsciem w ciaze wskazywalo niedowage-przytyje sie wiecej waga prawidlowa-8-12kg a nadwaga to chyba wlasnie do gora 8 czy jakos tak teraz nie wiem czy dobrze pamietam a nie chce mi sie szukac ;P
Jestem ciekawa ile przytyje jeszcze do konca ciazy jak juz mam 12kg na plusie ;( czuje sie jak hipcio to malo powiedziane ;o
Jestem ciekawa ile przytyje jeszcze do konca ciazy jak juz mam 12kg na plusie ;( czuje sie jak hipcio to malo powiedziane ;o
Witam poświątecznie.
DZiewczyny co Wy z tymi szpitalami?? Trzymam kciuki i mam nadzieję,że szybko wrócicie w dwupakach.
Lena fajnie,że wróciłaś, kilka dni temu nawet wspominałyśmy ciebie
Katrina zgadzam się z Tobą jeżeli chodzi o prasowanie,ciuszki są bardziej miękkie,też nie lubię prasować ale sama mam kilka ciuchów,które wolę wyprasować bo są później milsze
snoopy ja piorę i płuczę w białym jeleniu dla synka i jestem zadowolona i powiem Ci że myślę żeby się całkowicie przerzucić na jelonka dla nas wszystkich.
xdorota mój ginekolog mówi,że kobiecie w ciąży żelazo zaczyna się podawać gdy hemoglobina spada poniżej 11, normay dla ciężarnej są trochę inne niż te wypisane przez laboratorium
DZiewczyny co Wy z tymi szpitalami?? Trzymam kciuki i mam nadzieję,że szybko wrócicie w dwupakach.
Lena fajnie,że wróciłaś, kilka dni temu nawet wspominałyśmy ciebie
Katrina zgadzam się z Tobą jeżeli chodzi o prasowanie,ciuszki są bardziej miękkie,też nie lubię prasować ale sama mam kilka ciuchów,które wolę wyprasować bo są później milsze
snoopy ja piorę i płuczę w białym jeleniu dla synka i jestem zadowolona i powiem Ci że myślę żeby się całkowicie przerzucić na jelonka dla nas wszystkich.
xdorota mój ginekolog mówi,że kobiecie w ciąży żelazo zaczyna się podawać gdy hemoglobina spada poniżej 11, normay dla ciężarnej są trochę inne niż te wypisane przez laboratorium
veritaserum71
Fanka BB :)
a wy znowu o wadze hehehe każda z nas jeszcze ze 2kg na pewno przytyje nie ma się co oszukiwać
Ja na pewno więcej
reklama