reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Ja tam się trzymam swojej wersji - superowo jest mieć. 2 dzieciaków w niewielkim odstępie czasu:happy2:aczkolwiek czasami marzę o dniu wyłącznie we własnym towarzystwie;
za to M. mnie wnerwia ostatnimi czasy dość konkretnie. Bez powodu, za całokształt chyba. Wnerwia mnie jego chorobliwa pracowitość i poczucie obowiązku.

asinka czy Kubuś jest wcześniakiem? Dobrze, że już lepiej! A jak Ninka?

Miała dziś do nas wpaść za dnia moja siostra z córcią, ale musiałam odwołać spotkanie bo Ninka wstała z podwyższoną temperaturą i jakaś śnięta chodzi; Leo zwalił się dziś z sofy (tu jest mniejsza i bez boków) i dosłownie stanął na głowie przytrzymując się rękoma, rozdarł się przy tym niemiłosiernie i ma guza.

Andariel nie, Kubuś urodził się 4 dni przed terminem. A Ninka rewelacja :-) kochana dzidzia. Śpi, je i w ogóle nie płacze, za to Tymek nadrabia :-p biedny Leoś z tymi guzami, a Ninke jakieś przeziębienie dopadło? Przez pogodę pewnie, bo jest okropna. Zdrówka :-)

moje dziecko chciało dzisiaj chyba urwac siusiaka :szok: odkurzalismy a ten sciagnal pieluche i przystawil sobie rure do siusiaka :szok::szok: ten to ma pomysły !!

padam na morde...

super ze z kubusiem juz lepiej...czy teraz bedzie miał ciagle stomie?

Majqa1- nienawidzę i nie umiem sprzątać.... :baffled: Zero powołania :-( Ale do bałaganienia jak najbardziej :zawstydzona/y:
Traschka - to się nazywają złe wzorce cholera.... Ale dobrze zrobiłaś, że zdecydowanie dałaś do zrozumienia co myślisz o takim zachowaniu. Kurcze trudno było tłumaczyć Marysi, że nie pochwalasz zachowania gospodarzy.... Chyba po prostu trzeba lepiej dobierać towarzystwo. :-(
Agabre - dopiero teraz zakumałam, że macie żłobek :-D Widać nie pisana Wam jeszcze podróż za Wielką Wodę :-p
Asinka85 - ja też miałam wrażenie, że Kubuś to wcześniak, jakie rokowania - choć może za wcześnie to pytanie.... :baffled:

My już na nogach. Dzisiaj mam wizytę. Ciekawe co tam się dzieje. ASINKA - super wiadomość i też jestem ciekawa co dalej. TRASCHKA- no nie jest łatwo są cięższe dni ale pocieszę cię ja miałam taką środę - ogólnie dzieci są bardzo grzeczne ale w ten dzień coś im się stało i myślałam, że nie dam rady...

dzień dooooobry

U was tez tyle śniegu????!!!!!
U nas wczoraj dzień padało i w nocy tez i krajobraz jak podczas prawdziwej zimy :szok: mimo ze juz kalendarzowa wiosna jest przeciez :crazy:
Zaraz zmywamy się na spacerek - sanki

martadelka, majqa hej

miłego dnia wszystkim :-)

dobry dzionek ja dzis w domu pracuje bo @mnie nawiedziła jednak i wszystko mnie boli :(

Beni odesłany do złobka mąż do pracy wiec mam spokoj :)

auto nam padło i znów wydatki eh :crazy:

reklama
Hej :)

U nas zimowa zawierucha, fuuuuuuu!

Majqa - powodzenia na wizycie, daj znać po!
Ironia - współczuję.... ps. a siusiakim to niezła akcja:)))))
MamaM - ale super, u nas zamieć więc na sanki nie bardzo:/
Martadelka - hej:)

a do nas dziś ciocia z pieskiem przyjeżdża więc Szymek oszaleje ze szczęscia i czas szybciej minie:)

miłego dniaaaaaaa:)

Do góry