reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Ja tam się trzymam swojej wersji - superowo jest mieć. 2 dzieciaków w niewielkim odstępie czasu:happy2:aczkolwiek czasami marzę o dniu wyłącznie we własnym towarzystwie;
za to M. mnie wnerwia ostatnimi czasy dość konkretnie. Bez powodu, za całokształt chyba. Wnerwia mnie jego chorobliwa pracowitość i poczucie obowiązku.

asinka czy Kubuś jest wcześniakiem? Dobrze, że już lepiej! A jak Ninka?

Miała dziś do nas wpaść za dnia moja siostra z córcią, ale musiałam odwołać spotkanie bo Ninka wstała z podwyższoną temperaturą i jakaś śnięta chodzi; Leo zwalił się dziś z sofy (tu jest mniejsza i bez boków) i dosłownie stanął na głowie przytrzymując się rękoma, rozdarł się przy tym niemiłosiernie i ma guza.

Andariel nie, Kubuś urodził się 4 dni przed terminem. A Ninka rewelacja :-) kochana dzidzia. Śpi, je i w ogóle nie płacze, za to Tymek nadrabia :-p biedny Leoś z tymi guzami, a Ninke jakieś przeziębienie dopadło? Przez pogodę pewnie, bo jest okropna. Zdrówka :-)

moje dziecko chciało dzisiaj chyba urwac siusiaka :szok: odkurzalismy a ten sciagnal pieluche i przystawil sobie rure do siusiaka :szok::szok: ten to ma pomysły !!

padam na morde...

super ze z kubusiem juz lepiej...czy teraz bedzie miał ciagle stomie?

Majqa1- nienawidzę i nie umiem sprzątać.... :baffled: Zero powołania :-( Ale do bałaganienia jak najbardziej :zawstydzona/y:
Traschka - to się nazywają złe wzorce cholera.... Ale dobrze zrobiłaś, że zdecydowanie dałaś do zrozumienia co myślisz o takim zachowaniu. Kurcze trudno było tłumaczyć Marysi, że nie pochwalasz zachowania gospodarzy.... Chyba po prostu trzeba lepiej dobierać towarzystwo. :-(
Agabre - dopiero teraz zakumałam, że macie żłobek :-D Widać nie pisana Wam jeszcze podróż za Wielką Wodę :-p
Asinka85 - ja też miałam wrażenie, że Kubuś to wcześniak, jakie rokowania - choć może za wcześnie to pytanie.... :baffled:

My już na nogach. Dzisiaj mam wizytę. Ciekawe co tam się dzieje. ASINKA - super wiadomość i też jestem ciekawa co dalej. TRASCHKA- no nie jest łatwo są cięższe dni ale pocieszę cię ja miałam taką środę - ogólnie dzieci są bardzo grzeczne ale w ten dzień coś im się stało i myślałam, że nie dam rady...

dzień dooooobry

U was tez tyle śniegu????!!!!!
U nas wczoraj dzień padało i w nocy tez i krajobraz jak podczas prawdziwej zimy :szok: mimo ze juz kalendarzowa wiosna jest przeciez :crazy:
Zaraz zmywamy się na spacerek - sanki

martadelka, majqa hej

miłego dnia wszystkim :-)

dobry dzionek ja dzis w domu pracuje bo @mnie nawiedziła jednak i wszystko mnie boli :(

Beni odesłany do złobka mąż do pracy wiec mam spokoj :)

auto nam padło i znów wydatki eh :crazy:

reklama
Hej :)

U nas zimowa zawierucha, fuuuuuuu!

Majqa - powodzenia na wizycie, daj znać po!
Ironia - współczuję.... ps. a siusiakim to niezła akcja:)))))
MamaM - ale super, u nas zamieć więc na sanki nie bardzo:/
Martadelka - hej:)

a do nas dziś ciocia z pieskiem przyjeżdża więc Szymek oszaleje ze szczęscia i czas szybciej minie:)

miłego dniaaaaaaa:)

Do góry