reklama
andariel
mama super dwójki :]
Salut!:-)
agabre - a to ci nagła zmiana planów!
nadrobiłam, ale muszę lecieć do kuchni - gotuję zupę dla dzieci, a dla nas jakieś mięcho trzasnę; nie powiem, by mi się chciało jakoś szczególnie, ale ok. 17 wpada moja mama z siostrą, więc muszę być kulinarne obrobionano i właśnie - tu jest fajnie, bo wpada moja siostra, mogę się zobaczyć z rodzinką jak się nam zachce:-)dla mnie to nowość!
asinka - zdrówka dla Ninki, niech już nie ulewa i będzie git:-)
agabre - a to ci nagła zmiana planów!
nadrobiłam, ale muszę lecieć do kuchni - gotuję zupę dla dzieci, a dla nas jakieś mięcho trzasnę; nie powiem, by mi się chciało jakoś szczególnie, ale ok. 17 wpada moja mama z siostrą, więc muszę być kulinarne obrobionano i właśnie - tu jest fajnie, bo wpada moja siostra, mogę się zobaczyć z rodzinką jak się nam zachce:-)dla mnie to nowość!
asinka - zdrówka dla Ninki, niech już nie ulewa i będzie git:-)
majqa1
mama 2+2 :-)
forever - no fakt dom duży i perspektywa, że każde dziecko znajdzie swój kąt ale sprzątanie daje w kość :-/ Na szczęście w piątki przychodzi pani, która ogarnia parter i piętro taty - a to dużo. Cieszy mnie to przemeblowanie ale i zarazem żal mi mojego salonu... Był taki ładny ...
traschka
Mama Marysi
słoneczko wyszło i od razu dzień cudny Ciotka była na spacerze z Marysią przez 2 godziny, zrobiła mi zakupy i jeszcze pomogła potem w domu, jestem w wielkim szoku! BYła u nas pierwszy raz. Ale ona zawsze uwielbiała dzieci, niestety swoich nie ma. Szkoda, byłaby świetną mamą. Marysia po porstu zachwycona spacerem, do tego dostała od cioci dwie nowe książeczki. Ciotka zapowiedziała się już na przyszłą środę:-)
Marysia zasnęła szybko ale dwie godziny później niż zwykle. Nie podoba mi się ta zmiana, zdecydowanie wolałam drzemkę o 12...
andariel czyli wnioskuję, że na nowym fajnie? Oj tak, bliskość rodziny jest bezcenna (czego dowodzi np nasze dzisiejsze spotkanie z ciotką). Moja mama sporo nam pomaga, czasem coś ugotuje, często bierze dzieci na spacer, bierze Marysię do siebie na noc itp. To takie krótkie chwile wolności i spokoju, w których człowiek może odsapnąć. Bez tych chwil byłoby mi naprawdę ciężko.
majqa wierzę, że salonu żal. Ale nowy będzie równie piękny jak tamten. A pani do sprzątania nie chce wpadać też piętro wyżej?;-)
Silva miłego sprzątania! ja posprzątałam cały domek o stanu względnej uzywalności więc teraz mam pełen luz. Dopóki dzieci spią...
Marysia zasnęła szybko ale dwie godziny później niż zwykle. Nie podoba mi się ta zmiana, zdecydowanie wolałam drzemkę o 12...
andariel czyli wnioskuję, że na nowym fajnie? Oj tak, bliskość rodziny jest bezcenna (czego dowodzi np nasze dzisiejsze spotkanie z ciotką). Moja mama sporo nam pomaga, czasem coś ugotuje, często bierze dzieci na spacer, bierze Marysię do siebie na noc itp. To takie krótkie chwile wolności i spokoju, w których człowiek może odsapnąć. Bez tych chwil byłoby mi naprawdę ciężko.
majqa wierzę, że salonu żal. Ale nowy będzie równie piękny jak tamten. A pani do sprzątania nie chce wpadać też piętro wyżej?;-)
Silva miłego sprzątania! ja posprzątałam cały domek o stanu względnej uzywalności więc teraz mam pełen luz. Dopóki dzieci spią...
heja przelotem tylko,
uspokajam okres sie pojawil z dziecka nici
uff...ulzylo mi bo dopiero co zaczelam sie odchudzac
powiem wam ze zmienilam dete wiecej sie ruszam pije ziolka, biore witaminy nie pije coli i nie jem syfów kupilam za małe spodnie w ramach pokutowania i motywacji i od 10 lutego zbugilam 3 kg
musze tylko codziennie pamietac o jakims cukrze bo mam dosc niski wiec raz dziennie mam batonik zbozowy albo kromke z miodem
uspokajam okres sie pojawil z dziecka nici
uff...ulzylo mi bo dopiero co zaczelam sie odchudzac
powiem wam ze zmienilam dete wiecej sie ruszam pije ziolka, biore witaminy nie pije coli i nie jem syfów kupilam za małe spodnie w ramach pokutowania i motywacji i od 10 lutego zbugilam 3 kg
musze tylko codziennie pamietac o jakims cukrze bo mam dosc niski wiec raz dziennie mam batonik zbozowy albo kromke z miodem
majqa1
mama 2+2 :-)
traschka - póki co daję radę ze sprzątaniem u siebie, jest mi po prostu lżej, że choć tam mam to z głowy ;-)
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Dziewczyny proszę o dalsze kciuki, a nawet o modlitwę za syna od koleżanki, Kubusia. Miał wczoraj 2 operację na udrożnienie jelitka, a dzisiaj dostałam wiadomość, że jeżeli do jutra nie zacznie pracować, to będzie bardzo źle :-( jestem przerażona... Nawet nie wiem jak mam Ją wspierać :-(
reklama