Hej, wczoraj wieczorem przyjechali do mnei rodzice po Sokratesa - kochani są, nie muszę dziś ja jechać z Mają. Przy okazji mama przywiozła mi trochę ubrań na jesień dla Mai, a tata powiedział, że on za to zapłaci!!! Policzyłam z ciekawości - ceny są chore - bez przeceny i rabatu właścicielki byłoby do zapłacenia 570zł Na szczęście mamy to za 1/3. Jest trochę bodziaków, spodnie dresowe z bluzą, dżinsy, kapelusz na lato, leginsy...Muszę mieć trochę ciuszków na start do żłobka. Wyobraźcie sobie, że sam dres bez przeceny kosztował 130złKto to kupuje?!Masakra jakaś...
asinka trzymam dziś kciuki za Ciebie
zołzik ale Cię K rozpieszcza, już wiem czemu nie chcesz się z nim ani na chwilę rozstawać;-) Mai czasem się zdarza taki wrzask w nocy, rzadko, ale zdarza się, czasem jednej nocy 2x. Myślę, że to zły sen. A dziś od 3.30 do 5 nie spała tylko rzucała się po naszym łóżku. Obstawiam zęby, posmarowałam w koncu dentinoxem i zasnęła
trasia zazdroszczę basenowania i cieszę się, że już Ci lepiej. Niedługo będzie całkiem dobrze
a sikaniem bym się nie przejmowała - Maja często jak ją wkładam do wanny już sika po nogacha wcześniej siedzi 5 min na nociku i nic...
Madzioolka tekst T mnie rozwalił
majqa ale biedactwo się nacierpi...współczuję:-( mam nadzieję, że leki szybko zaczną działać. A to coś w trąbce i pęknięta błona nie mają wpływu na słuch?
asinka trzymam dziś kciuki za Ciebie
zołzik ale Cię K rozpieszcza, już wiem czemu nie chcesz się z nim ani na chwilę rozstawać;-) Mai czasem się zdarza taki wrzask w nocy, rzadko, ale zdarza się, czasem jednej nocy 2x. Myślę, że to zły sen. A dziś od 3.30 do 5 nie spała tylko rzucała się po naszym łóżku. Obstawiam zęby, posmarowałam w koncu dentinoxem i zasnęła
trasia zazdroszczę basenowania i cieszę się, że już Ci lepiej. Niedługo będzie całkiem dobrze
a sikaniem bym się nie przejmowała - Maja często jak ją wkładam do wanny już sika po nogacha wcześniej siedzi 5 min na nociku i nic...
Madzioolka tekst T mnie rozwalił
majqa ale biedactwo się nacierpi...współczuję:-( mam nadzieję, że leki szybko zaczną działać. A to coś w trąbce i pęknięta błona nie mają wpływu na słuch?