reklama
traschka
Mama Marysi
Aestima boskie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zazdroszczę )
Ironia dzieki :*
Madzioolka haha tym diablo mnie rozwaliłaś haha nie no faktycznie, trochę jakby przesadza...
Co do basenu to my też miałyśmy małe dmuchane, ale dwa! I w ogrodziea nie na balkonie i to jedyna różnica. No i Marysia taplała się w nim strasznie długo więc nie liczę ile razy się do niego wysikała stwierdziałam, że nic jej nie bedzie, wg niektórych mocz działa cud na wszystko
Asinka trzymam kciuki!
Ironia dzieki :*
Madzioolka haha tym diablo mnie rozwaliłaś haha nie no faktycznie, trochę jakby przesadza...
Co do basenu to my też miałyśmy małe dmuchane, ale dwa! I w ogrodziea nie na balkonie i to jedyna różnica. No i Marysia taplała się w nim strasznie długo więc nie liczę ile razy się do niego wysikała stwierdziałam, że nic jej nie bedzie, wg niektórych mocz działa cud na wszystko
Asinka trzymam kciuki!
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Aestima T powiedział: tak my lubimy rodzinnie sikać do basenu :-)
Aestima
Fanka BB :)
Ironia, Trasia, Madzioolka- dzięki! TAka jestem zachwycona tą sesją!!!
Gdybyście mogły skomentować lub polubić str Kamili Gil na fb- byłabym wdzięczna- dziewczyna dopiero zaczyna a ma masę zapału i pasji w tym co robi, naprawdę to kocha - chciałabym jej pomóc.
Kamila Gil | Facebook
Gdybyście mogły skomentować lub polubić str Kamili Gil na fb- byłabym wdzięczna- dziewczyna dopiero zaczyna a ma masę zapału i pasji w tym co robi, naprawdę to kocha - chciałabym jej pomóc.
Kamila Gil | Facebook
majqa1
mama 2+2 :-)
Wieści po wizycie. Maruś ma zapalenie ucha środkowego a w prawym pękła błona i stąd wydzielina. Antybiotyk augumentin + dicortineff do lewego ucha + czyszczenie spirytusem prawego ucha + cebion + calcium. Mało tego zajrzał w gardło i okazało się, że to afty a nie nadżerki czyli nie wirus tylko bakterie. zatem antybiotyk + aphtin + tantum. Na szczęście nie musi go pić tylko chodzi o to by wziął go na język i może nawet wypluć (nawet mu smakuje i pije). Prawe ucho go zaniepokoiło bo coś jest w trąbce słuchowej (coś wciąneło z ucha wewnętrznego) i gdyby zaczęło czerwienić się i boleć to natychmiast szpital i dożylne leczenie. Ehh... Jak się to moje dziecko ucierpi aż łzy się pchają. Takie maleństwo i takie choroby... A przyczyną jest ząbkowanie. Mały się ślini bardzo i nadmiar śliny zbiera się w uchu i oto efekt. Ogólnie przez to jest osłabiony...
Dzięki dziewczyny.
Dzięki dziewczyny.
Ostatnia edycja:
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Aestima T też pozdrawia
Majqa o jeju biedny Maruś, uszy przecież tak bolą, dużo zdrówka i życzę szybkiego wyzdrowienia :*
Majqa o jeju biedny Maruś, uszy przecież tak bolą, dużo zdrówka i życzę szybkiego wyzdrowienia :*
reklama
Majqa, jejku, współczuję... Oby Mały jak najszybciej wyzdrowiał i oby obeszło się bez hospitalizacji!
Tak w ogóle to się witam...
Rety, Dziewczyny, jak ja się wczoraj przeraziłam... Siedzieliśmy z K. i oglądaliśmy serial na kompie, kiedy nagle usłyszeliśmy w niani przeraźliwy krzyk. Nie płacz, ale krzyk, wrzask. Czegoś takiego nigdy nie słyszałam... Pobiegliśmy do pokoiku, zapaliliśmy światło, a tam Edi stoi w łóżeczku, blady jak prześcieradło i drze się przeraźliwie. Prędko K. wziął go na ręce i mocno przytulił. Potem ja go wzięłam, potem znów K. mały się uspokoił, a ja zaczęłam ryczeć, jak głupia... Nie wiem, coś mu się chyba przyśniło, ale żeby taki maleńki bąbel miał aż tak straszne sny? Dlaczego?! Dziś już jest w porządku, ale chyba nigdy nie zapomnę tego widoku... i tego wrzasku.... Bidulek mój ukochany....
Tak w ogóle to się witam...
Rety, Dziewczyny, jak ja się wczoraj przeraziłam... Siedzieliśmy z K. i oglądaliśmy serial na kompie, kiedy nagle usłyszeliśmy w niani przeraźliwy krzyk. Nie płacz, ale krzyk, wrzask. Czegoś takiego nigdy nie słyszałam... Pobiegliśmy do pokoiku, zapaliliśmy światło, a tam Edi stoi w łóżeczku, blady jak prześcieradło i drze się przeraźliwie. Prędko K. wziął go na ręce i mocno przytulił. Potem ja go wzięłam, potem znów K. mały się uspokoił, a ja zaczęłam ryczeć, jak głupia... Nie wiem, coś mu się chyba przyśniło, ale żeby taki maleńki bąbel miał aż tak straszne sny? Dlaczego?! Dziś już jest w porządku, ale chyba nigdy nie zapomnę tego widoku... i tego wrzasku.... Bidulek mój ukochany....