reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Dobry wieczór dziewczynki :-)
Witam się z Wami dopiero teraz.Cały dzień latania i załatwiania...szkoda gadać ile się dzisiaj złaziłam!!:szok:
Byłam z samego rana w przychodni oddać krwi troszkę - robiłam badanie w kierunku HIV chcę mięć już to z głowy.Pózniej poleciałam do PZU zapłacić OC na autko moje na cały rok z góry i na końcu z ciekawości poleciałam do Mopsu dowiedzieć się jakie trzeba spełniać teraz warunki aby dostać Rodzinne na dziecko...szok!!:szok:Aby dostać co miesiąc 60 zł na dziecko od Państwa trzeba nie mieć co do gara włożyć wychodzi na to bo nie wyobrażam sobie przeżyć za 1500 zł rodzinie 3 osobowej!!(w tym zrobić opłaty i mieć jeszcze co zjeść)

Zebrra cześć kochana cieszę się ,że jesteś!!Martwiłam się już o Was...

Setana
cześć słońce.Już zaczęłaś chodzić na zajęcia ze szkoły rodzenia??Ale Ci fajnie zazdroszczę!!Ja dzwoniłam raz jeszcze do tego faceta ale niestety nic się nie zwolniło od ostatniej rozmowy:-(

kati masz jeszcze naleśniczka??I ja bym poprosiła o jednego!!!:-)

Ostatnia edycja:
reklama
katamisz to się nalatałaś kobito dzisiaj;-) co do rodzinnego no to cóż... nasze państwo po raz kolejny pokazuje jak dba o swoich obywateli i promocję rodziny, może niech jeszcze becikowe zabiorą:no:
kati Ty tu smaka robisz naleśniczkami, a ja walczę z moim refluksem i już pewnie noc mam z głowy:-(

z tym rodzinnym to nie ma się co dziwić,same wiemy w jakim kraju żyjemy.Już warunki co do dostania becikowego się zmieniają.Tylko czekać aż uznają że to jest niepotrzebne i zabiorą nawet becikowe.

dziewczyny naleśniki jeszcze są - zapraszam wszystkie :biggrin2::biggrin2::biggrin2:

mój M. składa szafę a ja porządkowałam przy okazji rzeczy i się zadyszki dorobiłam - masakra jaka ze mnie niezdara sie juz zrobiła, nigdy bym nie podejrzewała że tak sie można zmeczyć taka zwykłą głupią czynnością :zawstydzona/y:

z ciekawości poleciałam do Mopsu dowiedzieć się jakie trzeba spełniać teraz warunki aby dostać Rodzinne na dziecko...szok!!:szok:Aby dostać co miesiąc 60 zł na dziecko od Państwa trzeba nie mieć co do gara włożyć wychodzi na to bo nie wyobrażam sobie przeżyć za 1500 zł rodzinie 3 osobowej!!(w tym zrobić opłaty i mieć jeszcze co zjeść)
No i to 1500 to z tego co mi sie wydaje to chyba brutto, nie?:baffled:
A odnosnie becikowego to jakie trzeba cuda składac? oprocz aktu urodzenia bo to logiczne

kiedyś było ze zaświadczenie od gina ze sie chodziło do niego od 10 tyg a teraz zaświadczenie że ileś razy (chyba 3 ) byłaś na wizycie u gina. A co jeszcze to nie wiem

reklama
Anapi ja wczoraj usłyszałam od mojej lekarki, że moje 200 mg dziennie to duża dawka:szok: więc może nic dziwnego, że brzuch przy takiej dawce nadal napina się i twardnieje właściwie cały dzień. Przy kolejnej wizycie zapytam czy nie można tego magnezu zwiększyć.
No ja na poczatku musialam brac 8 tabletek dziennie magnezu 200mg - to bylo naprawde duzo, bokiem juz mi to wychodzilo.

Do góry