Kuma - mnie też skręca jak ich widzę, bo dla mnie to nienormalne aby nie było dobrego dojazdu do żłobka, przedszkola czy szkoły. Moje dziecko chodziło do żłobka w centrum. Kiedyś zostawiłam auto na wysepce, pare metrów od żłobka i pleciałam po dziecię. Jak wyszliśmy przy aucie stała "para" policjantów. Pan z uśmiechem na twarzy do mnie zagadał. Spisali, ale pouczyli a pan policjant zrozumiał "problem". Przecież ja jako matka muszę bezpiecznie odwieźć i odebrać moje dziecko. Gdzie mam je wkładać czy wyjmować z auta, na środku ulicy??? No nic. Nie krzyczałam na męża tylko z uśmiechem powiedziałam, że teraz jest prawdziwym kierowcą - zarobił pierwszy swój mandat :-)
Anapi - mój brzuszek też twardnieje. Na pewno już nie tak jak pare tygodni temu, ale co jakiś czas się zdaża. Na szczęście szybko puszcza i na dzień dzisiejszy się tym nie przejmuję :-)
Anapi - mój brzuszek też twardnieje. Na pewno już nie tak jak pare tygodni temu, ale co jakiś czas się zdaża. Na szczęście szybko puszcza i na dzień dzisiejszy się tym nie przejmuję :-)