reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
a u mnie pomidorówka klopsiki w sosie koperkowym, ziemniaczki i do tego surówka wiosenna, marchewka i buraczki do wyboru :)

zjadłam troszke lodów i młody zaczął tańczyć ze szczęścia :)

wiecie może co z Dagamit? długo jej nie ma

Cześć! Jestem, jestem...tylko odstatnio odpuściłam trochę net, bo kupiliśmy konsolę PS3 Move i praktycznie codziennie mamy niezły ubaw w domu z mężem :-D Śpiewamy, tańczymy, bawimy się jak dzieci z tym kontrolerem ruchu. :-D
Poza tym wzięłam się za porządkowanie pokoju dla Leny, małe przemeblowanie się odbywało, dokupiliśmy nową komodę, starą szafę i komodę wywaliliśmy...no a poza tym wszystko po staremu, czyli dobrze :-) I oby tak zostało! Buziaki!

póki co w porządku, nadal czekamy na połówkowe USG, jeszcze tydzień musimy wytrzymać :) maluch kopie, ale ma czasami dni lenistwa i nie chce mu się ruszać :) pomału szykujemy się do remontu, szalejemy na zakupach dla dziecka :D staram się dużo odpoczywać, żeby znowu skurcze się nie pojawiły :) mąż mnie w trudniejszych pracach wyręcza :)

o właśnie zaczyna kopać :D

reklama
Doris - mnie się niestety nie udało doczytać wszystkiego, bo sporo się tego uzbierało. Przeczytałam kilka dobrych stron i spasowałam ;-). Póki co, imię dla córeczki to taka propozycja wyjściowa. Na pewno mąż też nie patrzył na ranking popularności :-) ale mam sąsiadkę ze "starych śmieci", którą serdecznie wspominam i to imię mi się dobrze kojarzy :-)

Zebrra - W poniedziałek wpadliśmy do biura sprzedży, wynegocjowaliśmy dobrą cenę, podpisaliśmy taki protokół do umowy przedwstępnej i jesteśmy zdecydowani na dalsze kroki :-) Wczoraj byłam z teściami na budowie. Błoto niesamowite, w bloku szliśmy po jakiś gumowych kablach/rurach, bo wody pełno ale doszliśmy w końcu i widzieliśmy to mieszkanko. Małe (44,5m2 +42m2 ogród) ale śmiałam się, że będzie mniej roboty do wykończenia hihi. Dla małżeństwa, czy nawet małżeństwa z małym dzieckiem w sam raz :-) Mnie kręci wybieranie kolorów na ścianę, mebli, drzwi itd. Uwielbiam to robić :-)

Ja dzisiaj obiad będę gotować dopiero jak dziecie ze szkoły przywiozę. Dzisiaj mój mężuś ma spotkanie służbowe, które zaczyna się o 15:00 a że to w Sejmie, to nie liczę, aby wrócił na późny obiadek :/ Niedługo muszę się zbierać na zakupy. Zajadę do Tesco, później pod szkołe i już razem z juniorem do domku :)
Załatwiam te sprawy przez telefon i załatwiam i ktoś mi jakąś otwartą linię powinien zafundować, bo pójdę z torbami jak dostanę rachunek tel.

Do góry