Doris - mnie się niestety nie udało doczytać wszystkiego, bo sporo się tego uzbierało. Przeczytałam kilka dobrych stron i spasowałam ;-). Póki co, imię dla córeczki to taka propozycja wyjściowa. Na pewno mąż też nie patrzył na ranking popularności :-) ale mam sąsiadkę ze "starych śmieci", którą serdecznie wspominam i to imię mi się dobrze kojarzy :-)
Zebrra - W poniedziałek wpadliśmy do biura sprzedży, wynegocjowaliśmy dobrą cenę, podpisaliśmy taki protokół do umowy przedwstępnej i jesteśmy zdecydowani na dalsze kroki :-) Wczoraj byłam z teściami na budowie. Błoto niesamowite, w bloku szliśmy po jakiś gumowych kablach/rurach, bo wody pełno ale doszliśmy w końcu i widzieliśmy to mieszkanko. Małe (44,5m2 +42m2 ogród) ale śmiałam się, że będzie mniej roboty do wykończenia hihi. Dla małżeństwa, czy nawet małżeństwa z małym dzieckiem w sam raz :-) Mnie kręci wybieranie kolorów na ścianę, mebli, drzwi itd. Uwielbiam to robić :-)
Ja dzisiaj obiad będę gotować dopiero jak dziecie ze szkoły przywiozę. Dzisiaj mój mężuś ma spotkanie służbowe, które zaczyna się o 15:00 a że to w Sejmie, to nie liczę, aby wrócił na późny obiadek :/ Niedługo muszę się zbierać na zakupy. Zajadę do Tesco, później pod szkołe i już razem z juniorem do domku
Załatwiam te sprawy przez telefon i załatwiam i ktoś mi jakąś otwartą linię powinien zafundować, bo pójdę z torbami jak dostanę rachunek tel.