reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Cześć dziewczyny. Dzięki za życzenia i nie spoznione bo urodziny dzisiaj;). Ja wytrzymalam do 2 i na koniec poosprzeczalam się z m. Mój jak wypije to robi się strasznie upierdliwy. Myślałam, ze mu głowę ukrece. Dziś potulny za to jak myszka. Mogę go wykorzystać na wszystkie strony. doris ale ci fajnie

reklama
Cześć dziewczyny. Dzięki za życzenia i nie spoznione bo urodziny dzisiaj;). Ja wytrzymalam do 2 i na koniec poosprzeczalam się z m. Mój jak wypije to robi się strasznie upierdliwy. Myślałam, ze mu głowę ukrece. Dziś potulny za to jak myszka. Mogę go wykorzystać na wszystkie strony. doris ale ci fajnie

To tak jak ja ze swoim:wściekła/y:
I dołączam sie do życzeń:-)

Dziewczyny czy któraś z Was pokusiła się w noc sylwestrową na odrobinę szmpana???Jeśli tak to pytam o reakcje .
Mnie na wieśc o ciązy odrazu odrzuciło od alkoholu i papierosów(popalałam troszkę)Ten odrzut nie wiem czym był spowodowany ,bo nie miałam okazji wypic ale wiedzialam że nie zasmakuje mi.
Wczoraj ktoś nalał mi odrobine szampana,i postanowiłam zamoczyć usta......i myślalam że sie zwymiotuje.To było okropne.

Nadzieja, wszystkiego Najlepszego !!! :tak::tak:

Trascha, podziwiam że Ty masz siłę na weselną zabawę :cool2: Mi najnormalniej w świecie się nie chce:no: jestem na etapie - kubek czegoś gorącego plus książka w łapkę :tak: Wiem że to się niebawem skończy (i to na baaaardzo długi okres czasu) więc korzystam (czytam) gdzie się tylko da :nerd:

Ironia, hihi a może to był rozbierany pokerek że Cię dziś gardełko boli :-D:rofl:
A tak poważnie to na gardło podobno pomaga płukanie go w wodzie z solą (ja tego nigdy nie stosowałam więc nie znam proporcji). Możesz sobie jeszcze herbatkę z sokiem malinowym zaserwować, z cytrynką. Zdrówka życzę.

Doris, świetne uczucie, prawda? :tak::-):-)
Ja też już czuję fasolkę.. dziwne są te pierwsze kopniaczki - jakby się flaki w środku przewracały :-D

Tusenfryd, ja nie pomogę niestety :no: O północy piłam Picolo :cool2:

Katamisz ciekawe kiedy do mnie to szczęście zaglądnie... czekam i czekam i nic :(

Tusen ja wypiłam kilka łyczków szampana - mam taki łądny kieliszek który jest niziutki i bardzo szeroki, więc jak naleję 1 cm to zrobią się ze 3 łyki:) Mi średnio smakował ten szampan, ale może dlatego że to był najtańszy ruski...więc nie jestem powna czy normalnie by mi smakował:)

barmanka ja szłam na wesele z przeświadczeniem, że nawet nie wstanę do tańca, ale jakoś mnie tak nagle naszło i w sumie fajnie było. Trudno to zresztą nazwać tańcem, raczej kołysanie się:) Miałam wrażenie, że fasolce musi się to bardzo podobać, muzyka też nie grała zbyt głośno więc było miło!

ja wypiłam kielich szampana picolo truskawkowego pycha :) mój maż równiez :)

ni udala mi się zapiekanka ziemniaczana nie wiem jak !!! i prubuje cos zamowic bo od rana głodna chodze ;(

hej wieczornie...

tusenfryd ja wypilam lyka szampana a raczej usta zamoczylam tylko... Nawet nie mialam ochoty :baffled: Pilam herbatke caly wieczor i 2 szklanki coli wypilam i sok pomareanczowy 100 % hortexu :sorry2:
Z Marcelkiem jak zaszlam w cize ze palilam jak smok. Ale jak sie dowiedzialam o ciazy to ograniczalam sie, no i z poczatkiem 2 miesiaca ciazy sam organizm odrzucił poprzez wymioty na sam zapach dymu bo mezus tez palil... W polowie ciazy (bylo jakos lato) zachcialo mi sie redsa jablkowego... wzielam z 3-5 lykow i mnie tak zatrzeslo ze myslalam ze do kibelka nie zdaze :sorry2: Czasami zdazylo mi sie red bulla wypic w ciazy z marcelkiem i cole...

Witam popołudniowo.

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU:happy2:.

Nadzieja
sto lat. Dużo zdrówka i siły.

Doris wspaniały prezent dostałaś od swojej dzidziuni na koniec roku.

My z M. i z córką chorą na uszy Sylwester spędzaliśmy w domu. Około 22 zasnęłam i obudziłam się po 23-ciej. Fajerwerki oglądaliśmy z balkonu. O szampanie nawet nie pomyślałam, bo jakoś mi tak do głowy weszło, że absolutnie teraz nie powinnam ani grama pić alkoholu. I automatycznie odrzuca mnie na samą myśl.

Tak w ogóle cudownie dziś z M. leniu****emy. I na dodatek wolne mamy jeszcze jutro.

Witam się :)
My wytrzymaliśmy do 1, a toast wznieśliśmy Pepsi ;) Synek poległ wcześnie, po 20. Przespał calutką noc, żaden huk go nie obudził, mocny sen ma po mnie ;)
Traschka, super że wesele udane :)
Doris, gratuluję kopniaczków :)
Barmanka, witaj :)
U nas też wczoraj było małe starcie ;) Na szczęście jeszcze w starym roku zażegnane :)

reklama
ja z was najszybciej odpadłam, bo po 21 już zasnęłam, ale mąż mnie obudził na witanie nowego roku, napiliśmy się pikolo i wróciliśmy do domu

nadzieja wszystkiego naj

doris ale miałaś miłą niespodziewankę ;)

traschka daj spokój z twardymi siedzeniami, ja zawsze coś sobie pod moją panią wkładam, bo kręgosłup mnie łupie jak chwilę posiedze, ty naprawdę dłuuuuugo wytrzymałaś

ironia jeśli masz ochotę to płucz wadą z solą lub z wodą utlenioną, skuteczne, ale u mnie wywoływało odruch wymiotny już przed ciążą

Do góry