reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

katamisz Nie jesteś sama:) Ja też spędzam Sylwestra w domu:)
Ehhh:) Jeszcze mi wcisneli kuzyna do pilnowania:p ale i tak bys my nie mogły sie pobawic tak jak co roku:) Ale czego sie nie zrobi dla naszych malenstw:)

Ja też życzę wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku:)

reklama
Niech na co dzień, nie od święta,
gęba będzie uśmiechnięta.
Niech też zdrowie tęgie będzie
i kasiory niech przybędzie.
Niechaj łaski płyną z nieba,
tyle ile będzie trzeba.
Do Siego Roku ...!

Ja też w domu, z katarem.
Dołączam się do Waszych życzeń. Buziaczki i trzymajcie się dobrze do czerwca a potem od czerwca z maleństwem :)

Mamuski W NOWYM ROKU DUZO OSOBISTEGO UROKU,
DZIDZ ZDROWYCH JAK RYBKI, I ZA POROD SZYBKI
WYPIJE DZIS BEZALKOCHOLOWEGO SZAMPANA
I ZA ZABAWE DO BIALEGO RANA.
NIECH NAS OMINA WSZELKIE ROZCZAROWANIA, SMUTKI I... TE PODLE ROZSTEPY, A 2011 PRZYNIESIE NAM TYLKO SLODKIE MOMENTY :))))))))))))))))))))))

DZIEWCZYNY JA KONCZE DZIS 30!!!!CHYBA SIE ZARAZ POPLACZE

Nadziejko, w takim razie życzę Ci wszystkiego najlepszego, zdrówka, szczęścia, radości, miłości i dużo uśmiechu :)

Wstawać imprezowiczki ;)

Witam się z Wami w tym Nowym Roku
biggrin.gif

Wiele nadziei i wiary, zeby cieszyć się każdym dniem. Wiele miłości branej i dawanej, żeby życie miało sens. Przyjaciół z którymi warto być i nadziei bez której ne da się żyć. Na Nowy Rok wszystkiego najlepszego!!!
My sylwestra spędziliśmy u znajomych, Przemek był z nami, ledwo go do gondoli upchnęliśmy
laugh.gif
Spał jak zabity, nic go nie ruszało.

Z dobrych wiadomości to wszystko wskazuje na to, że in vitro mojej koleżanki wypaliło i jest w ciąży. Potwierdziła to beta. W środę idzie do lekarza i okaże się czy będą dwie fasolki czy jedna
biggrin.gif

Nadzieja wszystkiego najlepszego!!!

Hej! Wszystkiego dobrego w Nowym Roku. ja wytrzymałam u znajomych do 2.30,ale byłam bardzo zmęczona. Teraz już po śniadanku a po obiedzie wędrówka z życzeniami noworycznymi po rodzince...chyba zaimprezowały Czerwcówki że taka cisza tu panuje ;)...ale napewno to z tych oparów alkoholowych...hehe

Nadzieja....wszystkiego najcudowniejszego z okazji urodzin... :)

reklama
Do góry