reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

traschka z jednej strony się bałam, ale z drugiej miałam jekieś takie przeczucie, że z dzidzią wszystko ok, mąż bardziej był zdenerwowany niż ja
ale tobie się nie dziwie, dbaj o brzuszek i kręgosłup, a stosujesz jakieś ćwiczenia wzmacniające, ja tak sobie planowałam kupić piłkę tą dużą (bo też mam problemy z kręgosłupem), a tu już drugi trymestr i na planach się skończyło
z brzuszkiem już dobrze

iza piękny ten sen

reklama
Kochane dziekuje za wsparcie duchowe, ja jestem generalnie wniebowzieta ze sie przeprowadzam, i po raz pierwszy bede robila wszystko wg siebie i dla siebie, bo choc w ilosci przeprowadzek to malo kto mogl by mnie pobic to zawsze byly to niestety mieszkania wynajmowane wiec z reguly niewiele sie je tykalo. Tym razem sprawa jest inna, i ja chce wszystko robic i nawet jak mysle o malowaniu to jestem podniecona ale problem w tym ze mi nie bedzie wolno i nie chce stracic dzidzi przez swoja glupote wiec jestem w rozterce. Izus ale masz fajnie jak Ci maz tak zyczenia spelnia :tak:

Fionka, no tak drygowac ale kim upartym mezem ktory chce" wszystko sam" Zupelnie jak Milla na tym etapie, czy nastoletnim synkiem ktory ma ruchy jak mucha w smole. Chyba mu redbule kupie. heh
Co do farb to mysle ze bedzie ok, kupujemy jakes dobre wiec nie powinny gryzc :))

witam popoluidniowo :-)
bylam w przedszkolu zagadac z dyrka i powiem Wam, ze udalo sie :-D:-D:-D
Poszlam powiedzialam, ze zglaszam wczesniej ze caly grudzien nie bedzie mlodego w przedszkolu, ze to nakaz lekarza..., ze ciagle mi chorowal itp, ze przeciez w listopadzie tylko 2 dni byl... bla bla bla... nagadalam sie i dyrka powiedziala, ze jeden miesiac pojdzie mi na reke i nie musze placic NIC za przedszkole :-) Ale od 1 stycznie musi juz zaczac chodzic bo inaczej miejsce przepadnie:tak: Jestem heppy :-D:tak: Mlody chociaz nabierze sil po tych antybiotykach :tak:
Mamy przyjsc w poniedzialek na 9.00 na jedna godzinke bo bedzie mikolaj u dzieci :-)Jakies cukierki bedzie dawal czy jakos tak wiec idziemy na godzinke :-)

No gulasz mi sie juz dusi... rosolek konczy gotowac i czekam na mezulka :-)
przepraszam ze tak egoistycznie o sobie tylko... wieczorkiem Was postaram sie nadrobic...
POZDRAWIAM!

witam się .ja od rana dopiero weszłam do domu.
zebrra sen jak marzenie,ja pamiętam jak Antka tak trzymałam na brzuchu i myślałam,że to rzeczywiście cud,że z takiego plemnika i komórki taki człowiek mały się rodzi:tak:
misialina biurokracja straszna,ale za takie zapomnienie mój na pewno by nie pojechał,jeszcze zjebke bym dostała:angry:
u nas śnieży na całego,ach jak ja lubię zimę....tylko butów nie mam:sorry2:

Witam !!!

Wreszcie skończyłam pisać pracę !!!!!!!!!! zostało jeszcze tylko kilka drobnych poprawek, drukowanie i inne bzdety, ale to już powinno być zdecydowanie mniej pracochłonne :tak:

Za nadrabiane nawet nie próbuję się brać, bo jestem ładnych kilka tygodni w plecy ... ale już teraz postaram się być na bieżąco ;-)

Witaj JOL :-)
Gratulacje!!! Ja cały czas męczę tą moją mgr. Dałaś mi teraz kopa i chyba coś skrobne.

Ja dzisiaj miałam przeboje, jechałam do sklepu i po obiad i gościu mi wjechał w dupe :-(
Szkód wielkich nie ma bo to było takie cmoknięcie bardziej a nie uderzenie, ale zderzak do wymiany... Oświadczenie spisane. Facet mnie przepraszał i chyba sam był w szoku, że tak dobrze to przyjełam. Cóż zdarza się- jesteśmy tylko ludźmi...

Ostatnia edycja:
Witajcie:)
Już po wizycie.Co i jak w odpowiedim wątku.
Ogitu odebrałam detektor,ale ponieważ dopiero co wpadłam do domu nawet nie sprawdazłam jak działa.Musze sie chyba do niego nastroic.A tak myslalam ze poslucham, sbie razem z meżem pierwszy raz(jesli oczywiscie juz cos bedzie slychac)Ale jestesmy skluceni,teraz jeszcze go dobilam bo na pytania jak u lekarza?odbakiwalam mu ogolnie bez szczegółów ,tak wiec Napisze jak najszybciej jak to funkcjonuje.
JoL gratulacje,same wykształcone na forum a ja jedyne średnie:-(ale pełne:-D
larvunia super dyrektorka:tak:ja też taką miałam.

reklama
justynka jak tam Antoś sobie dzisiaj radził w przedszkolu?
a dziękować dobrze,chociaż w domu lamentował to najpierw musiałam iść do logopedy i naopowiadałam mu,że to moja koleżanka i że ma tam dużo zabawek i zadziałało:-D.rozmawiał z nią i się nie bał,a później w przedszkolu jakoś dał radę,bo mu D.powiedział,że po niego autem przyjedzie.zobaczymy co w poniedziałek:baffled:

Do góry