reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

aaaaaa wróciłam laseczki ale orgazm normalnie cudo !!!30 minut z wlasnym dzidkiem ...cudny jest :D i w ogole te badania w 3d duzo więcej pokazują :D mamy świetny filmik z malym akrobatą - wszystko opisałam w wątku badaniowym :D

jestem taka podekcytowana że młody ma pewnie teraz tętnop z 200 na minute :)w nagrode ze był taki pocieszny i jednak dał się zbadać dostał kopytka z cukrem :)

a mi sex to sie non stop śni hehe :D ide zmusic męża :) wypił piwko to moze będzie łatwiejszy ;]

reklama
Hej Kochane! Kurcze Wy tak skrobiecie że nadążyć nie można....fajnie że fotka Wam się spodobała...mam troche takich zdjęć z sesji zdjęciowych...śpiewam w zespole wokalnym i robimy rózne koncerty o różnej tematyce...a przed koncertami mamy sesje zdjęciowe...to akurat jest z WALKI POSTU Z KARNAWAŁEM....jutro wam pokaże jeszcze parę fotek....teraz działanośc zespołu jest zawieszona bo nasz kierownik robi karierę w Wawie...a ja się cieszę bo teraz to nie mogłabym hasac po scenie i jeździć po próbach...i przynajmniej nic mnie nie ominie....a śpiewanie to była i jest moja wielka pasja...a w tym zespole przeżyłam wiele niesamowitych przygód...i troszkę czułam sie jak gwiazda:)

Frytki też zeżarłam...2 porcje z kefirem oczywiście​

Kopytka z cukrem....już wiem co będzie jutro na obiad:) Paulinka ja zawsze tylko takie jadłam. A jak inaczej?

Misialina a co to za zespół? Macie jakieś nagrania albo stronkę? Pochwal się!

Traschka widzisz ja też nigdy nie jadłam z cukrem. Może to zależy od rejonu Polski z jakiego się pochodzi :confused: Ja serwuje z masełkiem lub jakimś pysznym gulaszem.

Witam przyszle mamusie :) Na poczatek sie chcialam przedstawic. a wiec mam na imie Patrycja, mam 20 lat i jest to moja pierwsza ciaza. termin porodu mam na 2.czerwca.2011r. Robilam takze 3D usg i powiem Wam ze rewelacja, ale to tez zalezy na jakiego lekarza sie trafi ktory to wykonuje. U mnie wszystko wporzadku, moja dzidzia ma wszystkie organy na miejscu, na 70% dziewuszka, tak jak chcialam :) Jedyne co mnie martwi to lozysko nisko i plamienia, dostalam duphaston na podtrzymanie ciazy :( nastepna wizyta za miesiac, a poki co mam odpoczywac, choc ciezko jest mi wylezec caly czas w lozku. Postaram sie w najblizszym czasie wrzucic zdjecia z USG. Pozdrawiam Was cieplutko :)

Edit: Zdjecia dodane w zakladce badania, usg.

P.S.2 Czy przybieracie na wadze?
Bo ja chudne :( Mam 172cm wzrostu i wage odpowiednio mialam:
73,6<72,76<72,3.

Ostatnia edycja:
lozysko nisko i plamienia, dostalam duphaston na podtrzymanie ciazy :( nastepna wizyta za miesiac, a poki co mam odpoczywac, choc ciezko jest mi wylezec caly czas w lozku.
Leż jak najwięcej. Ustaw łóżko naprzeciwko telewizora. Czas nadrobić serialowe zaległości:)

Melduje się! Po wczorajszym bezobjawowym dniu który był powodem mojego niepokoju dzisiaj cały dzień mnie mdliło i zaliczyłam pierwsze w tej ciąży wymioty. Maluch proszony o sygnał że żyję dał mi dziś taki wycisk że już jestem spokojna:-D:-D

Ja dosyc pozno zaczelam wymiotowac,ale jak juz zaczelam to na dobre, i do tej pory. :/ Sylwia, bierzesz jakies witaminki? Podobno Prenatal jest w jakims stopniu przeciwwymiotny. ew. skorka z rana od chleba niektorym pomaga.

Witam się z rana! Dzisiaj ja pierwsza....w nocy mnie starsznie brzuch bolał, dzisiaj wizyta więc wszystkiego się dowiem...ciekawe czy mi zrobi usg...mam nadzieje, chciałabym zobaczyć Truskaweczkę jak sie miewa. Ja już śniadanko zjadłam, teraz musze się ogarnąc. U nas zima na całego, za oknem biało i choć nie lubię zimy to widok jest piekny, świeci słoneczko i pełno wszędzie białego puchu, żeby tylko na święta tak było.

reklama
Witajcie dziewuszki,
zaglądam do Was rzadko, bo jakoś nie mogę się tu odnaleźć...
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty i życzę miłego dnia...

Misialina, fotka super!

A u nas, chlapa...ciapa i pogoda pod psem...ja chcę śnieg!!!

Do góry