reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

Felkaa... no u nas po prostu roboty huk. I ograniczam rózne aktywności. Fb nie umiem wyłączyć, więc przynajmniej ograniczyłam aktywność na najróżniejszych forach - bo to mnie wciąga.
Wróciłam do pracy na fulll etat.
dzień jak co dzień: 6 rano pobódka, dzieci ubrać, najeść, do przedszkola. do pracy. z pracy pędęm do przedszkola (zostawiamy dzieci jako pierwszi i odbieramy jako ostatni... ). i z przedszkola prosto do domu, kolacja i spać. i tak w kółko przez 5 dni. Później weekend i chwila wytchnienia.
Generalnie - jest na prawdę dobrze :) dzieci uśmiechnięte, w miarę zdrowe. Ja też. więc zdecydowanie jest sie z czego cieszyć.
No i nasz GRAgamel też się kręci. Może nie jakoś oszałamiająco - ale ludzie powoli nas odnajduą w necie i gry sie zaczynają sprzedawać. To też ogromnie miłe :)

No. to się rozpisałam. . .

Madzoolik - umnie Basia ostatnio też ma sukienko -fazę ;) ostatnio uparła się i 2 dni chodziła w takiej rozm. 74.... wyobrażacie sobie jakiej to było długości... ;)

reklama
Felka bardzo chętnie :) Mailegi są cudne :)
A ja się czuję normalnie, aż zbyt... i już sobie wkręcam różne niefajne tematy... niech ten poniedziałek szybko nastąpi bo zwariuję....
&&&&&&& za usg, na którą masz??? daj znać po
Aaa wogóle widziałam ostatnio nowe akwarium w waszym zoo i MUSIMY tam pojechać (kiedyś) :)

Nutria super! Ale pozytywnie :) Faktycznie z tak liczną rodzinką to na nudę narzekać nie można :p

No i kupiłam sukienkę :D idę wstawić pranie żeby na jutro miała damusia :p

hej
a więc wsio ok z Maluchem, odetchnęliśmy z ulgą, bo mnie moja ginek trochę nastraszyła, Maluch zdrowy!!! uff:-) natomiast okazało się, że siusiaka nie ma - bo jest dziewczynka:szok::-D także doznaliśmy lekkiego szoku, ja dostałam głupawki, bo widziałam mine mojego M..., zresztą same możecie to sobie wyobrazić, i pewnie - cieszymy się, ale wyszliśmy z takim lekkim 'niedosytem', 'rozczarowaniem', bo się człowiek nastawił, byliśmy przkonani a tu psikus, także nie będzie Beniaminka...
nutria cieszę się, że u Was wszystko dobrze:tak: wierzę, że na brak czasu nie narzekasz, dobrze, że interes się kręci - oby rozkręcił się jeszcze bardziej! ja nie jestem na fb więc jakbyś jakąś fotkę z dzieciaczkami dała, to byłoby miło:tak:
Madzioolka no to nic kochana sobie nie wkręcaj, bedzie dobrze, już jest!!! głowa do góry!!! teraz w poniedziałek masz wizytę? Emi jeszcze nie ma fazy na sukienki;-)

Felcia to niech będzie Benia :-D u nas znów okres na mowienie imienia i nazwiska :p Benio De Koleś :-D:-D a jak kiedyś krzyknełam do niego na polu Bebe to sie obruszył i krzyczy nie bebe mamo Benio ! :-D:-D

Felcia firanki znalezione ale jeszcze nie kupione :p Jeszcze dziś jestem w domu i zaraz biore się za sprzątanie szafy w sypialni, muszę zimowe ubrania wyciągnąć a letnie pochować bo jakoś nie miałam czasu do tej pory a od samego patrzenia na cienkie bluzki jest mi zimno :p

Ironia a Maja z kolei ma fazę na "Pani" - "niech mi Pani zrobi kaszę bo brzuszek taki głodny" :D

Hej wam.

Jak tam dzieci chorowitki? Wykurowane?

Asinka rozumiem Cię doskonale Ola wróciła os moich rodziców i zostawiłam ja na tydzień w domu bo miała katar i była steskniona wiec mówię Aaaa zostaniesz ze mną... Matko szybko pozalowalam, to jest wariatka nie dziecko ona ciągle w biegu i wszędzie jej pełno a ja już Wymiękam a to dopiero 4 dni wiec podziwiam że dajesz radę z dwójką bez przedszkola

Madzioolka korzystaj z tego czucia się normalnie, królestwo dam za samodzielne ubranie skarpet ;) i spacer bez zadyszki po 2 min :p

Felkaa super ze wszystko ok :) a z tymi siusiakami to wiesz hak jest ;) na forum styczeń 2015 jest laska której na każdej wizycie mówią co innego i jest w 30tc a nadal nie wie czy chłopiec czy dziewczynka no na każdej wizycie co innego :p

U mnie po staremu, czyli źle znoszę ciążę :p ciśnienie mi skacze z 90/60 na 150/95!!!! Kit wie dlaczego, wzrok mi się pogorszył okrutnie ze bez okularów juz nie chodzę bo wszystko mam rozmazane z -0,5 weszłam na -1 i -1.25 :/
Pies tylko chodzi i się przytulać chce a jest malutki i waży tylko 53 kg to sobie wyobraźcie to tulenie. Wyprawkę mam prawie gotową, tylko musze kupić wózek, przewijak i wanienka no i uszyć pościel dla Stacha (id 12 tc niezmiennie dziad siedzi w rozkroku i pokazuje fiutka i to trzech różnych lekarzy potwierdziło)
Dziś skończyłam 29tc i gin mi ostatnio powiedxial ze 10 grudnia jak zacznę rodzic yo juz bedxie ok, więc muszę pokój stacha dokończyć żebym w grudniu juz o niczym nie myślała. A no i Stachu wielki wg usg jest starszy o 12 dni aż! Już 1700g waży!!!

Hej!
Powiem Wam że mojego utrapienia dalszy ciąg. Wczoraj z wizytą u lekarza jakoś sobie poradziłam - zadzwoniłam czy mogę przyjechać później bo nie mam z kim dzieci zostawić i miałam czas do 18. Także udało się. A dzisiaj mam okulistę na 10.45 i ta sama koleżanka z wczoraj co nie dała rady zostać z moimi dziećmi wyskoczyła mi, że ona nie da rady bo ma zły nastrój. Ja pier... wściekliznę mam niezłą. Ale kur.. jak potrzebowała mojej pomocy to wiedziała gdzie się odezwać. Także koniec znajomości.

reklama
Do góry