reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Ja w pracy :)
Nie będzie mnie w przyszłym tyg od poniedziałku do środy więc muszę nadrobić papierologii ;/ a mam tego z górką i ciut ciut ;/

U was dzis też takie piękne słońce?? Wczoraj było paskudnie i lało a dziś tak ładnie, tzn temp tylko 3 stopnie więc szału nie ma ale przyjemnie jak tak grzeje przez szybę :)

madziolka zazdroszcze w krakowie 3 stopnie i pochmurnie :-(

ja tez w pracy - dzisiaj u michała w biurze z kotami, bo nie chciałam sama siedzieć :) a tak to atmosfera do pracy jest dobra :D

ja dziś wstałam z bólem głowy, ogólnie nadal spadek formy, nie mogę się jakoś naładować...;jesteśmy same z Emi, M wczoraj pojechał w delegacje
Madzioolka jak się czujesz? wykurowałaś się? Maja szczęśliwa że wróciła do p-la?;-) gdzie się wybierasz, że Cię nie będzie 3dni?
ironia w biurze z kotami?:blink:;-)

hejka, nie wiem czy ktoś mnie tu w ogóle pamięta.... ale może przez fb.. ;-)

dziewczyny - przekazuję prośbę od mojej znajomej ... prośba o wyp[ełnienie ankiety przez mamy 3-latków.
Ankieta - Matki trzylatków

jeśli macie taką wolę - to pomóżcie - a najlepiej podeślijcie jeszcze dalszym znajomym mamusiom , bo okropnie dużo tych ankiet musi biedna zebrac.

Dziękuję Wam z góry!
:):)

Hej!
Maja wniebowzięta że wróciła do p-la, inne dziecko :)
Felka nie ma mnie w pracy bo T robi kurs nurkowy i ja przejęłam Mają, znaczy zawieźć/przywieźć z p-la. Mogłabym wychodzić wcześniej ale za dużo by mi się uzbierało potem godzin do odrobienia a na to nie mam siły, więc wzięłam wolne i siedzę w domu :) Żeby nie było całkiem bezproduktywnie to wczoraj szukałam firanki do kuchni (i znalazłam :)) a dziś jadę do ciucha. Przed rozpoczęciem roku szkolnego kupowałam Majce głównie getry i bluzki z dł. rękawem ale ta gwiazda chce chodzić tylko w sukienkach i rajstopach więc muszę Jej trochę uzupełnić szafę. Tak jest prościej niż przekonywać że getry są ok :-p:-) z Nią nie ma negocjacji :-p

A Ty już się obrobiłaś w pracy czy dalej jesteś taka zawalona??

No i gdzie reszta???

Hejka!
Jestem i ja, ale dzisiaj ogólny brak chęci... co dzień rano ta sama szopka z dziećmi, m.in.szukanie kolczyki Niny i nawał zabawkowy wszędzie. Ja wysiadam!! A jeszcze dzisiaj czeka mnie wyprawa do lekarza z dwójką, bo koleżanka mnie wyrolowała, a miała mi ich przypilnować... a ja muszę jechać, bo kończą mi się tabletki. Eh cały dzień do d...y

reklama
mi hormony szaleją... trzymajcie kciuki, dziś mam dodatkowe usg, mam stresa

Madzioolka myślałam ostatnio o Tobie, będę miała zamówienia, jak oczywiście się zgodzisz;-) jak się urodzi Maluch, to wymyśliłam, że Emi też dostanie 'kogoś' do opieki (oczywiście chciałabym żeby w prostych sytuacjach mi również pomagała przy Maluchu), a że uwielbia myszki, to pomyślałam o Myszce tego typu:
https://www.google.pl/search?q=mysz...&sa=X&ei=BopPVOeWKcPgatvkguAN&ved=0CAYQ_AUoAQ
oraz
jestem w tych 'dzieciaczkach' zakochana
BeccaMarie Designs: Swaddle Babies
tylko z 'normalnym' ciałem (w sensie rączki, nóżki;-))
szczegóły jak zwykle 'omówimy', bo jeszcze nie mam wszystkiego w głowie wymyślonego
aha i widziałam u Ciebie na blogu Andżelinę Balerinę, szał, suuuper:tak: też będę chciała dla Emi taką:tak: i girlandę:tak:
w pracy jeszcze nie nadgoniłam zaległości, ale nie jest źle, co wybrałaś do kuchni? pochwal się; jak się czujesz?:-)

asinka
ściskam!

Ostatnia edycja:
Do góry