reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Ja w pracy :)
Nie będzie mnie w przyszłym tyg od poniedziałku do środy więc muszę nadrobić papierologii ;/ a mam tego z górką i ciut ciut ;/

U was dzis też takie piękne słońce?? Wczoraj było paskudnie i lało a dziś tak ładnie, tzn temp tylko 3 stopnie więc szału nie ma ale przyjemnie jak tak grzeje przez szybę :)

madziolka zazdroszcze w krakowie 3 stopnie i pochmurnie :-(

ja tez w pracy - dzisiaj u michała w biurze z kotami, bo nie chciałam sama siedzieć :) a tak to atmosfera do pracy jest dobra :D

ja dziś wstałam z bólem głowy, ogólnie nadal spadek formy, nie mogę się jakoś naładować...;jesteśmy same z Emi, M wczoraj pojechał w delegacje
Madzioolka jak się czujesz? wykurowałaś się? Maja szczęśliwa że wróciła do p-la?;-) gdzie się wybierasz, że Cię nie będzie 3dni?
ironia w biurze z kotami?:blink:;-)

hejka, nie wiem czy ktoś mnie tu w ogóle pamięta.... ale może przez fb.. ;-)

dziewczyny - przekazuję prośbę od mojej znajomej ... prośba o wyp[ełnienie ankiety przez mamy 3-latków.
Ankieta - Matki trzylatków

jeśli macie taką wolę - to pomóżcie - a najlepiej podeślijcie jeszcze dalszym znajomym mamusiom , bo okropnie dużo tych ankiet musi biedna zebrac.

Dziękuję Wam z góry!
:):)

Hej!
Maja wniebowzięta że wróciła do p-la, inne dziecko :)
Felka nie ma mnie w pracy bo T robi kurs nurkowy i ja przejęłam Mają, znaczy zawieźć/przywieźć z p-la. Mogłabym wychodzić wcześniej ale za dużo by mi się uzbierało potem godzin do odrobienia a na to nie mam siły, więc wzięłam wolne i siedzę w domu :) Żeby nie było całkiem bezproduktywnie to wczoraj szukałam firanki do kuchni (i znalazłam :)) a dziś jadę do ciucha. Przed rozpoczęciem roku szkolnego kupowałam Majce głównie getry i bluzki z dł. rękawem ale ta gwiazda chce chodzić tylko w sukienkach i rajstopach więc muszę Jej trochę uzupełnić szafę. Tak jest prościej niż przekonywać że getry są ok :-p:-) z Nią nie ma negocjacji :-p

A Ty już się obrobiłaś w pracy czy dalej jesteś taka zawalona??

No i gdzie reszta???

Hejka!
Jestem i ja, ale dzisiaj ogólny brak chęci... co dzień rano ta sama szopka z dziećmi, m.in.szukanie kolczyki Niny i nawał zabawkowy wszędzie. Ja wysiadam!! A jeszcze dzisiaj czeka mnie wyprawa do lekarza z dwójką, bo koleżanka mnie wyrolowała, a miała mi ich przypilnować... a ja muszę jechać, bo kończą mi się tabletki. Eh cały dzień do d...y

reklama
mi hormony szaleją... trzymajcie kciuki, dziś mam dodatkowe usg, mam stresa

Madzioolka myślałam ostatnio o Tobie, będę miała zamówienia, jak oczywiście się zgodzisz;-) jak się urodzi Maluch, to wymyśliłam, że Emi też dostanie 'kogoś' do opieki (oczywiście chciałabym żeby w prostych sytuacjach mi również pomagała przy Maluchu), a że uwielbia myszki, to pomyślałam o Myszce tego typu:
https://www.google.pl/search?q=mysz...&sa=X&ei=BopPVOeWKcPgatvkguAN&ved=0CAYQ_AUoAQ
oraz
jestem w tych 'dzieciaczkach' zakochana
BeccaMarie Designs: Swaddle Babies
tylko z 'normalnym' ciałem (w sensie rączki, nóżki;-))
szczegóły jak zwykle 'omówimy', bo jeszcze nie mam wszystkiego w głowie wymyślonego
aha i widziałam u Ciebie na blogu Andżelinę Balerinę, szał, suuuper:tak: też będę chciała dla Emi taką:tak: i girlandę:tak:
w pracy jeszcze nie nadgoniłam zaległości, ale nie jest źle, co wybrałaś do kuchni? pochwal się; jak się czujesz?:-)

asinka
ściskam!

Ostatnia edycja:
Do góry