Aaga - genialna bryka
Aaga, jak byłam na wakacjach w październiku, to była para z bliźniakami, tak ok. 1,5 roku miały, i właśnie taki wózek mieli. Mówili, że fenomenalny i dużo wygodniejszy niż podwójny w szerokości. I do samolotu im pozwolili wnieść, żeby po lotnisku z dwoma brzdącami na rękach nie musieli biegać. A składał się do naprawdę małych rozmiarów
dz. dziewczyny, mam własnie nadzieje ze okaze sie wygodny, dla dzieciaków do uzytkowania, a dla nas do pchania
aaga bardzo łądny ten wózeczek! Mi si,ę podoba ten kolorek bardzo
dz. tyle ze kolorek bedzie z zeszlej kolekcji i troche ciemniejszy, ale nic to
no te wózki kiedy dziecko jedno obok drugiego jest to jak dla sardynek
Nie do konca, te obok siebie tez, a przynajmniej niektore tez sa dosc spore, maja dosc duze siedziska, z tym ze sa ciezsze i bardzo obawaialm sie tego ze z takim zwozkiem bede miala problem z wieloma rzeczami typu wjazd do sklepu, przejechanie przez bramke obok kasy, przejscie z wozkiem chodnikiem, na ktorym sa zaparkowane samochodu itp.
Aaga foteliki faktycznie drogie strasznie ale może uda Wam się używane kupić też po bliźniakach żeby w kolorze trafić!trzymam kciuki
Tak byłoby najlepiej bo jeden koszt przesyłki, ale rzadko sa dwa do sprzedazy. Jakis czas temu były.. pomaranczowe, ekstra i fajnie by pasowały, ale nie chcialam wtedy kupowac bo nie wiezialam czy czasem nie uda mi sie juz wozka kupic z fotelikami.
Silva rodzice na medal, spotkała ich niebywała tragedia, smierc własnego dziecka to chyba cos najgorszego czego człowiek moze dośwaidczyc, a mimo to pozbierali sie jakos i zanleźli ukojenie w pomaganiu innym.
Ide po Julie do przedszkola, nie produkujcie za duzo, bo znowu sie do polnocy z nadrabianiem nie wyrobie