reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Ironia zapomnialam pogratulowac zdanej sesji. cała sesja w pierwszym terminie:szok: zdolna bestyja:-D.
Zoi witaj, dzisiaj ogladalam jakis program o kuchni greckiej, wogole uwielbiam Grecje chociaz nie bylam:-D, no i zazdroszcze ci tego miejsca zamieszkania:tak:
A ja oczywiscie, znowu opycham sie mlekiem w proszku:-)

Zoi ja też zazdroszczę tej Grecji, byłam tam tylko raz ale trochę zwiedziłam (mieszkalismy tydzień w Prevezie na zachodnim wybrzeżu a potem tydzień w Leptokarii na zachodnim). Kraj zrobił na mnie niesamowicie pozytywne wrażenie. Ten spokój i luz... i jedzenie!!! Pamiętam wyjazd doskonale, bo moja siostra złamała nogę zwiedzając ruiny zameczku w ostatni dzień wyjazdu:)))

ja depilacja full opcja,wypeelingowana,nabalsamowana i gotowa...:-Da mały nie chce iśc spać:no:

silva teraz wiem co było z tym jabłkiem;-)

A ja chcę na Rodos!!!W tym roku miałam na wakacje tam lecieć ale w takich okolicznościach muszę sobie odpuścić...:zawstydzona/y:

reklama
Do góry