reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Hej Kochane!
Juz pisze chyba 3 raz posta i za każdym razem mnie wywala z netu
Zebrra...uważam że powinnaś się zgłosić jak najszybciej do lekarza...z uchem nie ma żartów...ja z poodu zapalenia ucha leżałam dwa lata temu na laryngologii z podejrzeniem zapalenia mózgu i podrażnionym błednikiem...chodziłam po ścianach i wymiotywałam...więc jak najszybciej do lekarza...3mam kciuki za Wasze zdróweczko

AgataR...dobrze że już w domku...mąż walczył jak lew..gratuluję takiego męża i jak tam Twoja szyjka?

Anapi...3mam kciuki żeby pieniązki szło odzyskać

Kati...ja też odradzam pogrzeb...pomyśl o dzidziusiu i o sobie w tym wypadku

Katamisz...super że wyniki dobre

Hej Kochane!
Juz pisze chyba 3 raz posta i za każdym razem mnie wywala z netu
Zebrra...uważam że powinnaś się zgłosić jak najszybciej do lekarza...z uchem nie ma żartów...ja z poodu zapalenia ucha leżałam dwa lata temu na laryngologii z podejrzeniem zapalenia mózgu i podrażnionym błednikiem...chodziłam po ścianach i wymiotywałam...więc jak najszybciej do lekarza...3mam kciuki za Wasze zdróweczko

AgataR...dobrze że już w domku...mąż walczył jak lew..gratuluję takiego męża i jak tam Twoja szyjka?

Anapi...3mam kciuki żeby pieniązki szło odzyskać

Kati...ja też odradzam pogrzeb...pomyśl o dzidziusiu i o sobie w tym wypadku

Katamisz...super że wyniki dobre

dziewczyny wzięłam sobie letnią kąpiel i od razu mi lepiej, gardło mnie trochę drapie więc nigdzie się nie wybieram (w kwestii pogrzebu) bo jeszcze może być gorzej...
zoi gratuluję, obojętnie jaka płeć bedzie dobrze że dzieciątko zdrowe :-)
dziewczyny nie straszcie mnie ta glukozą jak zjadłabym rano na czczo coś słodkiego to mnie mdli a co dopiero jak mi każą wypić cały kubek... brrrrrr...

kati dla mnie ta glukoza nie była taka straszna, bez problemu ją wypiłam i nawet żadnych mdłości nie miałam.

justynka ja właśnie biore pharmaton Matruelle od początku ciązy a teraz jeszcze asmag na skurcze łydek
dzięki.poczytam.
katamisz nie znam się na tych wynikach,ale jeśli są dobre to gratulacje;-)
larvuniu trzymam kciuki za jutrzejsze badanie

ja jutro ide z małym na bal przebierańców,mimo,że troche chory:baffled:.niestety stroju bakugana nie mam:rofl2:,a jak pytałam ile kosztuje w ogóle wypożyczenie stroju-25 zł /dzień-ja potrzebuję na 2 h:szok:,przeraziłam się

trashka ten gościu,który wisi nam 12.000 zł za wynajem,też miał kiedys firmę budowlaną i stracił właśnie w taki sposób jak Twój tata jakieś ogromne pieniadze w W-wie i dlatego teraz nie ma

Ostatnia edycja:
reklama
misialina,saffi,justynka dzieki kochane-bardzo mi ulżyło z tą glukozą.

kati spokojnie na pewno dasz radę to wypić!!trzymam kciuki za Ciebie&&&&

ironia taka godzina a Ty nas tu szczujesz takimi pysznymi naleśniczkami????Nie masz serca!!;-)

Do góry