reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Witam wszystkie Mamusie :)

Na to forum dotarłam po raz pierwszy. Termin został wyznaczony na 15.06. Postów w tym wątku mnóstwo i wszystkich nie przeglądałam, ale jeżeli są jakieś mamusie z takim terminem, to czekam na odzew ;)

Aktualnie też dręczy mnie jakiś paskudny wirus, ale dajemy radę domowymi sposobami: mleko z masłem i miodem, syrop z cebuli, kanapki z czosnkiem. Oby szybko minęło...

Pozdrowienia!

reklama
Garysiak, witaj! My tu wszystkie mamy termin na czerwiec [choć część pewnie urodzi w maju ;-)]Ja już sama nie wiem, czy 31.maja, czy 1.czerwca, ale w zasadzie to żadna różnica ;-)

Hej mamuśki:-D
Najlepszego w walentynki, duzo słodkosci:-)
Mysia dla Filipka sto latek i dużo usmiechu na buźce:tak:
dziewczyny A czy w ciazy mozna w ogole aspiryne? bo mi sie wydaje ze raczej chyba nie?

a tak ogolnie to mam zje....ny nastroj i ciagle rycze....nic mi sie dzisiaj nie udaje spalilam placki ziemniaczane zupa nie wyszla a pizza przyszla zimna i nie ta co chcialam.... kur^%$a dupa cycki to tyle jesli chodzi o dzisiejszy nastroj :((((
No ale mialaś nastroj, ale czasem tak bywa, dobrze ze dzis juz lepiej:tak:.
A aspiryny nie można, o chyba ze lekarz zaleci. Zreszta aspiryny rowniez nie mozna podawac dzieciom

Katamisz ja podczas pierwszej ciazy (teraz jeszcze jestem przed) mialam z glukozą tak jak dziewczyny wczesniej pisały. Najpierw kłucie, pozniej picie, godzina siedzenia i kłucie znowu. Po wypiciu tej gluzozy bezwzgledny zakaz opuszczania poczekalni, ale nawet gdybym tego zakazu nie miala to i tak nie bylabym sie w stanie ruszyc, tak jak pisała Traschka było mi strasznie niedobrze i słabo. Nie wiem na ktora masz to badanie, ale sprobuj moze miec kogos pod reką kto mógły cie odwiesc ewentualnie po wypiciu glukozy do przychodni bo możesz sie róznie czuć, albo ew.pojechac taksówką.

W ogole to jestem z doskoku bo dzisiaj musze przygotowac obiad, robie schabik duszony, własnie sie opieka i zaraz chyba mi sie przypali bo cos zaczyna posmierdywac... sparawdzilam, fałszywy alarm. Za chwile biore sie tez za pieczenie ciastek, na srodowy bal przebierańców w przedszkolu, pierniczki upiekłysmy z julcią wczoraj, dzis piekę maslane, a jutro jeszcze kruche:-D.
Co do dziwnych smaków i zachcianek to ja ostatniuo objadam sie ... mlekiem w proszku, uwielbiam, jest takie słodziutkie i tak fajnie sie wszedzie przykleja:-D

Witajcie.

Setana dziękuję za pamięć. U mnie niby lepiej, gorączki nie mam, zatoki wciąż zapchane. Ale humoru dalej brak. Sama nie wiem czemu. Jestem wypluta z energii i MARZĘ o wolnym tygodniu. Żebym nie musiała prowadzić zajęć, wyjeżdżać na koncerty, ćwiczyć i gotować. Chyba jestem po prostu przemęczona.

kochane a ja mam takie pytanie
i rozdział magistra mam czesc teoretyczna
ii rozdział czesc metodologiczna
a iii rozdział jak się zwie? opis badań? czy zna ktos sie na tym co powinno byc po koleji w tej czesci?

nie wiem ale moja promotor w ogole nie mowi co ma byc mniej wiecej w rozdziale tylko kaze pisac :/

Ironia a wiesz mniej więcej o czym będziesz pisać w III rozdziale? Ja najpierw napisałam to co chciałam a na końcu to nazwałam żeby mi pasowało do tekstu:) I żeby nie było, że nie na temat...

Garysiak witaj! Napisz coś więcej o sobie w wątku "poznajmy się". A w temacie "lista CZERWIEC 2011" znajdziesz nasze daty porodów, miasta z których pochodzimy itp. Pozdrawiam:)

Misialina śliczny nowy avatar:)

trasia - w 3 rozdziale chcialabym opracowac swoje badania statystyczne i jakies wnioski wyciagnac...nie wiem tylko czy jest jakas kolejnosc jak powinnam to robic bo promotor nic nie mowila ;)

ja zrobiłam warzywka do ryby po grecku :-) za ryba nie przepadam ale uwielbiam warzywka z chlebkiem na ciepło :-)

wtryniłam dwa banany i ide sie drzemnąc bo cos spac mi sie chce... dobranoc !

cześć dziewczynki.
jak walentynki? ja już mam nerwa:crazy:
nawybierałam się dzisiaj wody z wc:laugh2:,bo chciałam kamień doszorować-wiadomo nie miła sprawa-D.miał mi przywieść Cilit,wiec czekałam ,a ten zapomniał,Antkowi się kupę zachciało i po mojej robocie:crazy:.więcej pytań nie mam!

reklama
witajcie:) najpierw pisze do trasi naszej co by widziala ze tu jestem i zyje hehehe(ona wie o co kaman):-D na pewno by ci sie przydal odpoczynek, ja mam juz tez troche dosc mojej pracy(bo podobna mamy stuacje) ale dopoki chodze i zyje toszkoda mi zrezygnowac bo zawsze to jakas kasa. a dol na pewno minie, mnie tez trzymalo ostatnio i w koncu puscilo. wiec glowa do gory:)
cinamon moja corcia tez chora srasznie i modle sie zeby nie podlapac nic od niej, lekarka mnie juz poinstruowala co mam brac...
zolza nas kocha to tak łatwo z nas nie zrezygnuje hihihihihihi:-D
justynka super robota, ja tego nie znosze robic no ale wiadomo czasami mus wykonac gowniana robote:)
a co do walentynek to czuje sie jakos za stara na to swieto, wczoraj powiedzialam mezowi ze kadzy wieczor z nim spedzony to dla mnie swieto, bo przez 3 ostatnie lata przez moje studia i prace to sie prawie nie widzielismy wiec teraz nie moge sie tymi wolnymi wieczorami i nim nacieszyc:)

Ostatnia edycja:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry