reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

hej hej mam nadzieje ze zalicze fartem ten egzamin, ale naprawde byl trudny ;-) na szczescie trafilam na moj ulubiony temat czyli pedagogika w socjalizmie i tak sie rozpisalam ze hey ;-)

posegregowalam ciuszki dla benia i zostawilm tylko te od 0-6 mc zycia ;-) mam 19 pajaców !! 17 koszulek duzo spodenek i 10 body ;-) jeszce troche dokupimy ;-)

a poki co musze zrobic bagietke czosnkowa bo idziemy do sasiadki na kolacje ;-)

M dzis przeszedł siebie i wysprzatał cały domek i wydomestosował każdy kąt ;-)

reklama
Ironia, no to zaliczysz na bank! I to pewnie dostaniesz 4 lub 5:)) Życzę Ci tego z całego serca!

Ja się żegnam na dziś, mąż już odzyskał siły po wczorajszym "męskim spotkaniu" i marudzi mi tu, że on jest ważniejszy niż BB:) Niech mu będzie;))

o w morde jaka godzina już jest :szok::szok::szok:

a ja jak głupia przeglądam bb zamiast iść spać :shocked2:
Byliśmy na zakupach w hurtowni. Jezusie rachunek mnie prawie zabił :wściekła/y: strasznie podrożały pewne produkty.. (np kaszki ryżowe te z owocami).
Ech zamiast sprzątać domek to położyłam się na drzemkę, spałam 1,5godziny a potem to myślałam że mi się robota będzie w rękach palić :eek: łazienkę kończyłam sprzątać jak młodego położyłam spać....
A teraz siedzę i spać mi się nie chce :no: wrrrrr

pierwszaaaa.... coprawda jeszcze z łóżka klikam hehe ;-)

w krakowie piekne sloneczko i niebieskie niebo ;-) a ja i tak siedze bo kaszle no i kaplam sie ze polozna mi wpisala do l4 leżące...i po jaka cholere??

Druga :)
Ja przy kawusi :)
Coś mnie głowa pobolewa, mam nadzieję, że przejdzie, bo już miałam spotkanie z kibelkiem :/

Druuuugaaa, nie druga - Blusia mnie uprzedziła. Ja już nie z łóżka, ale też niedawno wstałam :-) Wlaśnie jem śniadanko i czekam na kopniaki ;-)
W Piasecznie też dziś piękne słoneczko, nawet rolet nie podnosiłam (okna mam od wschodu ), żeby za bardzo nie raziło.
Miłego dzionka Wam Mamuśki życzę :-)
Blusia nie zazdroszczę Ci takiego rozpoczęcia dnia.

Saffi, to fakt już odwykłam ;)
Wczoraj sprzątałam u Młodego w papierach i znalazłam książeczkę z imionami, no więc właśnie ją studiuję :)

Barmanka, tak to już jest, że jak weekend i można pospać to dzieciak nie daje. Za to żeby w tygodniu rano dobudzić to jest problem ;)

reklama
Hello, rzeczywiście Saffi - potwierdzam, że w Piasecznie lampa z nieba niebywała:))) Aż się żyć chce! Wstałam więc, zaraz robię twarożek z rzodkieweczką i a potem jedziemy na cały dzień do moich rodziców więc zajrzę dopiero wieczorkiem.

Miłego, pełnego radości dzionka Wam życzę! :****

Do góry