Nadzieja:)
Fanka BB :)
Agatko R nawet sobie nie wyobrażam jak musi być ci teraz ciężko. Silna z Ciebie kobitka i dobrze, ze podchodzidz do tego optymistycznie, bo to 3/4 sukcesu!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hahah,chciała delikatnie zasugerować,żebys posprzątała może,bo jak była to wg niej było brudno,też jej czyms dokopno coz taka ludzka natura ze najłatwiej komus doradzac... fakt faktem nikt nie powinnien sie tak do drugiej osoby odzywac, no ale tez do konca nie wiemy może D po prostu jest taki wybuchowy? ja tez jestem krzykacz
jest b.wybuchowy,jest mi przykro jak tak mówi,ale nic nie poradzę taki już cham z niego ,ale jakoś daję sobie z nim radę:-(
a NA POcieszenie powiem wam co dostałam w paczce od teściowej....przysłała M koszulki a dla mnie szczotke i zmiotke
ciśnienie mi się podniosło, ale szybko sie rozmeśmiałam bo przypomniałam sobie krótki dialog:
- dont you love me?
- no i love you i just dont care )
ja bym zrobiła to samo,ludzie tacy są,więc albo trzeba ustąpić albo byc jeszcze bardziej bezczelnym dla nich niz oniWczoraj robiłam badania ogólen, ciągle muszę powtarzać, wyniki nie najlepsze. Wracałam tramwajem, usiadłam, byłam wykończona, zwłaszcza że mam problemy ze snem i nie sypiam po nocach. Nagle czuję staje nade mną ktoś i sapie - oczywiście wokół bardzo dużo młodych ludzi, ale już takie mam szczęście, myślę sobie strasznie mi przykro ale wstać nie dam rady, nagle ktoś mnie szturcha z tyłu i mówi: "ustąpić starszej pani", więc grzecznie się odwracam: " przykro mi bardzo, jestem w ciąży i źle się czuję", pani przeprosiła a w tym momencie "starsza" pani prychnęła i stwierdziła "pewnie w drugim dniu". Coś we mnie pękło, bo zwykle nie reaguję, i mówię do niej grzecznie żeby nie była bezczelna, a starsza pani z buzią do mnie, że to ja jestem bezczelna mówiąc JEJ że ona jest bezczelna i że ona to jest ginekologiem z 30-letnim stażem i że po mnie u góry (??-przypis autora) to nie widać żebym była w ciąży, więc rozpięłam płaszcz pokazałam na brzuch mówiąc 5 miesiąc, pokazać zaświadczenie? zamknęła się. Ogromnie mnie ta sytuacja zestresowała. Nie rozumiem tych ludzi, za tą kobietą wieko od trumny goni i jeszcze jej się chce wykłócać.
ja używałam dzidziusia,bo był tańszy,po jakimś czasie D.kupił Bryzę i o zgrozo,wysypka,nie wiem od czego,dłuuugo,potem się skapnęłam,że to ten do dupy proszek był.teraz jest persil sensitive i płyn tez sensitivewłaśnie też się tak zastanawiałam nad proszkiem dla dzieci. Ja osobiście dla nas stosuje PERSIL, po innych mam uczulenie i płyn lenora (ten czarny) I tak sobie myślałam, że Maleństwo tak przyzwyczaje do Persila i tylko płyn LOVELA kupie.
Co myślicie?
właśnie moja koleżanka go namiętnie kupuje.ładnie pachnie?Uwielbiam czarny lenor :-) A do ciuszków dziecięcych kupiłam płyn lovela i zamierzam go używać.
Wiem, ze w moim wieku i z moim doświadczeniem powinnam być realistka ale jakoś do mnie bardziej pasuje optymizm.]