reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Mój mąż miał wczoraj urodziny :-)
Prezent nie doszedł, krem tortowy nie chciał zgęstnieć, ale w końcu wszystko się udało :-)
P1120249a.jpgP1120251a.jpgP1120255a.jpg

[coś mi się pierniczy dodawanie zdjęć :/]

Załączniki

• P1120259a.jpg
    P1120259a.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 28
  • P1120247a.jpg
    P1120247a.jpg
    39,6 KB · Wyświetleń: 24
reklama
zolza piękny torcik-zapewne własnego wyrobu ;-) Jaki był w środku??Coś a'la ciasto WZ...????Wygląda naprawdę mega apetycznie!!
Sto lat dla męża...a ile tam świeczek na torciku miał bo nie mogę się doliczyć?? :-p

Katamisz, dziękuję :-) Ciemny biszkopt, masa budyniowa z orzechami, całość polana roztopioną czekoladą [coś mało jej było i boki kiepsko wyszły, ale ogólnie fajnie wyszło ;-)] a świeczek 27 - o rok jest ode mnie młodszy.Zawsze leciałam na starszych, a wyszłam za młodszego i... za nic bym go nie zamieniła! :-D

uhmmmm pychaaaaaa...nic więcej nie mów na temat tego tortu...ale pyszny był ?????????? ;-):-p

A to Ty w moim wieku jesteś...rocznik 83 :tak: Wiesz nie istotne czy jest młodszy a Ty starsza, najważniejsze co ma w głowie!!Mój 2 lata starszy ode mnie a czasem mam z nim jak z dzieckiem!! ;-)

hehe widze ze spodobały się wam wyczyny mojej teściowej hehe ;))
a największy ubaw z tego wszytkiego miał tata :-D teraz juz mi nie da spokoju hehe

my dziś rano skoczyliśmy na badania :) zrobiłam blok i chłodzę galaretki do galaretkowca, a wieczorem zrobię tort bo jutro M ma urodzinki ;) matko juz 26...ale tez czas leci !

mnie dalej trzyma paskudne przeziębienie :(

zołza
- piekny torcik zrobiłas !

a ja wczoraj kupiłam młodemu piękny smoczek z narysowanym małym smokiem w koronie ;)

WItajcie moje drogie!

Marta fajnie, że proszek dobry, będzie się miło uzywało;) Itrzymam kciuki za twoją tajemniczą ważną sprawę!! :))

Agatka od tego jest forum, żebyś mogła się użalać ile chcesz. Silna babka z ciebie, ja z takimi wiadomościami byłabym przerażona. Po prostu musi być dobrze!! Trzymam za was kciuki kochana!!!

Katamisz takie rzeczy to tylko w naszym kraju... żeby złodzieje kradli kaloryfer w środku zimy! Pewnie na złomie sporo warty, bedzie na flaszkę! Makabra...

Luksja bardzo dobrze zrobiłaś! Jak dobrze, że nie korzystam z komunikacji miejskiej. Słuchając takich opowieści trudno uwierzyć, że to się dzieje naprawde!!

Zołza torcik wygląda wspaniale i pewnie smakował jeszcze lepiej!! Mój jest 9 lat starszy a czasem jak dziecko... no ale cóż, mężczyźni nie mogą być doskonali:)

KUrcze, już o dawna tworzy mi się siara, ale od trzech dni co jakiś czas widzę mokrą plamkę na koszulce. To normalne? CHyba nie będę musiała nosić wkładek laktacyjnych w 6 miesiącu ciąży??

hehe widze ze spodobały się wam wyczyny mojej teściowej hehe ;))
a największy ubaw z tego wszytkiego miał tata :-D teraz juz mi nie da spokoju hehe

my dziś rano skoczyliśmy na badania :) zrobiłam blok i chłodzę galaretki do galaretkowca, a wieczorem zrobię tort bo jutro M ma urodzinki ;) matko juz 26...ale tez czas leci !

mnie dalej trzyma paskudne przeziębienie :(

zołza
- piekny torcik zrobiłas !

a ja wczoraj kupiłam młodemu piękny smoczek z narysowanym małym smokiem w koronie ;)

Dobry był pomysł którejś z dziewczyn na odesłanie jej śmieci z karteczką, że się prezent przydał :-p
A jaki torcik robisz i co to jest galaretkowiec??

Mój jest młodszy o 2 lata, ale ja zawsze na młodszych leciałam;))

:-D:-D:-D

uhmmmm pychaaaaaa...nic więcej nie mów na temat tego tortu...ale pyszny był ?????????? ;-):-p

A to Ty w moim wieku jesteś...rocznik 83 :tak: Wiesz nie istotne czy jest młodszy a Ty starsza, najważniejsze co ma w głowie!!Mój 2 lata starszy ode mnie a czasem mam z nim jak z dzieckiem!! ;-)

Święta racja :-)
A tort wyszedł super, ale dla mnie jednak zbyt czekoladowy - ja wolę lekkie, owocowo-śmietankowe, no ale ten był dla Tatusia Fasolka, więc przede wszystkim jemu miał smakowąc - i zdaje się, że przypasował mu nardzo ;-)

reklama
Witam

piękny torcik i musiał być bardzo dobry :)
ja też jestem rocznik '83 :):):) za to mój mężuś to rocznik '78 :)

ironia
bo jutro na pewno zapomnę 100 lat dla męża :)

Do góry