reklama
justynka1
Mamusia Antoniusia
nie wiem czy będzie miał okazję,gdyż personel zdaje sobie sprawę z tego,że nie jest to miły widok i wypraszają tatusiów juz na etapie rodzenia łożyska i szycia krocza.O nieeeeeeeeeeeeeeee! I ja coś takego z siebie wywalę? Przecież mój M. padnie trupem jak to zobaczy)))
swoją drogą,obiecałam sobie,że teraz każe im pokazać mi łożysko,bo za pierwszym razem z bólu o tym nie myślałam..
nie wiem czy to właśnie z niego nie robi się takich kremów do smarowania dupki na oddziałach noworodkowych
zebrra
Potrójna mama :)
Ja też zapraszam, u mnie zamrozone jagódki, malinki i truskaweczkiKatamisz wpadaj do mnie ja mam w zamrażarce dużo jagód. Lubię sobie z nich robić koktajle z maślanką.
Setana, wiem co czujesz i trzymam za Ciebie kciuki, zeby Ci się udało tak zrobić, jak to sobie zaplanujesz!
31/01 i potem 20/02 Już nie mogę się doczekać, tylko, ze ja czekam nie tyle na płeć (chłopczyk) tylko na sprawdzenie tych miedniczek nerkowych... Bardzo się tym martwię, chociaz staram się nie myśleć o tym... Nie czytam w necie, zeby nie zwariować, tym bardziej, ze do 31/01 i tak niczego nie zdziałam...Zebrra - a kiedy Ty masz USG?
Kochana zapraszam na gofraZebrra...Twoje gofry też bym zjadła i to napewno ze 3 sztuki jak nic...i robię takie same jak Ty i są przepyszne...
Ja tu na wieczór takie apetyczne zdjęcie wstawiłam a Ty co? Fuj... )))
cinamon
Fanka BB :)
Justynko to ty się o kawe pytałaś? Jak nie miałam ekspresu ciśnieniowego to robiłam tak: szklankę mleka podgrzewałam na gazie aż zaczęła para lecieć, potem mikserem miksowałam aż prawie sama piana się zrobiła, w między czasie zaparzałam pół szklanki kawy.pianę przelewałam do wysokiej dużej szklanki, i powolutku wlewałam po łyżce kawę.Powstawało caffe late pyszniutkie Sporo razy gości zaskoczyłam bo tak fajnie na dole mleko potem kawa i dużo pianki
Zeberko nie martw się.Wszystko z nerkami musi być dobrze.Trzymam kciuki i całym sercem w to wierze.
Czasem lekarze dziwne rzeczy wymyślają.Dopiero co u mnie na początku ciąży wolne miejsce w jamie macicy było mega krwiakiem.Lekarz już w sumie uśmiercił moje dziecko a tu się okazało że krwiaka nie było
Zeberko nie martw się.Wszystko z nerkami musi być dobrze.Trzymam kciuki i całym sercem w to wierze.
Czasem lekarze dziwne rzeczy wymyślają.Dopiero co u mnie na początku ciąży wolne miejsce w jamie macicy było mega krwiakiem.Lekarz już w sumie uśmiercił moje dziecko a tu się okazało że krwiaka nie było
Ostatnia edycja:
reklama