reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
zebrra ostatnio jadła takie same gofry :-), mój M wczoraj znów kupił jagody w auchan i jutro będą naleśniki z jagodami i bitą śmietaną mnnniam

misialina
podaj linka, bo mnie zaciekawiłaś

O nieeeeeeeeeeeeeeee! I ja coś takego z siebie wywalę? Przecież mój M. padnie trupem jak to zobaczy:))))
nie wiem czy będzie miał okazję,gdyż personel zdaje sobie sprawę z tego,że nie jest to miły widok i wypraszają tatusiów juz na etapie rodzenia łożyska i szycia krocza.
swoją drogą,obiecałam sobie,że teraz każe im pokazać mi łożysko,bo za pierwszym razem z bólu o tym nie myślałam..
nie wiem czy to właśnie z niego nie robi się takich kremów do smarowania dupki na oddziałach noworodkowych:laugh2:

Katamisz wpadaj do mnie ja mam w zamrażarce dużo jagód. Lubię sobie z nich robić koktajle z maślanką.
Ja też zapraszam, u mnie zamrozone jagódki, malinki i truskaweczki :)

Setana, wiem co czujesz i trzymam za Ciebie kciuki, zeby Ci się udało tak zrobić, jak to sobie zaplanujesz!

Zebrra - a kiedy Ty masz USG?
31/01 i potem 20/02 :) Już nie mogę się doczekać, tylko, ze ja czekam nie tyle na płeć (chłopczyk) tylko na sprawdzenie tych miedniczek nerkowych... Bardzo się tym martwię, chociaz staram się nie myśleć o tym... Nie czytam w necie, zeby nie zwariować, tym bardziej, ze do 31/01 i tak niczego nie zdziałam...

Zebrra...Twoje gofry też bym zjadła i to napewno ze 3 sztuki jak nic...i robię takie same jak Ty i są przepyszne...
Kochana zapraszam na gofra :)

Ja tu na wieczór takie apetyczne zdjęcie wstawiłam a Ty co? Fuj... :))))

a jak robicie te koktajle z jagód,bo ja tez mam dużo,niestety truskawki już wyszły
zebrra ja też mam 31 stycznia

Justynko to ty się o kawe pytałaś? Jak nie miałam ekspresu ciśnieniowego to robiłam tak: szklankę mleka podgrzewałam na gazie aż zaczęła para lecieć, potem mikserem miksowałam aż prawie sama piana się zrobiła, w między czasie zaparzałam pół szklanki kawy.pianę przelewałam do wysokiej dużej szklanki, i powolutku wlewałam po łyżce kawę.Powstawało caffe late pyszniutkie Sporo razy gości zaskoczyłam bo tak fajnie na dole mleko potem kawa i dużo pianki :)
Zeberko nie martw się.Wszystko z nerkami musi być dobrze.Trzymam kciuki i całym sercem w to wierze.
Czasem lekarze dziwne rzeczy wymyślają.Dopiero co u mnie na początku ciąży wolne miejsce w jamie macicy było mega krwiakiem.Lekarz już w sumie uśmiercił moje dziecko a tu się okazało że krwiaka nie było

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry