Dzień dobry wszystkim mamuśkom
Małoś witaj i gratulacje!!
Yusta, moim zdaniem powinnaś jak najszybciej pójść do swojego lekarza lub na pogotowie. I choć nie każde plamienie w ciąży jest groźne,
każde wymaga konsultacji . I naprawdę nie chcę Cię straszyć,wiele moich koleżanek miało takie plamienia i mają zupełnie zdrowe maluszki urodzone w terminie, ale trzeba to sprawdzić. Szczególnie, że trwa to już parę dni. Jeśli chodzi o kasę, to zawsze przyjmą Cię do szpitala z takimi objawami (wiem to z autopsji). Heh, taki minus prywatnego lekarza. ja mam b. drogiego aż 150 zł bierze, ale myślałam , ze tylko raz w miesiącu zabulę a był taki czas, że co dwa tyg. musiałam do niego latać... Ale myślę, że na swoim spokoju i zdrowiu Maluszka nie ma co oszczędzać.
Dzastina22,
Małgosia...37- mnie też bolało tak jakby @miała przyjść najbardziej od 27 do 32 dc., ponoć to normalka, nie martwcie się tak
Shalimar mnie kłuje ciągle z lewej, a już wiem, że nie mam pozamacicznej, więc widocznie może pobolewać bardziej z jednej strony.
Eh, a ja w nocy nie mogłam spać i sobie kilka głupot wymyśliłam i się nimi do rana zamartwiałam. Nie wiem, z tego wszystkiego tez chyba zacznę betę kontrolować żeby się uspokoić , że wszystko u dzidzi ok. Bo do następnej wizyty (2.11) to chyba jajo zniosę, dziewczyny!