reklama
YouTube - 18.09.2010 Iza i Darek
Siedze jak głupia i oglądam to w kółko, chętnie przeżyłabym to jeszcze raz......ech.......
Wcale Ci się nie dziwię :-) Cudne :-)
katamisz
Fanka BB :)
justynka1
Ja to mam takie głupie jelita ,że po bułce z masłem często mam wzdęciaa jeszcze jak świeża bułeczka to już na bank...Nic się nie martw to napewno jakieś przejściowe problemy gastryczne...
Ja zauważyłam pewną zależność...co wyczytam na forum to zaraz szukam czegoś niepokojącego u siebie i zaraz się nakręcam...tak to często u mnie działa myślę...niepotrzebnie szukam sobie objawów, które jeszcze przed chwilą wydawały mi się normalne :-)
Ja to mam takie głupie jelita ,że po bułce z masłem często mam wzdęciaa jeszcze jak świeża bułeczka to już na bank...Nic się nie martw to napewno jakieś przejściowe problemy gastryczne...
Ja zauważyłam pewną zależność...co wyczytam na forum to zaraz szukam czegoś niepokojącego u siebie i zaraz się nakręcam...tak to często u mnie działa myślę...niepotrzebnie szukam sobie objawów, które jeszcze przed chwilą wydawały mi się normalne :-)
zebrra
Potrójna mama :)
Ja już chyba nauczyłam się nie nakręcać i nie doszukuję się czegoś czego nie czuję... Cieszę się, bo wcześniej rzeczywiście tak było, Wy coś pisałyście, a ja od razu schizowałam...
Nie zmienia to faktu, ze mam jakieś dziwnie złe przeczucia od kilku dni... ale staram się nie wpadać w paranoję..
Nie zmienia to faktu, ze mam jakieś dziwnie złe przeczucia od kilku dni... ale staram się nie wpadać w paranoję..
witam porannie a wlasnie bylo niedawno jakos ciemno, myslalam ze zaraz jakas sniezyca spadnie- nie wiedzialam ze to zacmienie wczoraj nic w domu nie robilam a dzis niestety gotowanie, prasowani juz zaliczone, niedlugo lece do przedszkola na zajecia, pozniej dwie godziny lekcji jeszcze i do lekarza po skierowanie na badania, moze dzis ustale usg polowkowe bo w zasadzie jutro sie zaczyna 20 tydzien wiec pewnie za tydzien bedzie usg i zobaczymy czy to faktycznie Norbert mieszka u mnie w brzuszku...
Dobrze ze z Doris ok choc wczoraj tez mnie pobolewal brzuch i wzielam dwie zwykle nospy.
Dubeltowka-cudnie tak powspominac swoj slub....echh to taki magiczny dzien
Zibra ja tez mialam taki czas ze sie zamartwialam o dzidzie bo w zasadzie od poczatku ciazy ciagle cos mi dolega. w koncu powiedzialam sobie ze mam wybor ...albo zamartwianie sie do konca ciazy albo po prostu bede sie nia cieszyc a co bedzie to bedzie. Bedzie dobrze, bo musi byc dobrze!!!!!!!
Dobrze ze z Doris ok choc wczoraj tez mnie pobolewal brzuch i wzielam dwie zwykle nospy.
Dubeltowka-cudnie tak powspominac swoj slub....echh to taki magiczny dzien
Zibra ja tez mialam taki czas ze sie zamartwialam o dzidzie bo w zasadzie od poczatku ciazy ciagle cos mi dolega. w koncu powiedzialam sobie ze mam wybor ...albo zamartwianie sie do konca ciazy albo po prostu bede sie nia cieszyc a co bedzie to bedzie. Bedzie dobrze, bo musi byc dobrze!!!!!!!
Aestima
Fanka BB :)
Hej
Wychodzę z założenie, że skoro wszystkie mamy takie napięcia, to znaczy, że są one normalne dla tego okresu ciąży.
Tusen- u mnie właśniej jest najgorzej przy pełnym pęcherzu.
Dubeltówka- Ale piękna z Was rodzina. A Mała po prostu nieziemska- naprawdę wygląda jak amorek
Wychodzę z założenie, że skoro wszystkie mamy takie napięcia, to znaczy, że są one normalne dla tego okresu ciąży.
Tusen- u mnie właśniej jest najgorzej przy pełnym pęcherzu.
Dubeltówka- Ale piękna z Was rodzina. A Mała po prostu nieziemska- naprawdę wygląda jak amorek
nutria
Mama X 2009
Dzień dobry!
Właśnie oglądam zacmienie słońca, już się kończy niestety, ale kilka minut temu słońce było zasłonięte w 80%, fajny widok Oczywiście patrzyłam przez płytkę. I faktycznie zrobiło się jakby bardziej szaro...
zaćmienie było super!!!!
oj tak.. to tak działa..Ja zauważyłam pewną zależność...co wyczytam na forum to zaraz szukam czegoś niepokojącego u siebie i zaraz się nakręcam...tak to często u mnie działa myślę...niepotrzebnie szukam sobie objawów, które jeszcze przed chwilą wydawały mi się normalne :-)
w poprzedniej ciąży znalazłam u siebie stan przedrzucawkowy... och..
trzeba założyć, ze jest dobrze i już ;-)
dubeltówka86 -wcale Ci się nie dziwię ... piękny film! fajnie zmontowany. musiało być na prawdę cudnie
U mnie może nie było tak, że zaraz szukałam, ale mimowolnie zaczynało mnie wszystko martwic - dlatego musiałam sobie zrobić przerwę od forum...Bo ciągle czytałam o czymś smutnym albo o jakichś dolegliwościach. teraz zaglądam rzadziej, ale zdrowiej mi ;-)
reklama
U mnie może nie było tak, że zaraz szukałam, ale mimowolnie zaczynało mnie wszystko martwic - dlatego musiałam sobie zrobić przerwę od forum...Bo ciągle czytałam o czymś smutnym albo o jakichś dolegliwościach. teraz zaglądam rzadziej, ale zdrowiej mi ;-)
co racja to racja, mam podobnie...