reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

hehe moze powinnam na allegro męza wystawic :)

my robimy tak: pomidorki cherry, ogórek, mozarella, dużo oliwy, łyżeczka octu spirytusowego i dużo ziół prowansalskich....
do tego kroje bułkę paryską (taką bagietkę) smaruje masłem daje czosnek granulowany i do piekarnika na chwilę :) ale się pojadłam..dzidzia miejsca już chyba nie ma , bo cały talerz sałatki zjadłam :)

ide pomęczyc sąsiadów bo mi się strasznie nuuudzi... :) kupilam jakies ciasto to im zaniosę w nadzieji ze zostało im trozke chipsów ze wczoraj----dali mi dosłowni 3 chipsy bo nie zdrowe i zabrali miske buuu...bezczelność normalnie !! :D

reklama
kupilam jakies ciasto to im zaniosę w nadzieji ze zostało im trozke chipsów ze wczoraj----dali mi dosłowni 3 chipsy bo nie zdrowe i zabrali miske buuu...bezczelność normalnie !! :D

haha:) Nieźli sąsiedzi! Miesiąc temu w trakcie najgorszych mdłości chipsy paprykowe były jedyną rzeczą, która mi pomagała. Mdłości przechodziły przyanajmniej na godzinę, dobre i to. Ale faktycznie niezdrowe cholerstwo, bardzo rzadko jem ale czasę się skuszę:)

Czesc dziewczyny
wpadłam tylko na chwilę, bo się źle czuje... Złapały mnie skurcze macicy... Być może, że to po redukcji duphastonu, ale leżę właśnie i czekam aż się wszystko uspokoi. Wzięłam już nospę forte, czekam aż będę mogła wziąć kolejną. Dr mówiła, żeby wrócić do 2 tabl duphastonu jeśli brzuch będzie bolał. On mnie nie boli, tylko ta macica... zwariować idzie. Wczoraj też się napinała, ale może mniej... a może dlatego, że gości mieliśmy i się na chwilę oderwałam od myślenia... Myślicie, że powrót do 2 tabl duphastonu unormuje pracę macicy? Takiego mam stresa, że miałam nic nie pisać, ale może coś poradzicie...

mi przepisał 1\2 tabl 2x dziennie,ale mni epo nim bolały pachwiny i troche zwolniłam tempo.mi pomogło.
więc nie moge sie wypowiedzieć

Chipsy, jeny tak dawno nie jadłam, apetytu mi narobiłyście. Jutro na banku kupię :-)

Izabela, w kwestii duphastonu nie pomogę. Biorę luteinę. Od początku 2x2tabl. po czym zmniejszyłam dawkę do 2x1tabl. A od dawna Cię boli? Może po prostu za bardzo się nabiegałaś przy gościach? I chyba bardziej na wyciszenie macicy to nospa pomoże.

Farbnęłam włosy, bo już dawno wyglądałam jak straszydło :) Wy farbujecie, czy raczej się wstrzymujecie? Powiem szczerze, że trochę się nad tym zastanawiałam.

Kurcze dziewczyny muszę się Wam koniecznie pochwalić moimi nowymi zakupami bo zaraz nie wytrzymam :-)
Ja miałam tylko 1 parę ciążówek za które zapłaciłam aż 120 zł no a brzuszek rośnie więc wlazłam sobie na allegro i wypatrzyłam to ...
Oto linki do moich dzisiejszych zakupów:
CIĄŻOWE JEANSY Z ELASTANEM roz.S (1376994746) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
te sobie wybrałam białe :tak:
ZIMOWE SPODNIE CIĄŻOWE ARIGO 38 SUPER PROMOCJA! (1360649922) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
i nie mogłam się powstrzymać by nie kupić tego:
Promocja świąteczna! Swetrowa sukienka golf L/XL (1362255359) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

co myślicie? ;-)

Mamusia, fajne te spodnie :) tylko ja się boję kupować spodnie przez net, bo niestety nawet z zakupem w normalnym sklepie mam problem :( Niewymiarowa jestem :(
W drugim linku trochę przegięli z kosztem przesyłki :eek:

mamusia - fajne rzeczy, zwłaszcza ta tunika/sukienka swetrowa

ja przytyłam 1,5 kg więc nie jest źle - w I-szej na plusie było 18, a w II-ej - 14

reklama
Dzięki dziewczyny :-) w sumie to ja pierwszy raz zamawiałam ciuchy przez neta ale zmierzyłam swoje wymiary i tych ciążówek które już wcześniej zakupiłam i były ok więc zaryzykowałam - już nie mogę się doczekać aż przyjdą :tak: a w tych zimowych spodniach po 20zł rzeczywiście przegieli z kosztem przesyłki jednak podsumowując koszt wyszedł 40 zł czyli i tak ok 80 złotych zaoszczędziłam na spodniach ciążowych. Mam nadzieję że nie będę żałować...
A tuniki/sukienki nie mogłam sobie odmówić zwłaszcza że zima jeszcze będzie trwała i trwała, sukienka wygląda bardzo fajnie a przede wszystkim raczej będzie cieplutką :tak: no zobaczymy w praktyce

Do góry