reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

witam.
tusen a pamiętasz co ci się śniło?
jadę dzis z teściowej kupić skrzeki:sorry:
majqa mi się ten sweter i spodnica podoba,sukienka tez nie jest zła ale ja nie lubię tego koloru

reklama
Cześć Dziewczyny
Ale mroźny poranek! W Szczecinie -11 stopni ale nie mam zamiaru dziś wychodzić nigdzie. Pojadę tylko do córki do szpitala i wracam do ciepłego domku. Mąż w pracy do 22 więc się wynudzę.
Ironia, Nadzieja - rzeczywiście we wczorajszym poście chyba was pomyliłam :-)
Tusen - super, że już w nowym domku. Nie przemęczaj się!
Cześć Justynka - widzę, że już też jesteś od rana :-)
Dziewczyny ile przytyłyście do tego momentu, bo ja już sporo a brzuszek rośnie w tak szybkim tempie, że szok.

Zależy od jakiego momentu liczysz ;-) Ja przytyłam od początku ciąży około 3 kilo, ale ciężko powiedzieć bo moja waga wcześniej się troszkę wąchała i trudno określić od jakiej wagi liczyć przyrost. Z tym że brzuszek już jest ładnie zaokrąglony i rośnie w mega szybkim tempie aż jestem w szoku :tak:

To u mnie chyba jest niezły przyrost :szok: nie wiem czy to dobrze... moja waga przed ciąża wachała się zawsze miedzy 57 a 60 teraz mam 62, wiec liczę tak jakoś 3 kilo cieżko stwierdzić... dobrze ze mam 173 cm wzrostu hehe ;-)

no ja przytyłam już 6,5 kg!!!! Nie pamiętam jak tyłam w pierwszych dwóch ciążach, bo było to dawno temu. W każdym razie z Dominiką przybyło mi 15 kg a z Damianem ponad 20 (już nie pamiętam ile dokładnie ale coś 21 albo 22kg)

reklama
Hej Kochane :)

Kati, bałwanek super! Naprawdę świetny :) Jak połączyłaś kule? U nas styropianowe kule można dostać w takim sklepie "wszystko po 5zł"

Doris, a jak w ogóle wyniki operacji? Czy już teraz można stwierdzić? Dobrze, ze na święta będziecie już razem :)
Jesli chodzi o wagę, to ja też sporo przytyłam (6kg), a wszystko dlatego, ze paliłam przed ciążą i jak rzuciłam to podjadałam non stop...

Setana, chyba wszystkie musiałyśmy ochłonąć, dobrze, ze już jesteś!

Tusen, cieszę się, ze już jesteś :) Właśnie, pamiętasz swój sen?

Majqua, super zakupy! Ja jakiś tydzień temu dostałam wielgachny karton ubrań ciążowych od mojej kuzynki :) Jak zobaczyłam u listonosza 7,5kg paczkę to pytałam, czy to na pewno do mnie :)

Byłam wczoraj z Olafem na zakupach przedświątecznych... zostawiliśmy tyle kasy, ze masakra po prostu... Jestem w szoku, tym bardziej, ze więlkszość prezentów już mieliśmy, kupiliśmy tylko dla naszych dzieci i dla teściowej...

Dzisiaj obiadek u moich rodziców, bo tata z Olafem muszą przystroić dom lampkami z zewnątrz, także pewnie poczytam Was wieczorkiem dopiero...

Miłej niedzieli!

Do góry