reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Cześć Dziewczyny
Ale mroźny poranek! W Szczecinie -11 stopni ale nie mam zamiaru dziś wychodzić nigdzie. Pojadę tylko do córki do szpitala i wracam do ciepłego domku. Mąż w pracy do 22 więc się wynudzę.
Ironia, Nadzieja - rzeczywiście we wczorajszym poście chyba was pomyliłam :-)
Tusen - super, że już w nowym domku. Nie przemęczaj się!
Cześć Justynka - widzę, że już też jesteś od rana :-)
Dziewczyny ile przytyłyście do tego momentu, bo ja już sporo a brzuszek rośnie w tak szybkim tempie, że szok.
Ale mroźny poranek! W Szczecinie -11 stopni ale nie mam zamiaru dziś wychodzić nigdzie. Pojadę tylko do córki do szpitala i wracam do ciepłego domku. Mąż w pracy do 22 więc się wynudzę.
Ironia, Nadzieja - rzeczywiście we wczorajszym poście chyba was pomyliłam :-)
Tusen - super, że już w nowym domku. Nie przemęczaj się!
Cześć Justynka - widzę, że już też jesteś od rana :-)
Dziewczyny ile przytyłyście do tego momentu, bo ja już sporo a brzuszek rośnie w tak szybkim tempie, że szok.
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
Zależy od jakiego momentu liczysz ;-) Ja przytyłam od początku ciąży około 3 kilo, ale ciężko powiedzieć bo moja waga wcześniej się troszkę wąchała i trudno określić od jakiej wagi liczyć przyrost. Z tym że brzuszek już jest ładnie zaokrąglony i rośnie w mega szybkim tempie aż jestem w szoku 

mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
A jak jest u Ciebie Doris?
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
To u mnie chyba jest niezły przyrost
nie wiem czy to dobrze... moja waga przed ciąża wachała się zawsze miedzy 57 a 60 teraz mam 62, wiec liczę tak jakoś 3 kilo cieżko stwierdzić... dobrze ze mam 173 cm wzrostu hehe ;-)

Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
no ja przytyłam już 6,5 kg!!!! Nie pamiętam jak tyłam w pierwszych dwóch ciążach, bo było to dawno temu. W każdym razie z Dominiką przybyło mi 15 kg a z Damianem ponad 20 (już nie pamiętam ile dokładnie ale coś 21 albo 22kg)
reklama
zebrra
Potrójna mama :)
Hej Kochane 
Kati, bałwanek super! Naprawdę świetny
Jak połączyłaś kule? U nas styropianowe kule można dostać w takim sklepie "wszystko po 5zł"
Doris, a jak w ogóle wyniki operacji? Czy już teraz można stwierdzić? Dobrze, ze na święta będziecie już razem
Jesli chodzi o wagę, to ja też sporo przytyłam (6kg), a wszystko dlatego, ze paliłam przed ciążą i jak rzuciłam to podjadałam non stop...
Setana, chyba wszystkie musiałyśmy ochłonąć, dobrze, ze już jesteś!
Tusen, cieszę się, ze już jesteś
Właśnie, pamiętasz swój sen?
Majqua, super zakupy! Ja jakiś tydzień temu dostałam wielgachny karton ubrań ciążowych od mojej kuzynki
Jak zobaczyłam u listonosza 7,5kg paczkę to pytałam, czy to na pewno do mnie
Byłam wczoraj z Olafem na zakupach przedświątecznych... zostawiliśmy tyle kasy, ze masakra po prostu... Jestem w szoku, tym bardziej, ze więlkszość prezentów już mieliśmy, kupiliśmy tylko dla naszych dzieci i dla teściowej...
Dzisiaj obiadek u moich rodziców, bo tata z Olafem muszą przystroić dom lampkami z zewnątrz, także pewnie poczytam Was wieczorkiem dopiero...
Miłej niedzieli!
Kati, bałwanek super! Naprawdę świetny
Doris, a jak w ogóle wyniki operacji? Czy już teraz można stwierdzić? Dobrze, ze na święta będziecie już razem
Jesli chodzi o wagę, to ja też sporo przytyłam (6kg), a wszystko dlatego, ze paliłam przed ciążą i jak rzuciłam to podjadałam non stop...
Setana, chyba wszystkie musiałyśmy ochłonąć, dobrze, ze już jesteś!
Tusen, cieszę się, ze już jesteś
Majqua, super zakupy! Ja jakiś tydzień temu dostałam wielgachny karton ubrań ciążowych od mojej kuzynki
Byłam wczoraj z Olafem na zakupach przedświątecznych... zostawiliśmy tyle kasy, ze masakra po prostu... Jestem w szoku, tym bardziej, ze więlkszość prezentów już mieliśmy, kupiliśmy tylko dla naszych dzieci i dla teściowej...
Dzisiaj obiadek u moich rodziców, bo tata z Olafem muszą przystroić dom lampkami z zewnątrz, także pewnie poczytam Was wieczorkiem dopiero...
Miłej niedzieli!