reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

hej dziewczyny
dopiero włączyłam komputer i poczytałam w skrócie co napisałyście.
Ja dziś pracuś jestem cały dzień no i choinkę ścinaliśmy tzn. ja patrzyłam a reszta ścinała :-)
Doris cieszę się, ze z twoją córką wszystko dobrze.
Misialina udanej imprezki
Na zakupy wybieram się jutro z m, bo przecież i niedziela handlowa

reklama
doris:szok: ja? po marketach? no nic mi o tym
nie wiadomo, ale dzięki, ze się tak martwią :-)

Nadzieja, Doris chyba miała na myśli Ironię... :)

Larvunia jak miesiąc temu dostaliśmy od mamy pościel dla malucha to mój M. od razu chciał biec do sklepu po łóżeczko:) Tylko u nas miejsca mało i powstrzymałąm go przed tym:)

A ja zjadłam pyszny obiadek - duszonki:) Dawno nie było, ale mi smakowało! Fajnie w takim czyściutkim domku poleżeć tylko martwię się trochę prezentami, których jeszcze nie mam:(

zebrra może cię zainspiruję, ja dziś wymyśliłam coś takiego...

Zdjęcie0113.jpg

podoba się wam?:-)

tak nadzieja pewnie mnie chciała zrygać a tobie sie bidulko dostało ;)

siedze już grzecznie na tyłku i czytam książke...pamiętnik znaleziony na strychu....zamiast sexu może być :) ciekawa nawet :)

a dzis dowiedziałam sie ze sasiedzi z ktorymi planowalismy razem ciaze zafasolkowali !! :D ale super...najlepsza wiadomość dnia :) udało im się po 4 mc...teraz tylko trzymać kciuki żeby wszystko było ok...bo ania ponoc miala problemy przy pierwszej ciazy i jej sie nie udalo jajeczka utrzymac ale potem urodził sie leon i teraz tez na pewno bedzie wszystko ok :)

reklama
Do góry