reklama
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Hej! Melduję się
Wróciliśmy z Chorwacji, było super jak zawsze, słońce grzało, woda jak marzenie Zaliczyliśmy też Budapeszt (nocleg w tą i z powrotem) i byliśmy w tamtejszym zoo - wrażenia niezapomniane bo można dotknąć prawie każdego zwierzaka: Maja głaskała kangurki które śmigały wokół nas a ja żyrafę, to był kosmos, coś niesamowitego, taki olbrzym tuż obok mnie
Jutro już wracam do pracy bleh ;/
Jak się ogarnę za wszystkim to nadrobię
Wróciliśmy z Chorwacji, było super jak zawsze, słońce grzało, woda jak marzenie Zaliczyliśmy też Budapeszt (nocleg w tą i z powrotem) i byliśmy w tamtejszym zoo - wrażenia niezapomniane bo można dotknąć prawie każdego zwierzaka: Maja głaskała kangurki które śmigały wokół nas a ja żyrafę, to był kosmos, coś niesamowitego, taki olbrzym tuż obok mnie
Jutro już wracam do pracy bleh ;/
Jak się ogarnę za wszystkim to nadrobię
Czesc dziewczynki!
Klepie sobie raporciki i zaslu****e sie w Lanie del Rey a konkretnie jej najnowszej plycie Ultraviolece. Rozplywam sie, excele trzaskam jak szalona;-) o ile to przyjemniej sie pracuje przy takiej muzyce...
Mai po basenie (krytym) wylazlo cos na nosku, caly czerwony na wierzchu, swieci sie i taka kasza sie zrobila z grudkami z plynem, male te grudki ale sa. Wczoraj pediatra dal masc z antybiotykien ale dzis rano poprawy nie bylo...
Madzioolka jak tam starania?
Klepie sobie raporciki i zaslu****e sie w Lanie del Rey a konkretnie jej najnowszej plycie Ultraviolece. Rozplywam sie, excele trzaskam jak szalona;-) o ile to przyjemniej sie pracuje przy takiej muzyce...
Mai po basenie (krytym) wylazlo cos na nosku, caly czerwony na wierzchu, swieci sie i taka kasza sie zrobila z grudkami z plynem, male te grudki ale sa. Wczoraj pediatra dal masc z antybiotykien ale dzis rano poprawy nie bylo...
Madzioolka jak tam starania?
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Mrsmoon odkladamy narazie starania... Jakos czuje ze wena mi przeszła ze tak powiem A Wy?
Ostatnia edycja:
My? Hmmm...musze najpierw odwiedzic kontrolnie stomatologa i ginke, ale jakos weny nie mam ostatnio...tyle chorob dookola, ze sie odechciewa wszystkiego:-( najpierw sie upewnie ze ze mna wszystko ok, a pozniej przejdziemy do dzialania. Ale nie wiem kiedy, moze pozna jesienia albo wiosna? Ostatnio o podwyzke sie u szefa upomnialam, jak dostane to musze przesunac plany o chociaz pol roku...
cześć dziewczynki
ja po usg, Maluszek ma ponad 3cm, widziałam nawet jak rusza rączkami i nóżką:-) 10 tydzień ciąży, termin mam na 12 lutego; wsio ok, teraz wiadomo szereg badań
Madzioolka super, że urlop się udał, zazdroszczę zoo!
moon to co dokładnie na nosku wyskoczyło?
ja po usg, Maluszek ma ponad 3cm, widziałam nawet jak rusza rączkami i nóżką:-) 10 tydzień ciąży, termin mam na 12 lutego; wsio ok, teraz wiadomo szereg badań
Madzioolka super, że urlop się udał, zazdroszczę zoo!
moon to co dokładnie na nosku wyskoczyło?
reklama