reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Felkaa ja normalnie młody bóg w tej ciąży tylko mnie gnaty bolą bo mi się biodra rozchodzą a tak cud miód ;) aż w szoku jestem :) wrzuć fotkę po usg :) na którego masz termin?

reklama
Doggi to super, że tak Ci dobrze w ciąży:-) Ty masz drugi trymestr więc pewnie góry możesz przenosić, no i seks buahahahaha termin mam na luty, dokładnie mi poda teraz na wizycie

Felkaa z tymi górami to za dużo powiedziane bo przy moim niskim ciśnieniu męczę się strasznie szybko ;) ale w porównaniu z ciąża z ola niebo a ziemia ;)

Hej! Melduję się :)
Wróciliśmy z Chorwacji, było super jak zawsze, słońce grzało, woda jak marzenie :) Zaliczyliśmy też Budapeszt (nocleg w tą i z powrotem) i byliśmy w tamtejszym zoo - wrażenia niezapomniane bo można dotknąć prawie każdego zwierzaka: Maja głaskała kangurki które śmigały wokół nas a ja żyrafę, to był kosmos, coś niesamowitego, taki olbrzym tuż obok mnie :)
Jutro już wracam do pracy bleh ;/
Jak się ogarnę za wszystkim to nadrobię :)

Czesc dziewczynki!

Klepie sobie raporciki i zaslu****e sie w Lanie del Rey a konkretnie jej najnowszej plycie Ultraviolece. Rozplywam sie, excele trzaskam jak szalona;-) o ile to przyjemniej sie pracuje przy takiej muzyce...
Mai po basenie (krytym) wylazlo cos na nosku, caly czerwony na wierzchu, swieci sie i taka kasza sie zrobila z grudkami z plynem, male te grudki ale sa. Wczoraj pediatra dal masc z antybiotykien ale dzis rano poprawy nie bylo...
Madzioolka jak tam starania?

My? Hmmm...musze najpierw odwiedzic kontrolnie stomatologa i ginke, ale jakos weny nie mam ostatnio...tyle chorob dookola, ze sie odechciewa wszystkiego:-( najpierw sie upewnie ze ze mna wszystko ok, a pozniej przejdziemy do dzialania. Ale nie wiem kiedy, moze pozna jesienia albo wiosna? Ostatnio o podwyzke sie u szefa upomnialam, jak dostane to musze przesunac plany o chociaz pol roku...

cześć dziewczynki
ja po usg, Maluszek ma ponad 3cm, widziałam nawet jak rusza rączkami i nóżką:shocked2::-) 10 tydzień ciąży, termin mam na 12 lutego; wsio ok, teraz wiadomo szereg badań
Madzioolka super, że urlop się udał, zazdroszczę zoo!
moon to co dokładnie na nosku wyskoczyło?

reklama
Do góry