reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Tak jak Olka tylko mi pasowała do Oli tak samo czułam mocno Antosię a ze jest chłopak spadł na nas jak grom z jasnego nieba Stachu ;)

hejka
Doggi super, że z Maluszkiem wsio ok:), i już widać, że to chłopak, to szybko, co nie? fanie, że imię bezproblemowo wybrane:tak:
andariel pomału i się ogarniesz z rozpakowywaniem, a asinka wszystkim robi konkurencję w ogarnianiu:-p ja miałam ponad 2tyg temu przemalowanywany przedpokój i do tej pory pewne rzeczy nie są uprzątniete po malowaniu...:zawstydzona/y: a widziałaś się z Teściową od tamtej sprawy? jak w ogóle się czujesz po powrocie na stare 'śmieci'?

ja ogólnie ok, choć mdłości nie są tylko poranne a całodniowe i nocne... w sobotę robimy ur Emi 'dzieciowe' więc mam co robić a sił brak...

Ostatnia edycja:
Felkaa no wcześnie wcześnie i powiedział ze na tym etapie lekarz nie mówi płci bo to nie na sto procent ale u mnie powiedział bo spytałam i powiedział ze na 95% chłopiec bo narząd płciowy jest pod kątem prostym co bardzo świadczy o chłopaku ;)

Przestraszona, jak się wda w vstarego to mam przerąbane :/ nogi chciałam przyjaciółkę dla Olci :( no cóż kolejne wyzwanie, któremu trzeba podołać, wychować samca ;)

A olcia na brata się cieszy i codziennie pyta czy dzidziuś juz się urodził, a wczoraj nie chciała iść spać bo czekała aż spadnie śnieg i będzie zima bo wtedy dzidziuś się urodzi ;) a dziś jak jej powiedziałam ze może do brzuszka mówić bo może juz braciszek ja słyszy to powiedziała "cześć tu ola jestem twoją dużą siostra i mam długie włosy, muszą ci się podobać, lubię cie dzidziusiu, urodz się już" :)

Ostatnia edycja:
reklama
hej hej

meldować się!

u mnie/nas ok, w czwartek mam usg, więc czekam z niecierpliwością, dolegliwości są ale nie mega męczące więc spoko:tak:

Do góry