reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

felcia a jakie proporcje do tych placuszków ? :D ja to matoł kulinarny czasami jestem wiec sie pytam :)

byłam na badaniach
morfo ok glukoza ok nerki ok cholesterol ogolny ok lekko niski ten dobry tylko trojglicerydy powyzej normy wiec musze znow tulip wdrożyć tarczyca ok

dostałam skierowanie do poradni chorob metabolicznych i zobaczymy co mi tam powiedzą :nerd:

a do tego spocilam sie jak glupek bo pedem do domu bo praca stoi wiec moze schudlam juz 0,002 kg? :D :-)

reklama
Ironia to super ze wyniki ok, ja np mam za wysoki cholesterol ważę 55kg a mam sporo ponad normę a wiesz biegam, ćwiczę itp nie jem tłustego żadnych Mcdonald KFC itd a i tak mam za wysoki i nie kumam a lekarz powiedział "taka już pani uroda" ;)
A w tej poradni co ci będą robić?

Marta -wiem, ze może perspektywa teraz wydaje Ci się daleka, ale moja trójka już daje możliwość oddechu:) Czyli jeszcze maksymalnie 2,5 roku, a tak na serio, to myślę, ze szybciej. nie mówię, ze jest luz blus, ale dzieciaki na prawdę bardzo fajnie się same sobą zajmują. i wymyślają zabawy :)

Ok beta jest ciąża jest ponad 100% urosła z 47,5 do 138 :) teraz jestem juz naprawdę spokojna :) co tu dziś taka cisza?

Doggi - no to looz:cool2:I fajne imię dla kocura - czyżby na cześć słynnego Sheldona serialowego?;-)
Marta - zapomniałam wczoraj napisać, że to fantastycznie, że z Kacperkiem nic poważnego:tak:Wyobrazam sobie jak bardzo odetchnęłaś.

Doris - Ty to faktycznie masz przekrój - od młodzieży po fasolinę w brzucholu - rewelacja! I wciąż młoda laska jesteś do tego. Choć nie wiem jak Ty ogarniasz tematy w sensie: że i z młodzieźą trzeba się dogadać, i z bąkiem trzyletnim. No ale skoro dajesz radę, to znaczy że można.

Nutria - to co, pozostaje zaciskać kciuki by się prędko plany udało zrealizować;-)

Mi trochę przykro (tak minimalnie) jak czytam/słyszę, że ktoś w kolejnej ciąży, bo gdzieś tam w środku myślałam o opcji 3bejbe, ale że z Leo wyszło jak wyszło - tj,nikt nie wie dlaczego przedwcześnie, to opcję tę pogrzebałam 3 lata temu. Teraz też w rodzinie kolejne dzieciątko rośnie - mojego M.brata żona (kurde nie wiem jak ją nazwać - szwagierka?) jest w 3 ciąży. Sporo malutkich ciuszkw posłałam koleżance spod Wawy, jak wrócą to się znów przydadzą - fajnie:-)I w końcu nasz wózek też idzie dalej do rodziny.

Andariel to nie kocur tym razem ;) berneński pies pasterski taki malutki psiaczek SłodziacZek :) i nie ma się co smucic masz cudowne dwa szkrabiki i dla mnie jesteś mistrzynią świata ze żyjesz i masz się dobrze po tych przejściach, bo ja Niewiem czy byłabym rąk silna i dzielna jak ty! A teraz zobacz jakie już dorosłe bączki :)

Andariel to nie kocur tym razem ;) berneński pies pasterski taki malutki psiaczek SłodziacZek :)
oooooo, jak kulą w płot, hahahahaaa:))) ale z Twojego opisu żadne inne zwierzę w głowie mi się nie pokazało, tylko kocur:-D
wiesz, ja się nie smucę, to taki mały kłujący "impuls" jest czasem po prostu, ot i tyle. I naprawdę żadna ze mnie bohaterka - rura mi zmiękła i mniej pyskuję, haha.

reklama
haha doggi to sie rura wyprezyla :p ona zawsze ma ciety jezyk :-D:-D doggi przyjedziesz na zlot ?

andariel - powiem ci ze tez sie ciesze ze laseczki w ciazy, ale tak czasem mysle no fajnie im , a ja ? :confused: pewnie ze zazdroszcze :) ale przede mna jeszcze dluga droga - no nic sie spasłam to teraz musze cierpiec :eek:

Do góry