reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

Katamisz...dzięki za pamięć ale gdybym ja miała przyjechać i tak jak Wy miałabym średnio 250 km w jedną stronę to musiałabyście się spotkać np. w Poznaniu....niestety w większości jesteście z centrum Polski a ja mieszkam 100 km od morza :-(

reklama
doris właśnie ogarniam mapę i tak też pomyślałam o okolicach Poznania...Ale dziewczyny z Wa-wy miałaby dalej raczej tym razem...kurka

asinka - mna sie nie sugeruj mi zakatek sie po prostu wizualnie bardziej podobał :) ale wiesz ty jestes mózgiem operacji wiec sie zgodze ze wszystkim co wybierzecie :) byleby juz był maj :D
i tez wole staruszków niz bahorki szkolne bo mnie dzis tu takie dobijaja gra o 22 w piłke na korytarzu ghrr... kiedys po prostu zaczne do nich strzelac bo opierdo.. nic nie działa.. albo posmaruje schody smalcem to sie pozabijaja i bedzie spokoj ghr... a tak ogolnie to lubie dzieci :-D:-D

Ostatni zlot byl pod Koninem:-) a do Poznania my jak my, bo jest autostrada, ale dziewczyny z poludnia i wschodu mialyby daleeeko. Doris hop w samolot i do Wwy:-) moge Cie nawet przenocowac
a co do szczepien- regularnie czytam mrozace krew w zylach historie...i plakac mi sie chce nad kazdym dzieckiem...dodatkowo przekladam to na nas, tym bardzie ze po dwoch hexach Maja miala guza na raczce przez ponad m-c za kazdym razem mimo okladow

Hejka!
Ja umieram :-( znowu mam problemy z ciśnieniem i przy tym z okropnym bólem głowy :-( byłam w piątek u lekarza i dostałam tabletki, ale źle się po nich czuję - jeszcze większy ból głowy i mdłości, ale muszę wytrzymać do poniedziałku. Tragedia...

asinka współczuję Ci bardzo! Jakoś mi umknęło, że masz z cieśnieniem jakieś jazdy. A brałaś już kiedyś tabletki na te sprawy?

Do Poznania to byśmy mieli tak zwany rzut beretem:-)Ale nam i tak pasuje to co ustalone - mojego M.tak ciągnie w mazowieckie, że gotów spędzić wiele godzin za kółkiem;-)

ironia :rofl2:

dobry dzionek ! pierwsza :-)))

asinka rozumiem ze w librze byloby wiecej miejsca dla nas tak? - to pewnie lepiej tą libre - biedniej to wyglada ale co tam :) ważne ze razem - my pewnie zostaniemy tez troche dluzej i moze przerzucimy sie do tego zakatka po zlocie i zrobimy sobie mały urlop :-D

ja dziś musze sie zmobilizować szybko do pracy bo o 15 lece po Beneczka a jutro idę popracowac do księgowej - w ramach zdrowotności i odpoczynku psychicznego od firmy zahaczyłam sie u znajomej księgowej :-D

ej halo gdzie felcia i reszta marud? :) ja tu chcialam przerwe w pracy zrobic z kimś pogadać a tu puchy takie że szoook :)

ząb albo zatoki mnie bolą auuu...

reklama
Do góry