reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2011

ja jestem bardzo zadowolona z nowej przychodni chociaz gonia nas co chwike na kontrole :) ale to dobrze ... beni do konca tyg w domu ja w sobote jade do babci na chrzciny sama ..ale mam wakacje ! :D nie moge sie doczekac ale wiem ze bede tesknic za tym diabłem :)

asinka ktos cos odpowiedzial z tych noclegów moze? :)

no wstałam o 6 odrobiłam sie troche poakceptowałam nowe zlecenia i mam teraz troche wolnego a bebek nie ma sił gonic tylko bajka kakao i kocyk bidulek jeden...

ide zatem cos pomyć w kuchni i zrobić karkówke na maczanke :)

reklama
Ironia jeszcze nic. Nikt się nie odezwał. Jedynie z tego Leśnego Zakątka. Z tej Libry cisza, próbowałam zadzwonić, ale jak narazie tel. poza zasięgiem, a ta Chatka pod Brzozą fajna, ale nie wiem czy się tam pomieścimy... Chatka Pod Brzozą Smardzewice, Chatka Pod Brzozą w Smardzewicach i żadnych atrakcji dla dzieci.

Chyba najlepszy będzie ten Leśny Zakątek - http://www.lesnyzakatek.com/ ale... mają 20 miejsc noclegowych, pokoje 2-3 osobowe. Jak z dziećmi?? Wolicie osobne łóżka dla Nich?? Jak mieliście na tym pierwszym spotkaniu??

Ostatnia edycja:
Jeśli chodzi o nas to tak jak wspominałam w zjazdowym wątku, potrzebujemy 2 łóżka bo każde z nas będzie spało z jednym dzieckiem. Ewentualnie można zabrać np. łóżeczko turystyczne i wstawić dla dziecka, jak kto nie lubi/nie chce spać z nim - byle tylko miejsce w pokoju było;-)Powiem szczerze, że raczej mi zależy na atrakcjach dla dzieciaków - nie żeby wielkie och i ach, ale choć huśtawka, no i żeby był przysłowiowy dach nad głową i nocleg i brak grzyba w toalecie:-pTo tylko 2 noce, więc nie ma co wydziwiać, uważam.

Nie mam nic przeciwko Leśnemu Zakątkowi, zwł.że okolica - jeśli pogoda dopisze- stwarza parę okazji do aktywnego wypoczynku (nie, żebym się na kajaki porywała, ale choćby pieszy szlak jest ok).

Ostatnia edycja:
Ciekawe czy jeże i wiewiórki są zagwarantowane:-D

:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: leżę i kwiczę :D Mogę zapytać :-p
Co do mnie to mam takie samo zdanie na ten temat. Ja i tak biorę łóżeczko turystyczne - Tymek tam będzie spał, a Ninka ze mną. Ironii w sumie też wpadł w oko ten Leśny Zakątek. Właśnie lepsze atrakcje dla dzieci i miejsce na ognisko, itd. Tak samo z jedzeniem tam. I dokładnie fajna okolica. Napisałam jeszcze do nich jakie ceny za dzieci.
Co do Chatki pod Brzozą, to tam jest tylko jedna ta duża huśtawka i nic więcej dla dzieci. Na jednej str znalazłam, że jest 18 miejsc noclegowych, na innej 20, a na jeszcze innej 22, więc w sumie niewiadomo :-p

Co do Chatki pod Brzozą, to tam jest tylko jedna ta duża huśtawka i nic więcej dla dzieci. Na jednej str znalazłam, że jest 18 miejsc noclegowych, na innej 20, a na jeszcze innej 22, więc w sumie niewiadomo :-p
asinka to teraz sensu nabiera ich stwierdzenie na stronie: "spanie jak na sianie" - dla nadwyżek siano zapewnią i da się 22 miejsca zrobić;-)Znaczy się są elastyczni:-D

ja już w domu, zwolniłam się z pracy co by pognać do neurologa i o dziwo bardzo miło się rozczarowałam, lekarka absolutnie nie nawiązywała do moich poprzednich wizyt, przeprowadziła rzetelny wywiad, chyba pierwszy raz taki miałam plus rutynowane badania (palec wskazujący do nosa itd); dostałam receptę na lek typowo przeciwmigrenowy (przeciwbólowy), na razie 2 tabletki, żeby spr skuteczność + lek na pół roku (muszę o nim poczytać); i badania na fosfor, wapń i potas muszę zrobić w związku z moją tężyczką. Lekarka była konkretna, empatyczna (!), na koniec się... popłakałam, że sił mi brak i że nie jestem sobą przy takim bólu głowy (nerwowość, wybuchowość...):zawstydzona/y: ech słaba jestem...

moon i jak jogurt???
andariel no pytam, pytam:tak: to grupę, w której jest Ninka 'ogarnia' teraz jedna kobita???????
ironia trzymaj się tam z Beniem, nie daj się zwariować; mnie teraz czeka kilka dni bez M; jedzie w piątek i wróci w poniedziałek a potem wtorek/ środa znowu wybywa, więc czekają mnie wcześniejsze pobudki z Emi co by gadzinę zawięźć (mpk oczywiście) do dziadków/mojej babci; a gdzie te chrzciny? oj będziesz tęsknić:-p
Aestima trzymam kciuki!!!

nam w sumie nie robi roznicy czy z lozkiem dla dziecka czy nie jak bedzie 2 osobowe to w trójke sie zmieścimy ew. wezmiemy sobie śpiwór :) moze udałoby nam sie jakos poupychac osoby w 20 miejscach :D

a ten leśny rządzi :p no ale.. :) asinka jakbys potrzebowala jakiejs pomocy to dawaj znać :)

felcia a jak te leki na glowe sie nazywaja? popytam mamy bo one z babcia juz chyba wszystkie mozliwe jadły :p no i jaki ten zespół twojego M tyle razy sie pytam i nigdy nie wiem :p

kurka moje dziecko mnie zadziwia - raz go ochrzanilam a teraz jestem na cenzurowanym wiec siedze z laptopem w kuchni a on sie zamknal w pokoju i mam zakaz wchodzenia... slysze ze ogląda kacza paczkę.. i chyba pochrapuje :sorry2: wiem ze jestem nadpobudliwa i chce zeby juz ładnie mowil a on ciagle mama papa idż...nie chce... wiec odpuszczam chce gadać jak fąfel niech gada pff...

może jak wyjade to za mną zatęskni?

u nas dziś maczanka po krakowski i awanturka :D

reklama
u nas dziś maczanka po krakowski i awanturka :D
znaczy pierwsze i drugie danie serwujesz;-)Co do spania we 3 na 1 łóżku - luknij jeszcze raz na fotki w galerii ośrodków - seriously??? Mały hardcore:evil:

Felkaa - na pocieszenie napiszę, że ja wczoraj o mało się nie rozpłakałam PRZED wizytą jak czekałam pod gab.na przyjęcie. Bo sobie wyobraziłam o co mnie ona spyta i jak zaczęłam wymieniać to mi się samej siebie żal zrobiło i łzy w oczach + gula w gardle:-Dchyba wolałabym usłyszeć, ze mam przedwczesną menopauzę, pierdyknąć sobie tabsa w stylu soyfem i już. Ale wracając do Ciebie - jak to fajnie nie być olanym na wizycie u lek.! No i oby tablety na migrenę zadziałały&&&&&&&&!
tak, Niny grupę obługuje jedna pani już od dawna, ale teraz różnica jest taka, że jest to zupełnie nowa osoba z zewnątrz:baffled:W kontekście tego, że ta grupa ponoć najb.agresywna, brzmi i wygląda to zatrważająco.

Do góry